Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι........Την απόλυτη παρακμή βιώνει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΑΣ στα χέρια μιας ανίκανης Διοίκησης για το μέγεθός του και η κατρακύλα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.  

Ο άλλοτε κραταιός σύλλογος και πρεσβευτής στα Ευρωπαϊκά σαλόνια, βρίσκεται σε πλήρη ανυποληψία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, προκαλώντας θλίψη σε εμάς τους φιλάθλους του, που μεγαλώσαμε με την Ευρωπαϊκή του καταξίωση. 

Εμείς οι περήφανοι οπαδοί του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού, του ενός τελικού, των δύο ημιτελικών και των δεκάδων νικών απέναντι σε μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είμαστε σήμερα αναγκασμένοι να βιώνουμε την εξαφάνιση του από το διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα και παράλληλα να αντιμετωπίζουμε τον χλευασμό, από τους οπαδούς της ομάδας που της πήρε 15 ολόκληρα χρόνια να κάνει νίκη εκτός έδρας στο CL, που έχει φάει εφτά γκολ, που μόλις εχτές για πρώτη φορά στην Ιστορία της κατάφερε να κάνει τρεις σερί νίκες στο θεσμό.

Αυτή η μερίδα φιλάθλων, που παρέχει στήριξη σε αυτή την ανεκδιήγητη Διοίκηση, παρότι γνωρίζουν πως έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξευτελιστική 118η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA (κάτω και από τον Αστέρα Τρίπολης) και που ασκούσαν δριμεία κριτική στην διοίκηση που την είχε φέρει στην 11η θέση (που δεν θα φτάσουν ποτέ οι γαύροι όσο και αν κλέβουν τις συμμετοχές τους)......είναι συνένοχοι στο έγκλημα!!!!  

Αυτή η καταστροφική τετραετία των Αλαφούζου-Φερέϊρα-Αναστασίου, θα μας ακολουθεί σε κάθε κλήρωση τα επόμενα χρόνια και δυστυχώς θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ξαναδούμε τον Ευρωπαίο Παναθηναϊκό για πολλά χρόνια. Εκτός και αν βρεθεί ο ισχυρός εκείνος επενδυτής, που με κόπο και χρήμα, θα μας βάλει στον ίσιο δρόμο.....τον Παναθηναϊκό δρόμο, αυτόν που χαρακτήριζε και ξεχώριζε τον Panathinaikos!!!

Όσοι αντέχεται ρίξτε μια ματιά στην Ευρωπαϊκή βαθμολογία των συλλόγων, και θα καταλάβετε το μέγεθος της καταστροφής. 

Θέση   Ομάδα    Βαθμοί

21 Ολυμπιακός 70.820
58 ΠΑΟΚ 34.320
110 Αστέρας Τρίπολης 15.820
118 Παναθηναϊκός 14.820
143 Ατρόμητος 11.320
193 ΑΕΚ 7.820 
                                                                                         
Εύχομαι να ισχύσει η ρήση...το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει!!!      

Nik68


 
Top