Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, έχω στερέψει, δεν έχω πια να γράψω τίποτα το αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για τον Παναθηναϊκό. Τον φέρανε σε τέτοιο σημείο, που κυριαρχεί το παραμύθι για να καλυφτεί ο ωχαδερφισμός των διοικήσεων.

Η αποδοχή της παρακμής και του δεύτερου ρόλου, ώστε να νομιμοποιούμε τους πρώτους με την συμμετοχή μας (είναι γνωστό άλλωστε η αξία του ηττημένου, δίνει δόξα στον νικητή), αποτυπώνεται πλήρως στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας, που έλαχε να είναι η μόνη "Παναθηναϊκή".Χάνουμε στο μπάσκετ από χωριά και το αντιμετωπίζουμε "Δεν ξενερώνουμε Ποτέ, πίστη και μαχητική ψυχή"...... ε άπαξ και βλέπετε στην ομάδα, που κάποτε "έπαιζε" να είχε το μεγαλύτερο budget της Euroleague, τον καλύτερο προπονητή και τους καλύτερους και ακριβότερους παίκτες, να προβάλλεται ως επιχείρημα διάκρισης η μαχητική ψυχή.......βράστε όρυζα!!! 

Χάνουμε στο βόλεϊ από συνοικιακές ομάδες, που φτιάχτηκαν μόλις πριν δύο εβδομάδες και το αντιμετωπίζουμε "Ήττα, αλλά θα την φτιάξουμε την φτιάξη"...... τώρα πως θα την φτιάξουμε, με χρέη μόνο στο βόλεϊ κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ και μεταγραφές παικτών από τα πανέρια των αδιάθετων, ένας Θεός ξέρει!!!

Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, εκτός διεκδίκησης του Πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη, οκτώ βαθμούς μακριά από την κορυφή σε μόλις 9 αγωνιστικές, στη αναζήτηση για δάνεια, στην επαιτεία για χορηγούς και το αντιμετωπίζουμε "Νέα αρχή και όπου βγει".......το χιλιοειπωμένο και αμφιλεγόμενο restart των τελευταίων τριών ετών, μόνο και μόνο για να συντηρούνται από τους βολεμένους, ως πελάτες οι ελαφρόμυαλοι και οι ρομαντικοί, που έχουν πειστεί πως με κλανιές βάφονται αυγά!!!

Τυχάρπαστοι δημοσιογραφίσκοι, που εξαργύρωσαν με θέσεις και παχυλούς μισθούς, τον πόλεμο που έκαναν στην ίδια τους την ομάδα όταν ήταν στην 11η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA, σήμερα δεν διστάζουν να γράφουν σημεία και τέρατα (χάνοντας αν είχαν ποτέ, όση αξιοπρέπεια τους έχει μείνει), προκειμένου να δικαιολογήσουν την 118η θέση. 

Πως μπορεί να αντιμετωπίσει ένας νοήμων φίλαθλος του Παναθηναϊκού, τις παπαρολογίες που έχουν γραφτεί κατά καιρούς από δαύτους.......? Πως να αντιπαρατεθεί με κάποιον που έγραφε τη γελοιότητα, πως το δίδυμο των Μπεργ-Πέτριτς είναι το καλύτερο επιθετικό δίδυμο που έχει υπάρξει ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα? 

Πως να μιλήσει σοβαρά με έναν έμμισθο κονδυλοφόρο, που δεν καταλαβαίνει πως οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη ήταν αυτές που ξεβράκωναν τον ΠρωΚταθλητή και αυτές σήμερα αυτός και οι όμοιοί του μας τις στέρησαν......? Και πάμε να μιλήσουμε για τον κάθε Αρετόπουλο και μας απαντούν οι κλέφτες.........Μακάμπι, Μάριμπορ, Εστορίλ, Γκαμπάλα και χάνουμε τον κόσμο από γύρω μας.

Όσα και να γράψω φίλοι μου, δεν γίνεται να αποτυπωθεί η προδοσία που βιώνει αυτός ο Σύλλογος, από τους δήθεν Παναθηναϊκάρες, που ήταν πρόθυμοι να σκίσουν τα διαρκείας τους για την πιθανότητα φυγής ποδοσφαιριστή, που νωρίτερα προκειμένου να στρέψουν τον κόσμο ενάντια στην διοίκηση, τον ίδιο παίκτη τον είχαν λοιδορήσει. 

Σήμερα ο Παναθηναϊκός πάει στο Περιστέρι χωρίς προπονητή, αφού ακόμα ο ποδοσφαιράνθρωπος Αλαφούζος (που αν του έδινες πριν τέσσερα χρόνια ένα εισιτήριο για το ΟΑΚΑ, θα σε ρώταγε ποιος έχει συναυλία) δεν έχει αποφασίσει ποιον από τους Παούνοβιτς, Στραματσιόνι, πρέπει να επιλέξει προκειμένου να ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο του Αναστασίου. 

Τα παζάρια δίνουν και παίρνουν..... και ο Αλαφούζος μες στην αφραγκία του, τάζει συμβόλαιο 2,5 ετών (τα ίδια που έκανε με τους Φορναρόλι, Βελάσκες, Μέντες, Μπαϊράμι, κ.α.) ρισκάροντας να φορτωθούμε έναν προπονητή που δεν κάνει ή δεν ταιριάζει με την ομάδα για 2,5 ολόκληρα χρόνια, επειδή δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να τον απολύσει και να πληρώσει την αποζημίωσή του. 

Η Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" ξεκάθαρα, αντρίκεια και ανιδιοτελώς (μέσω της ανακοίνωσης που έθαψαν τα ΜΜΕ), είπε στον κόσμο του Παναθηναϊκού ποιες επιλογές υπάρχουν, προκειμένου να συνεχίζουμε να ελπίζουμε πως κάποτε θα ξαναγεμίσουν από Παναθηναϊκό οι Τριτοτετάρτες μας,  θα ξαναστερηθούμε ρούχα, συνδρομητική τηλεόραση, καφέδες και ποτά, ώστε να κάνουμε ένα ταξίδι στο Άμστερνταμ, στη Βρέμη, στο Οπόρτο, για να δούμε την ομάδα μας να φεύγει με το διπλό!!!!

Εσύ φίλε του Παναθηναϊκού που νοστάλγησες εκείνες τις ευρωπαϊκές βραδιές και που απαιτείς να της ξαναζήσεις........... παρ τον κώλο σου από τον καναπέ και έλα να γίνεις μέλος. Το ποια διοικητική περίοδο θεωρούσες καλύτερη για τον Παναθηναϊκό δεν έχει καμιά σημασία....... σημασία έχει να είσαι απέναντι σε αυτή και σε αυτούς, που μικραίνουν τον Παναθηναϊκό μας. 

Αλέξανδρος 
 
Top