Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ντέρμπι ήταν και πάει. Πότε άρχισε, πότε τελείωσε, κανείς δεν πήρε χαμπάρι..... Μόνο όσοι σχεδίασαν αυτή την παρωδία το ευχαριστήθηκαν. Και πως να μην ευχαριστηθούν, όταν όλα όσα είχαν προγραμματίσει εκτελέστηκαν στην εντέλεια.  

Οι υπόλοιποι, ας πρόσεχαν....ας είχαν πράξει οτιδήποτε όταν το αυγό του φιδιού επωάζονταν ανάμεσά τους, δίπλα τους και μάλιστα με την ανοχή τους. Και ναι δεν βάζω εμένα ανάμεσα σε αυτούς τους τους νεόκοπους αγανακτισμένους με τέτοιου είδους συμπεριφορές, γιατί εγώ τις έχω καταγγείλει εδώ και χρόνια, αγνοώντας τις όποιες απειλές. 

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων που εξέθρεψαν το αυγό του φιδιού, αισθάνονται μία χαρά......σε κανέναν δεν έχουν να δώσουν εξηγήσεις για την απόδοση της ομάδας τους. Κανείς δεν θα τους ψέξει που σε συνεργασία με τον διαιτητή αποφάσισαν την μη διεξαγωγή του αγώνα για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών. Και οι δύο κέρδισαν. Από τη μία πλευρά ο Αλαφούζος απέφυγε το παιχνίδι της κρίσης, αυτό που θα έκρινε κατά πολύ το μέλλον του στον Προεδρικό Θώκο και την αγαστή συνεργασία του με τα παιδιά της "υγείας"...... και από την άλλη ο Μαρινάκης, συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση ενός αήττητου πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα πάει η ομάδα του ξεκούραστη στη Γερμανία. 

Ποιοι οι χαμένοι? Τα εκατομμύρια βόδια φίλαθλοι σαν εμένα, σαν εσάς, σαν τον φίλο σας....... που πληρώνουν NOVA για κάτι τέτοια παιχνίδια, που στήθηκαν στις καφετέριες δύο ώρες πριν ξεκινήσει το παιχνίδι πληρώνοντας καφέδε και μπύρες, που αγοράζουν φανέλες, που αγοράζουν εφημερίδες, που κλικάρουν στα sites, που, που, που.........

Σαφέστατα και δεν θα βάλω στους χαμένους αυτούς που πλήρωσαν για να αγοράσουν ένα διαρκείας...... γιατί αυτοί δεν είναι χαμένοι, είναι απλά εθελοντές ηλίθιοι..... γιατί είναι γνωστό από τα αρχαία χρόνια πως "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"...... και όσον αφορά τους κατόχους διαρκείας του Παναθηναϊκού φίλοι μου, δεν ήταν η πρώτη φορά, ούτε η δεύτερη, ούτε η πέμπτη, ούτε καν η δέκατη φορά, που πληρώνουν για 17-20-25 αγώνες και θα δουν 12 χωρίς υπαιτιότητά τους και χωρίς να κινηθούν να αποζημιωθούν!!!!

Και άντε να δεις 5 αγώνες λιγότερους, γιατί είχες μαλάκα προπονητή και αποκλείστηκε από την Γκαμπάλα, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να πας δίπλα του και να του πεις να βάλει τον τάδε, αντί για τον δείνα....... αλλά να δεις 5 λιγότερους αγώνες επειδή έχεις έναν μαλάκα διπλανό, που πετάει καθίσματα, φωτοβολίδες στυλό, καδρόνια........και δεν έχεις το σθένος να του ρίξεις μια στο κεφάλι να συνέλθει, πάει πολύ. Είναι το επιστέγασμα του εθελοντή μαλάκα και ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ φίλε μου!!! Μαζί με τους Αλαφούζο, Μαρινάκη, σήμερα είναι κερδισμένος και ο Υπουργός..... που επέδειξε "περίσσιο θάρρος" και με δικές του εντολές το παιχνίδι δεν άρχισε...... Άσχετα αν ο ίδιος Υπουργός έχει φτιάξει ένα Νόμο που έχει σχέση με τη βία, με τα εισιτήρια, με τους συνδέσμους, με τους εγκληματίες Προέδρους..... και μέχρι σήμερα, δεν εφαρμόζεται. Άσχετα αν μέσα στην καταιγίδα των φορομπηχτηκών μέτρων που ψηφίζει ο ίδιος και η κυβέρνησή που συμμετέχει, μια χαρά βολεύεται να εκτονώνεται ο κόσμος στα γήπεδα, αντί στα Υπουργεία. 

Υποκρισία και πάλι υποκρισία..... Θα βγει τώρα ο Αλαφούζος, που περισσότερες συνεδριάσεις έχει κάνει με τους μπαχαλάκηδες για να τους δώσει λογαριασμό και να πάρει την έγκρισή τους σχετικά με την διοίκηση της ΠΑΕ, παρά με αυτούς που στερήθηκαν τα 175 ευρώ αρχικώς και 50 ευρώ μετέπειτα, για να στηρίξουν το "όραμά" του...... και θα μας πει για την κακή αστυνομία που προκάλεσε τα παιδιά, ως άλλος Περέϊρα!!!

Χεστήκαμε Γιάννη μου...... όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.....και αφού έδωσες θάρρος, θα τους πάρεις και στο κρεβάτι σου!!!Σε αυτήν την κατρακύλα του Παναθηναϊκού, υπόλογοι είναι οι ΠΑΡΟΝΤΕΣ...... για αυτό όποιος θέλει να έχει τη συνείδησή του καθαρή, από σήμερα ΑΠΟΧΗ σε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλλει στην επώαση του αυγού του φιδιού!!!   

Και που είσαι Γιάννη.....αν τελικά τιμήσεις για μία φορά τον λόγο σου και αποχωρήσεις, να δώσεις την ομάδα σε αυτούς που πραγματικά διοικούν εδώ και τέσσερα χρόνια......Να μάθουμε επιτέλους τα ονόματά τους, αν τελικά δεν αποφασίσουν για άλλη μία φορά να βάλουν καμιά μαριονέτα, λιγάκι πιο όμορφη από αυτούς...... για "τουριστικούς" λόγους!!!

ΥΓ, Πάρε και το μπουγιουρντί που σου άφησαν τα συνεταιράκια σου, καθότι είναι γνωστό πως είσαι καλοπληρωτής από τους λίγους.....

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα προβλέπει ο ΚΑΠ το… λιγότερο για το «τριφύλλι» θα είναι να χάσει στα… χαρτιά το ντέρμπι με σκορ 3-0.

Τα χειρότερα, είναι η αφαίρεση τριών βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και δύο από αυτό της επόμενης σεζόν, να επιβληθεί πρόστιμο μαμούθ αρκετών χιλιάδων ευρώ και φυσικά εντός έδρας παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών.


Αλέξανδρος


 
Top