Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ξέσπασε ο ηγέτης της άμυνας του Παναθηναϊκού στην πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Champions League, Γιάννης Καλιτζάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Contra.gr για την τρέχουσα κατάσταση των "πρασίνων". 

Ο 49χρονος βετεράνος διεθνής επέρριψε ευθύνες στη νοοτροπία της ομάδας, τονίζοντας ότι δεν ταιριάζει στο μέγεθος του "τριφυλλιού", ενώ μίλησε για την οικογένεια Βαρδινογιάννη και δεν αποδέχθηκε τη συζήτηση για τη διαιτησία.

Για το αν υπάρχει "φως" στον Παναθηναϊκό

"Με τις υπάρχουσες συνθήκες πρέπει όλοι να ωριμάσουν και να τα βάλουν όλα σε μια σειρά. Έχει χαθεί ο έλεγχος και έχει σειρά. Κάθε μέρα που περνά, γίνεται χειρότερη η κατάσταση. Δεν βλέπω φως. Να είμαστε αντικειμενικοί. Έχουμε αγαπήσει τον Παναθηναϊκό. Λεφτά μας πρόσφερε, δόξα μας πρόσφερε, τον αγαπάμε".

Για το τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός

"Για να αναπτυχθεί ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρήματα. Εγώ έτσι έζησα στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή έχει ένα μεγάλο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν άνθρωποι με προσωπικότητα. Γενικά. Έχουμε ξεχάσει το μέγεθος του Παναθηναϊκού. Εμένα αυτό που γίνεται με στενοχωρεί. Έχει στόχο το πρωτάθλημα, το Κύπελλο. Μην κρεμόμαστε από του καθενός τα @@@@. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και όχι τι κάνουν οι άλλοι. Πρέπει να βρεθεί ένας Παναθηναϊκός που έχει λεφτά για να διαθέσει. Υπάρχουν άνθρωποι, για να βοηθήσουν πρέπει να βρουν και άκρη με το γήπεδο. Είναι μεγάλο φορτίο ο Παναθηναϊκός για να τον πάρει κάποιος και να τον διαχειριστεί. Όταν γίνεσαι εταιρεία λαϊκής βάσης, υπάρχει και ένας πρόεδρος που λέει: Εγώ θα κάνω αυτό. Έτσι λειτουργεί".

Για τη συζήτηση περί διαιτησίας

"Είναι μια ομάδα που μου έχει δώσει πολλά πράγματα στη ζωή μου και δεν αποδέχομαι αυτή τη μιζέρια. Αυτή τη μιζέρια, την κατάντια, εγώ δεν την μπορώ! Είναι κατάντια στον Παναθηναϊκό να κοιτάμε μόνο τα σφυρίγματα του διαιτητή! Ο Παναθηναϊκός για να γίνει ομάδα θέλει @@@ και λεφτά. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι κρίμα αυτό που γίνεται στον Παναθηναϊκό. Δεν το λέω για να μειώσω τους ανθρώπους που ασχολούνται. Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τα σφυρίγματα. Αν υπάρχουμε σαν ομάδα και αδικούμαστε, τότε πρέπει να μιλάμε. Η μιζέρια με ενοχλεί".

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη

"Με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ήξερα ότι ήμουν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ότι είμαι σε μια μεγάλη ομάδα, με μεγάλο εύρος και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός με ανέδειξε, με τίμησε. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε τον λόγο και τώρα μιλάω. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι ένας ισχυρός παράγοντας που πρόσφερε στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το ποιοι φέρουν ευθύνη

"Πρέπει να υπάρξει ηρεμία, να στηρίξουμε αυτό που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Δεν αξίζει στον Παναθηναϊκό να τον τιμωρούμε. Όλοι έχουμε ευθύνες. Και οι οργανωμένοι και οι παράγοντες και οι παίκτες. Όλοι κάνουμε κακό στην ομάδα. Ο κόσμος; Αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό. Είναι σε θέση να το στηρίξει αυτό; (σ.σ. την τιμωρία για τα επεισόδια)".

Για τη φετινή πορεία

"Το πρωτάθλημα δεν το χτυπάμε. Από εκεί και πέρα για μεγαλύτερα πράγματα χρειάζονται λεφτά. Με τα ψέματα δεν γίνεται ομάδα ο Παναθηναϊκός. Και οι επιλογές που γίνονται, λανθασμένες για μένα". 
Top