Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, με γνώμονα πως έγραψα το πρωί ένα κείμενο είχα προγραμματίσει το επόμενο να είναι τουλάχιστον αύριο, αλλά δεν γίνεται..... η επικαιρότητα με προλαβαίνει και δεν θέλω σε καμιά περίπτωση να με προσπεράσει. 

Από τον Σεπτέμβρη σας είχα γράψει πως μέσω των εκλογών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θα καταλάβουμε σε ποιο σημείο βρίσκονται οι σχέσεις Αλαφούζου-Φορέα. Στις προηγούμενες εκλογές είχαν συμπορευτεί, αλλά σε αυτές είναι ξεκάθαρο πως ο καθένας θα τραβήξει τον δρόμο του, με στόχο να εξυπηρετήσει την δική του ατζέντα. 

Εδώ και μήνες το επιτελικό στέλεχος του Φορέα Θόδωρος Μαραγκουδάκης, έχει φροντίσει με διάφορες αναρτήσεις στο facebook, αλλά και με μια ευθεία αντιπαράθεση σε συνέλευση της Συμμαχίας, να δηλώσει την απέχθεια του στην διοίκηση Αλαφούζου, την οποία και θεωρεί στην καλύτερη Βαρδινογιαννική και στην χειρότερη Φιλογαυρική. Τώρα πως γίνεται να συμμετέχει ενεργά στις διαδικασίες μιας τέτοιας διοίκησης, είναι ένα άλλο θέμα..... 

Ο κύριος Μαραγκουδάκης, που διετέλεσε και Πρόεδρος του ΠΑΝ.ΚΙ. για ένα διάστημα πριν παραιτηθεί διαμαρτυρόμενος, μετά το αντιβαρδινογιαννικός, αντιγιαννακοπουλικός, προσθέτει στο βιογραφικό του και το αντιαλαφουζικός. Φαίνεται πως στο μυαλό του κυριαρχεί η σκέψη πως ο μόνος ικανός να διοικήσει τον Παναθηναϊκό είναι ο ίδιος και η παρέα του, από τους gwf!!!

Και ενώ ο κύριος Μαραγκουδάκης ήταν από τους πρώτους που εγγράφηκαν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία και που πήρε πινέλο ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Γιάννη Αλαφούζου, σήμερα αποτελεί τον άλλο πόλο στην ενδοπαναθηναϊκή διαμάχη ή σωστότερα στην ενδοαντιβαρδινογιαννική διαμάχη...... αφού είναι γνωστό πως υπό την επιθυμία να κοπεί κάθε σχέση με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ενώθηκαν παράταιρα σχήματα, εφαρμόζοντας το γνωστό "ο εχθρός του εχθρού μου, φίλος μου".

Η πραγματικότητα είναι πως ο κύριος Μαραγκουδάκης είναι από τους "ριγμένους" αντιβαρδινογιαννικούς, δεν του αναγνωρίστηκαν οι αγώνες του για την "απελευθέρωση", αφού είναι ίσως ο μοναδικός που με εξαίρεση την Προεδρεία του ΠΑΝ.ΚΙ., δεν του ανατέθηκε κανένας άλλος ρόλο στην μετά Βαρδινογιάννη εποχή, σε αντίθεση με τους "συντρόφους" του που όλο και κάποια καρέκλα πήραν σε ΠΑΕ και ΑΟ. 

Καιρός ήταν λοιπόν να πάρει τα όπλα, έστω και με άγαρμπο τρόπο και να διεκδικήσει τα δίκια του. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να δέχεται επιθέσεις από τους μέχρι πρότινος συνοδοιπόρους του, αλλά δεν πτοείται. Έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τον ρόλο που θεωρεί πως του αξίζει, στον "ελεύθερο" Παναθηναϊκό. 

Πιστεύω πως είναι τέτοια η δυσαρέσκεια των μελών της Συμμαχίας για την διοίκηση Αλαφούζου, που η εκλογή του θεωρείται βέβαιη, αφού είναι ο μόνος που δημόσια εξέφρασε τις ενστάσεις του και με δεδομένο πως τις διάνθισε και με ολίγο αντιβαρδινογιαννισμό, θα καταφέρει να βρει τους ψήφους που χρειάζεται για να επανέλθει στις επάλξεις. 

Ο κύριος Μαραγκουδάκης όπως και κάθε Παναθηναϊκός, έχει κάθε δικαίωμα να έχει τις δικές του απόψεις και να δηλώνει όσα αντί θέλει. Απλά επειδή είναι σπουδαγμένος, μου κάνει εντύπωση που του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια για να καταλάβει πως ο Αλαφούζος είναι "μπροστινός" της οικογένειας...... και μάλιστα αυτή η διαπίστωση να είναι ο λόγος που κατεβαίνει στις εκλογές. 

Αν θυμάμαι καλά, όταν ανακοινωνόταν η "απόκτηση" του Απήλιον εκθείαζε τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως και όταν κατακτούσαμε το κύπελλο..... τώρα τι μεσολάβησε και έγινε "μπροστινός"? Ο αποκλεισμός από την Γκαμπάλα? Το γεγονός πως δεν αξιοποιήθηκε όπως άλλοι σύντροφοί του? Το φημολογούμενο ενδιαφέρον του αγαπημένου του Νίκου Πατέρα, το οποίο εύχεται να είναι υπαρκτό? 

Και ρωτάω, γιατί όσα έγραψε πως τον οδήγησαν στην κατάθεση υποψηφιότητας, είναι για παιδιά. Γιατί δεν γίνεται να θεωρείς "μπροστινό" τον Αλαφούζο, να έχει μόλις το 10% η Συμμαχία και να ελπίζει να αλλάξει τους συσχετισμούς, επειδή θα εκλεγεί στο 9μελές της Συμμαχίας..... αν θέλει ας απαντήσει στα ερωτήματα, υπάρχουν και στο Greenmood μέλη της Συμμαχίας, που διεκδικεί την ψήφο τους. 

Το Greenmood προτίθεται να αναρτήσει την άποψη του κυρίου Μαραγουδάκη ή ακόμα καλύτερα να μας δώσει μία συνέντευξη. 

ΥΓ. Παρότι το profile του υποψήφιου για τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι δημόσιο, δεν θέλησα να χρησιμοποιήσω τις αναρτήσεις του, που αποδεικνύουν όσα γράφω περί αντιβαρδινογιαννικού, αντιγιαννακοπουλικού, αντιαλαφουζικού και την πεποίθηση πως ο Αλαφούζος είναι "μπροστινός" του Βαρδινογιάννη, χωρίς την άδειά του. Ελπίζω να ανταποκριθεί στο κάλεσμα το blog και να κάνουμε έναν ειλικρινή διάλογο. 

Αλέξανδρος
 
Top