Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση
Καλημέρα στα φιλαράκια και καλό μήνα σε όλους και όλες που δυστυχώς όμως δεν ξεκίνησε καλά.

Και δεν ξεκίνησε καλά διότι ως γνωστόν οι νόμοι οι αθλητικοί είναι μόνο για να εφαρμόζονται στο κουφάρι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας. Κάθε χρόνο από όπου και να γίνει έναρξη γεγονότων (φωτοβολίδες, επεισόδια) ο αποδέκτης (τιμωριών) είναι ο ίδιος...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

Καταλαβαίνω το αίσθημα αδικίας που έχει καταλάβει όλους μας χρόνια τώρα αλλά προσπαθώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να έχεις πάρει το νόμο στα χέρια σου (έτσι νομίζουν τουλάχιστον) να τους έχεις κλάσει  μια μάντρα αρχίδια και να ζημιώνεις μέχρι θανάτου την ομάδα σου, αυτή που θέλεις να βλέπεις μέσα στο γήπεδο με τα αστέρια όπως λες.

Το μόνο που έχεις καταφέρει είναι να βλέπει αστέρια η ομάδα σου.

Έχεις επιχειρήσει τόσες φορές να φτιάξεις τη δική σου ριζούπολη και ούτε αυτό δεν έχεις καταφέρει ακόμα και στο 20%. 

Όταν ο νόμος είναι οι απέναντι και πας για πόλεμο το μόνο που θα κερδίσεις είναι ο νόμος των απέναντι...όποιες κυβερνήσεις και να έρθουν. Κάποτε είχες οικονομική επιφάνεια και φρόντισες να τη διαλύσεις με το πρόσχημα ότι δεν προστάτευε την ομάδα (δεν έχεις και άδικο)...όχι όμως και να την καταδικάσουμε επειδή δεν θέλησε να μπει στα ίδια σκατά με αυτούς (για όσους έχουν αποδείξεις ότι τα είχε κάνει πλακάκια με τον πετράν ας φέρουν αποδείξεις).

Η τιμωρία για μένα είναι πέρα για πέρα σωστή, άσχετα αν την ώρα που την άκουσα ήθελα να πάρω ένα πολυβόλο και να καθαρίσω ότι κόκκινο κινείται.

Και λέω σωστή, γιατί ότι έγινε ασχέτως αν η αφορμή ήταν η διακοπή που επιθυμούσαν οι απέναντι, έγινε εντός του αγωνιστικού χώρου. Όταν πας να πάρεις το νόμο στα χέρια σου με τον ερασιτεχνικότερο τρόπο που υπάρχει και τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζεις τι σε περιμένει, δεν είναι πλέον αίσθημα αδικίας, αλλά στήσιμο της ομάδας σου κανονικότατο.

Μπορούσες να τους εκθέσεις ανεπανόρθωτα αν δεν είχες μπει στο γήπεδο να δείξεις τον αντρισμό σου και να ψάχνανε τώρα τους λόγους που αναβλήθηκε το παιχνίδι. Όχι μόνο δεν το έκανες αλλά τα επακόλουθα τα είδες με την γνωστοποίηση της τιμωρίας.

Τα παραθυράκια των νόμων που υπάρχουν επιλεκτικά και κατέκρινα κάποτε, δεν θα τα χρησιμοποιήσω για να δικαιωθώ!!!

Ακόμα και τώρα οι διοικούντες ψάχνουν να βρουν ποιοι κάνανε τα επεισόδια και να ταυτοποιήσουν; Ποιον κοροϊδεύετε κύριοι; Μέσα σε μια μέρα αν θέλατε βρίσκατε, τιμωρούσατε και δίνατε το καλό παράδειγμα ώστε να επιστρέψει ο "άρρωστος κόσμος" στο γήπεδο και να διώξετε αυτή την "υγεία" που μας έχει φέρει στην πλήρη καταστροφή.

ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΩΣ!!!

Πόσο δύσκολο είναι να ελέγχετε τον διπλανό σας, όταν με ευκολία ζητάτε από κάποιον να τα βάλει με ένα ολόκληρο (παρα)ΚΡΑΤΟΣ;

Στο συλλαλητήριο που ετοιμάζεται εννοείται ότι πρέπει να συμμετάσχει ο κάθε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ φίλαθλος και να είμαστε ενωμένοι όσο ποτέ άλλοτε. Πως να ζητήσω όμως από τον φίλαθλο που προπηλακίσατε στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, γιατί είχε το θάρρος να εναντιωθεί σε αυτό που έβλεπε να έρχεται και να έρθει σε αυτό που τώρα εσείς επιλεκτικά θυμηθήκατε; 

Πως να πάρω το παιδί μου και να έρθω όταν βλέπει από την τηλεόραση τα επεισόδια που οι ίδιοι κάνετε και μετά καλείτε να παραβρεθούμε; Πως να αντιμετωπίσω το παιδί μου όταν μου λέει ρε μπαμπά εμείς δεν κινδυνεύουμε αν πάμε;

Έχετε σκεφτεί αν αυτό το συλλαλητήριο επιδιώκεται από κάποιους, ώστε να χρησιμοποιηθεί σαν άλλοθι για την ανύπαρκτη διοίκηση, τώρα που τα δύσκολα είναι προ των πυλών;

Ο εχθρός ήταν πάντα οι απέναντι και μόνο συσπειρωμένοι θα τους αντιμετωπίσουμε. Οι εντός εχθροί όμως, οι δήθεν αυτόκλητοι υπερασπιστές της "νομιμότητας" έχουν γίνει καρκίνος, που μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, εξαπλώνονται και καταστρέφουν κάθε υγιή κύτταρο του Παναθηναϊκού!!!

Εύχομαι η κατάντια σας να μην συνεχιστεί όπως ακούγεται για σπάσιμο και ξύλο παντού ώστε να διακοπεί το πρωτάθλημα, γιατί θα βρείτε εξοργισμένο τον κόσμο που κοιμάται αυτή τη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι περιμένει μια σπίθα για να ανάψει...και τότε....

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ ΔΙΑΚΟΠΗ!!!

Υ Γ1. Τα κροκοδείλια δάκρυα για τον οικονομικό αφανισμό αφήστε τον στα περίχωρα. Πόσο είπαμε ότι έχει βάλει από την τσέπη του ο κύριος Αλαφούζος...19 μύρια γκουχ γκουχ...ε δεν παθαίνει τίποτα να τα στρογγυλέψει στα 20!!!

Υ Γ2. Το άλλο με τα 800.000 του Δ.Σ το ξέρετε;

vagnaf 
Top