Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι και αφού τελειώσαμε με τις απαντήσεις περί συκοφαντιών, καιρός είναι να ασχοληθούμε με την ομάδα, η οποία εκτός όλων των άλλων βρίθει από αναξιοκρατία. 

Είναι πραγματικά λυπηρό σε μία περίοδο που ο Παναθηναϊκός αδυνατεί να κάνει προσθήκες αξιόλογων ποδοσφαιριστών, να "τρώει" τα παιδιά του. Και αναφέρομαι στον Δώνη, ο οποίος πριν ένα χρόνο ανανέωσε με μοναδικό σκοπό να του κόψουν το ποδόσφαιρο. Αυτό εγώ αντιλαμβάνομαι όταν αλλάζει ο προπονητής, αλλά συνεχίζει να μην υπολογίζεται και να παίρνει ακόμα ευκαιρίες ο "τελειωμένος" Πέτριτς. 

Ποιο είναι αλήθεια το έγκλημα του Δώνη? Μήπως είναι και αυτός "αυθάδης" σαν τον Ρισβάνη? 

Το λογικό θα ήταν ο νέος προπονητής να παραβλέψει τις όποιες κρίσεις του προκατόχου του για το έμψυχο υλικό και να το αξιολογήσει εκ νέου. Αλλά τον αφήνουν οι κύριοι Φύσσσας και Βόκολος? Αλήθεια ποιος είναι ο πραγματικός ρόλος τους? Προϊστάμενοι του ποδοσφαιρικού τμήματος ή μάνατζερ? 

Έχω μία πληροφορία και την μοιράζομαι μαζί σας με επιφύλαξη. Οι "κακές" γλώσσες του Κορωπίου ισχυρίζονται πως την ομάδα στο παιχνίδι με τον Ηρακλή την κατέβασε ο Βόκολος. Και δεν μιλάμε απλά την ενδεκάδα, αλλά και τον τρόπο που θα παίξει, αφού είχε επί μισή ώρα τον Στραματσόνι μπροστά σε έναν πίνακα και του εξηγούσε πως θα αγωνιστεί η ομάδα. 

Σας θυμίζω την ενδεκάδα: Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Αμπέντ, Σάντσεθ, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Καρέλης.

Επιπλέον έμαθα πως ο Δώνης μετά από μερικές προπονήσεις υπό τον Στραματσόνι, τον επισκέφτηκε στο γραφείο του και τον ρώτησε όπως θα έκανε κάθε σωστός επαγγελματίας που ανησυχεί για το μέλλον του και ζει στο πετσί του μια αδικία, αν τον υπολογίζει ή αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην εξέδρα. Η απάντηση του προπονητή ήταν πως είναι ικανοποιημένος από την διάθεσή του στις προπονήσεις και τον υπολογίζει όσο και τους υπόλοιπους. 

Ο Δώνης δεν ήταν καν στην αποστολή για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος με Ηρακλή, Βέροια, αλλά και σε αυτό για το θεσμό του Κυπέλλου με τη Παναχαϊκή (ήταν οι Κότσαρης, Αγγελόπουλος, Λάμπρου). Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως και σε όλα τα ρεπορτάζ δεν αναφέρεται καν στους απόντες, όπως γίνεται με άλλους ποδοσφαιριστές.

Αναμενόμενο ήταν να ζητήσει εκ νέου ακρόαση από τον Στραματσόνι για να πάρει την απάντηση "Δυστυχώς η συμμετοχή σου, είναι κάτι που δεν εξαρτάται από μένα. Δεν έχω ακόμα τα ηνία για να το αποφασίσω". Καταλάβατε κύριοι? 

Περίπου τα ίδια ισχύουν και για τον Σταματάκη...... με τους γονείς των δύο ποδοσφαιριστών να βράζουν, αφού δεν είναι διατεθειμένοι να γίνουν "χορηγοί". 

Μπορεί οι κύριοι Φύσσας και Βόκολος να μην κατάφεραν να μετριάσουν τις αντιδράσεις του Σάββα μέσα στη Λεωφόρο, που συμπεριφερόταν λες και έπαιζε στην έδρα του....... ή να ηρεμήσουν τον κόσμο κάνοντας έστω μία παράκληση να σταματήσουν τα επεισόδια..... αλλά μια χαρά τα καταφέρνουν να νουθετούν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα της ομάδας, δείχνοντάς τους την πόρτα της εξόδου!!!

Συνεχίστε την καλή δουλειά...... αλλά μην απορήσετε αν τρελαθεί κάνας πατέρας και σας κυνηγάει στους βιολογικούς κήπους του Κορωπίου. 

Αλέξανδρος

 
Top