Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΚαλημέρα κύριοι,  έχουν βαλθεί όλοι να μας κάνουν νέο συκώτι από τα γέλια...... κάτι το ρεπορτάζ του Sdna για την ΑΜΚ του Παναθηναϊκού, κάτι το πρωτοσέλιδο της Αθλητικής ημέρας, κάτι η "ευρωπαϊκή" εμφάνιση του Ολυμπιακού, έχουμε αρχίσει να μοιάζουμε με τον Χαχανούλη των Στρουμφ!!! 

Θα ξεκινήσω την ανάλυση όσων μας διασκεδάζουν, με την ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού εντός έδρας με το εκκωφαντικό 0-3 από την Άρσεναλ...... αυτήν που σύμφωνα με τις φυλλάδες τους και τις δηλώσεις στελεχών, αστρολόγων, καφετζούδων, χαρτοριχτρών, ποδοσφαιριστών τους, θα κέρδιζαν και θα πέρναγαν στην επόμενη φάση.

Για έξι αποτελέσματα έπαιζαν οι διορισμένοι (νίκη, 0-0, 0-1, 1-1, 1-2, 2-2)  και κατάφεραν να έρθει το έκτο.......... το 0-3 που τους άφηνες εκτός της συνέχειας στο Champions League, μειώνοντας τα έσοδα του Βαγγέλη κατά 5 εκατομμύρια. 

Θα πείτε ορισμένοι, πως είναι κατάντια για εμάς τους κατεξοχήν Ευρωπαίους Παναθηναϊκούς, να έχουμε αποκλειστεί από την Γκαμπάλα, να έχουμε 5 χρόνια  να δούμε την ομάδα μας σε ομίλους Champions League και χαιρόμαστε αποκλειστικά από τις ήττες του Ολυμπιακού. Ίσως να έχετε και δίκιο, αλλά σκεφτείτε και αυτό: 

Αν συνεχίζαμε να παίζουμε κάθε χρόνο στους ομίλους, αν τις Γκαμπάλες τις είχαμε για ορεκτικό, αν περνάγαμε στους 16 και ο αιώνιος αποκλειόταν όπως εχτές με 0-3...... το ίδιο δεν θα χαιρόμασταν? Την ίδια καζούρα δεν θα τους κάναμε? 

Τα ίδια και χειρότερα φίλοι μου...... η όποια χαρά και η όποια καζούρα στον αντίπαλο, δεν απορρέει από την σημερινή μας κατάντια και ζήλια. Και στα καλύτερα μας να βρισκόμασταν, πάλι θα τους δουλεύαμε, γιατί οι λύπες οι δικές τους, είναι μέρες χαράς για εμάς και το αντίστροφο. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα μείνει για πάντα. 

Υπάρχει όμως μια διαφορά στην νοοτροπία και το IQ των φιλάθλων των δύο ομάδων, που δεν πρόκειται να αλλάξει...... εμείς σήμερα αξιοπρεπώς θα δεχόμασταν την ήττα μας ψάχνοντας τι έφταιξε, ενώ αυτοί βγήκαν με πρωτοσέλιδα πως ο αποκλεισμός είναι μία ευκαιρία να πάνε να κατακτήσουν το Europa League..... γελάνε και οι πέτρες!!! 

Αφού τελείωσα το πρώτο κομμάτι του κειμένου και δεν έχω λιποθυμήσει από τα γέλια, ας καταπιαστώ με το δεύτερο, χωρίς να σας δίνω υπόσχεση πως θα αντέξω μέχρι το τέλος. Αναφέρομαι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που είχε προκηρύξει η ΠΑΕ και ως δια μαγείας, δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους νυν μετόχους να συνδράμει οικονομικά για να το παίζει ιδιοκτήτης και Πρόεδρος ο Αλαφούζος. 

Μάλιστα αυτή είναι η είδηση του sdna, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ, σε ένα πηγάδι δίχως πάτο. Γιατί φίλοι μου στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου και των νταβατζήδων, που ότι ώρα γουστάρουν τα σπάνε και από τους μείον 8 που μπορεί να γίνονται μείον 5, βρίσκεσαι στο μείον 14........ΜΟΝΟ ΤΡΕΛΟΣ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΛΕΦΤΑ!!!

Και επειδή δικαιολογημένα πολύς κόσμος δεν γνωρίζει κάποια διαδικαστικά θέματα, θα αναρωτηθεί "γιατί βρε Αλέξανδρε, τόσο περίεργο θα είναι κάποιος επενδυτής να ενδιαφερθεί για τον Παναθηναϊκό μας? "Μαγαζί" γωνία είναι", θα εξηγήσω γιατί δεν θα μπορούσε να βάλει κάποιος λεφτά σε αυτή την ΑΜΚ. 

1) Γιατί με δεδομένο πως έχουν ήδη μετοχοποιηθεί σύμφωνα με τα ρεπορτάζ 2-3 εκατομμύρια, το υπόλοιπο που έμενε δεν εξασφάλιζαν στον επενδυτή τον απόλυτο έλεγχο, δηλαδή το 64% των μετοχών.

2) Γιατί αν υπήρχε ενδιαφερόμενος θα είχε ξεκινήσει ήδη διαδικασίες οικονομικού ελέγχου πριν βάλει τα χρήματά του.

3) Γιατί δεν υπάρχει λόγος να βάλει κάποιος λεφτά σήμερα που δεν ξέρει: ποια θέση θα καταλάβει ο Παναθηναϊκός στο Πρωτάθλημα (παίζεται από δεύτερη έως και έκτη), ποια θα είναι η τελική ποινή του για τα επεισόδια, σε ποιου λογαριασμού θα μετοχοποιηθούν αυτά τα 2-3 εκατομμύρια ευρώ και ποιος κατέχει ή θα κατέχει την πλειοψηφία των μετοχών και το κυριότερο πόσα έσοδα και για πόσα χρόνια έχουν ήδη εισπραχθεί. 

Κάθε λογικός άνθρωπος, όση κάψα και να έχει να ασχοληθεί με το σάπιο Ελληνικό Πρωτάθλημα και τον πιο σάπιο διοικητικά Παναθηναϊκό, θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, ώστε όλα αυτά να ξεκαθαρίσουν. Επιπλέον, αν η πλειοψηφία των μετοχών καταλήξουν στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, δεν θα χρειάζεται καν την συνεννόηση με τον Αλαφούζο. Θα καταθέσει τις προτάσεις του στα μέλη της Συμμαχίας και να τα 2/3 τις αποδεχτούν, θα του ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΟΥΝ οι μετοχές. 

Αν συνεχίσει να έχει την απόλυτη πλειοψηφία η offshore εταιρεία του Αλαφούζου (αυτό πιστεύω εγώ πως θα γίνει), θα απευθυνθεί σε αυτόν και θα πρέπει να είναι έτοιμος να ακούσει το νούμερο που θα του ζητηθεί για να τις αγοράσει. Το νούμερο αυτό, που εντέχνως διαρρέει μέσω δημοσιογράφων ο Αλαφούζος θα είναι από 10 έως 19 εκατομμύρια ευρώ (εξαρτάται από αυτή την ΑΜΚ). 

Αυτά τα χρήματα δεν τα βρίσκει από Έλληνα.....αν αποφασίσει ποτέ να φύγει θα πρέπει να αναζητήσει είτε ψυχοπαθή λαμόγιο, είτε αλλοδαπό εξ Αραβίας. Για αυτό και δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτή την ΑΜΚ ούτε νέος επενδυτής. Μπλέξαμε κύριοι......

Κλείνω και αυτό το θέμα με μία πρόβλεψη, Οι "έγκυροι" δημοσιογράφοι του Sdna μας πληροφόρησαν πως ο Γιάννης Αλαφούζος προτίθεται να καλύψει το 90% των 7 εκατομμυρίων που λείπουν μέχρι τα 10 που είναι συνολικά η ΑΜΚ (αυτό και αν είναι ανέκδοτο, έχει τα 6,3 εκατομμύρια ευρώ και του λείπουν οι 700.000 ευρώ). 

Εγώ πιστεύω πως η ΑΜΚ που πρέπει να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ για να κλείσει η μαύρη τρύπα του αποκλεισμού, των προστίμων και των αποτυχημένων μεταγραφών, θα συμπληρωθεί με πώληση παικτών τον Γενάρη. Για αυτό άλλωστε επανέκαμψε ο Παναγόπουλος..... για πωλήσεις και διακανονισμούς. Ακόμα και αν τα βάλει ο Αλαφούζος προκειμένου να περάσει τη σκόπελο της UEFA, θα τα πάρει πίσω από μελλοντικά έσοδα. 

Τελευταίο χιουμοριστικό θέμα για σήμερα, η επιστροφή Πατέρα αγκαλιά με 18 εφοπλιστές, τον Βαλβέλδε, τους εφτά νάνους, την Χιονάτη, την Σταχτοπούτα και τα τρία γουρουνάκια!!!

Άντε για άλλη μία φορά θα ασχοληθώ με την φυλλάδα του Μαυρίκου, μπας και ξυπνήσουν και οι τελευταίοι, που κοιμούνται και ξυπνάνε, με την εικόνα του Νίκου Πατέρα να κάνει τον γύρο του Θριάμβου στη Λεωφόρο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο συγκεκριμένος κύριος έχει αναλάβει εργολαβικά, να καθοδηγήσει τον κόσμο σε πόλεμο με τον Αλαφούζο, δίνοντάς του ως εναλλακτική τον Νίκο Πατέρα..... και αν ποτέ ο κόσμος καταφέρει να παραιτήσει τον Αλαφούζο, θα απομυθοποιήσει και τον Νίκο Πατέρα που δεν θα αναλάβει. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια!! 

Ο Νίκος Πατέρας δεν μπήκε μπροστά το 2012 που η κατάσταση ήταν ελεγχόμενη, τόσο στα χρέη, όσο και στο ρόστερ......και θα μπει σήμερα, σε έναν Παναθηναϊκό που θέλει γκρέμισμα από τα θεμέλια? 

Πως θα αντιμετωπίσει έναν πανίσχυρο στα ΜΜΕ Γιαννακόπουλο, που από την πρώτη ημέρα θα του ζητάει 11 Ρονάλντο, νέο σύγχρονο γήπεδο, κυριαρχία στο παρασκήνιο και ανάλογη διαχείριση χρημάτων, με αυτή που έκανε όταν διαχειριζόταν τα χρήματα των Γιάννη, Παύλου και Αδαμάντιου. Πλανάται πλάνην οικτρά όποιος το πιστεύει..... 

Αν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση η ανάληψη της ΠΑΕ, να είστε σίγουροι πως θα την είχε αναλάβει ο Γιαννακόπουλος...... έχει κάνει όμως την καρδιά του πέτρα και στηρίζει τον Αλαφούζο με γελοία πρωτοσέλιδα του επιπέδου "Το όραμα του Αλαφούζου" μη τυχόν και παραιτηθεί και αρχίσουν οι οπαδοί να απαιτούν από τον ίδιο να αναλάβει.

Μην διαβάζετε τις γελοιότητες που γράφουν διάφοροι, που τυγχάνει να είναι και υποψήφιοι της Συμμαχίας, πως στηρίζει τον ανίκανο για να πάει η ομάδα Γ' Εθνική και να την πάρει τσάμπα..... "αυτά είναι μυθεύματα" όπως αρέσκεται να λέει και ο Νίκος Πατέρας..... με τις νέες διατάξεις Κοντονή, όποιος πάει Γ' Εθνική εκτός ότι δεν διαγράφει χρέη, υποχρεούται να μείνει εκεί τρία χρόνια!!!  

Και τι να κάνουμε? Περιμένουμε τον ψυχοπαθή κύριοι......

Αλέξανδρος


 
Top