Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, ο Παναθηναϊκός μας όπως αναμενόταν κέρδισε εχθές την Παναχαϊκή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, συνεχίζοντας να κυνηγάει τον έναν και μοναδικό στόχο που του απέμεινε, μετά το καταστροφικό πέρασμα Αναστασίου. 

Έναν στόχο βέβαια που έχουν θέσει ως προτεραιότητα τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ, δεδομένου πως έχουν μείνει επίσης εκτός της διεκδίκησης του Πρωταθλήματος...... αλλά ακόμα και αυτός ο Παναθηναϊκός, που δεν ικανοποιεί το απαιτητικό κοινό του, που δεν κέρδισε κανέναν από τους δύο στα παιχνίδια για το θεσμό του πρωταθλήματος, τους "έχει"!!!  

Αρκεί όπως γράφουμε πάντα...... να παρουσιαστεί ως Παναθηναϊκός τη μέρα που πιθανότατα κληθεί να τους αντιμετωπίσει και αφού πρώτα δεν έχει βρεθεί με τον Ολυμπιακό, που παραμένει το φαβορί..... με βάση την ποιότητα του ρόστερ του, τα πολλά χρήματα που διαθέτει και την σίγουρη εύνοια της διαιτησίας. 

Ο Παναθηναϊκός τουλάχιστον όσο αφορά τον προπονητή και σε προέκταση τους παίκτες αφού ακολουθούν τις εντολές του, φαίνεται να αλλάζει νοοτροπία. Να αποβάλλει εκείνη την μίζερη και ηττοπαθή, που μετέδιδε ο Αναστασίου με τις δηλώσεις του. Φαίνεται να δίνει βαρύτητα στο παιχνίδι του και όχι στην κλάψα και τα νεύρα, για τις αποφάσεις των διαιτητών. 

Από αυτή και μόνο την εικόνα, που διαπίστωσα εχτές ιδίοις όμμασι στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ο Στράμα ανέβηκε στην υπόληψή μου. Παρά τα εξοργιστικά σφυρίγματα του διαιτητή και των εποπτών, οι παίκτες σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, έμειναν ψύχραιμοι, συγκεντρώθηκαν στο σκοπό τους και όποτε αντέδρασαν ήταν με ένα ειρωνικό χαμόγελο, ενώ ο ίδιος δεν έκανε την παραμικρή αναφορά στις δηλώσεις του στη διαιτησία.

Με το καλημέρα και χωρίς να είναι ο απόλυτος γνώστης της κατάστασης του ελληνικού ποδοσφαίρου, επικεντρώθηκε στους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας και σεβάστηκε την ιστορία και το μέγεθος του Παναθηναϊκού, αρνούμενος να το παίξει κλαίουσα Μαγδαληνή.

Επιτέλους....... ένας προπονητής που κοιτάζει πως θα διορθώσει τα λάθη του (διόρθωσε αρκετά σε σχέση με το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη), πως θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της, χωρίς να γίνεται γραφείο τύπου κλάψας ή να αναζητεί άλλοθι ακόμα και σε ένα ανάποδο φάουλ. 

Συγχαρητήρια κύριε Στραματσιόνι, καιρό είχαμε να δούμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν κανονικό προπονητή με αξιοπρέπεια και ειλικρινά σας ευχαριστούμε που αναπτερώσατε το ηθικό χιλιάδων Παναθηναϊκών με τη στάση σας, που η σημερινή διοίκηση θέλει να τους μετατρέψει από αξιοπρεπείς και περήφανους........ σε ηττοπαθείς. 

Ίσως η παρουσία σας στον πάγκο της ομάδας μας και η σοβαρότητα των δηλώσεών σας, επαναφέρει το ενδιαφέρον χιλιάδων Παναθηναϊκών για τον Παναθηναϊκό, που κάποιοι διοικούντες και δημοσιογράφοι τους είχαν πείσει πως δεν αξίζει να ασχολούνται γιατί είμαστε ήδη καταδικασμένοι, πως τίποτα δεν θα αλλάξει, πως όσο καλά και να παίξουμε θα είμαστε πάντα οι χαμένοι!!! 

Αυτούς (τους διοικούντες) αφήστε τους στη μιζέρια τους και στην προσπάθεια τους να μικραίνουν ολοένα και περισσότερο τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να καλύψουν τα εγκληματικά τους λάθη...... Εσείς μην δεχθείτε να γίνεται ΠΟΤΕ το φερέφωνο τους και να είστε σίγουρος πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού αντιλαμβάνεται μια χαρά πότε μας αδικούν και πότε αδικούμε τους εαυτούς μας...... 

......και αν παρουσιάσετε μια ομάδα που θα μας κάνει περήφανους ανεξαρτήτως αν θα κατακτά τίτλους, να ξέρετε πως κανένας διαιτητής, κανένα θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου, κανένας δημοσιογράφος, δεν μπορεί να σας στερήσει τον σεβασμό μας και την ευγνωμοσύνη μας!!! 

Ελπίζω......να μην με διαψεύσετε στο μέλλον!! Όταν θα σας "περικυκλώσουν" οι τυχάρπαστοι για να σας κάνουν σαν τα μούτρα τους.....εσείς να αντισταθείτε. 

Να θυμάστε πως...............Ο Παναθηναϊκός ως Σύλλογος και ο κόσμος του, δεν γίνεται να κλαίγονται και να διαμαρτύρονται εσαεί για τους κακούς που τους αδικούν...... Είναι φτιαγμένοι για να παλεύουν, να διεκδικούν και στο τέλος να δικαιώνονται!!! 

Αλέξανδρος
 
Top