Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, τέσσερις ημέρες έχω να επικοινωνήσω μαζί σας, αλλά ευτυχώς οι Βαγγέλης, Μιχάλης και Γιώργος δεν άφησαν το blog ανενεργό, αφού κάλυψαν επάξια την απουσία μου. Οι μέρες που ήμουν εντελώς μόνος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και έτσι μπορώ να παρευρίσκομαι τουλάχιστον στον γάμο του αδερφού μου. 

Αν και είχα σκοπό να ασχοληθώ αποκλειστικά με την εικόνα της ομάδας στην μετά Αναστασίου εποχή, η κατευθυνόμενη αρθρογραφία δεν με αφήνει. Δεν γίνεται να μην αναφερθώ στο σημερινό πρωτοσέλιδο της "Αθλητικής Ημέρας" και στα επαναλαμβανόμενα κείμενα δημοσιογράφων, που ξαφνικά θεωρούν επιτακτική ανάγκη την απομάκρυνση Αλαφούζου ή έστω την συμπόρευση με συγκεκριμένους ...... ενώ μέχρι και τον Σεπτέμβριο (που τα είχε καλά με τα "παιδιά"), χαρακτήριζαν αντιπαναθηναϊκούς όσους ψέλλιζαν οτιδήποτε για την ανικανότητα της διοίκησης. 

Η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει ένας ανηλεής πόλεμος κατά του Αλαφούζου και επειδή ο κόσμος μετά την ανοησία του 2008, δεν τολμά να αφήσει ακέφαλη την ομάδα, του παρουσιάζουν τον Νίκο Πατέρα ως την εναλλακτική λύση. Μάλιστα σήμερα η γραφικότητα άγγιξε το "κόκκινο", αφού ακόμα δεν ανέλαβε, υπάρχει ρεπορτάζ για την προσθήκη Λατινοαμερικάνων ποδοσφαιριστών (ότι ζητά ο κόσμος) και δύο Μπεργκ. Ξεπέρασαν και τον Τσάκα, που πριν καν αναλάβει, είχε κλείσει τον Ροναλντίνιο, μόνο που ο Τσάκας χλευαζόταν για αυτές τις δηλώσεις, ενώ ο Πατέρας αποθεώνεται..... πιθανότατα εν αγνοία του, αφού έχει δηλώσει πρόσφατα πως δεν επιθυμεί την εμπλοκή του στην ΠΑΕ και στηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο. 

Αλήθεια από ποιον χρειάζεται να περιμένει ο Νίκος Πατέρας "σήματα καπνού" για να δώσει τα εκατομμύρια του (ή έστω τα εκατομμύρια των 18 εφοπλιστών)? Ποιος είναι αυτός που θα μπορούσε να του αρνηθεί τις μετοχές? Και για να κόψουμε τις μαλακίες που μας πλασάρουν λες και είμαστε όλοι οι Παναθηναϊκοί από "το χωριό του Μαλάκα", ποιος ή ποιοι είναι αυτοί που θα μπορούσαν να αρνηθούν στον οποιονδήποτε να συνδράμει οικονομικά στον χρεοκοπημένο Παναθηναϊκό?

Με εξαίρεση τους οργανωμένους, που συνεχίζουν να έχουν ενστάσεις σε πιθανή επιστροφή της οικογένειας Βαρδινογιάννη και προτιμούν να βλέπουν τον Παναθηναϊκό κομπάρσο ή ακόμα και στην Γ' Εθνική........ δεν υπάρχει φίλαθλος του Παναθηναϊκού που θα είχε αντίρρηση να βοηθήσει οικονομικά, ακόμα και ο Φούφουτος. 

Αν ο Νίκος Πατέρας είχε διάθεση να εμπλακεί στον Παναθηναϊκό, δεν χρειαζόταν καμιά προεργασία μέσω άρθρων..... Θα πήγαινε στα γραφεία της ΠΑΕ, θα έλεγε βάζω τόσα, αναλαμβάνω τις υποχρεώσεις και ο Αλαφούζος θα έκανε τούμπες από τη χαρά του. Αλλά ακόμα και αν ο Αλαφούζος είχε αυτοκτονικές τάσεις και επέμενε να κρατά τον Παναθηναϊκό όμηρο της οικονομικής αδυναμίας του, μια δήλωση του Νίκου Πατέρα θα ήταν αρκετή για να ενεργοποιηθεί ο κόσμος και να αναγκάσει τον Αλαφούζο σε αποχώρηση. 

Με λίγα λόγια..... όλα αυτά τα δημοσιεύματα και άρθρα, έχουν αποκλειστικό στόχο τον Αλαφούζο και την αποσταθεροποίηση του Παναθηναϊκού...... και θα πρέπει να σας προκαλούν ανησυχία, γιατί δεν προέρχονται από την αγάπη για τον Παναθηναϊκό.......όσοι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό, δεν κατάλαβαν ξαφνικά τον Σεπτέμβρη του 2015 πως ο Αλαφούζος είναι "λίγος" για αυτόν..... το φωνάζουν από το 2013. 

Το πιθανότερο είναι πως ο Αλαφούζος σταμάτησε να "πληρώνει" και αυτοί που έμαθαν όλα τα χρόνια να πληρώνονται για τις "υπηρεσίες" τους, αναζητούν  νέο χρηματοδότη ή εκβιάζουν τον μέχρι πρότινος χρηματοδότη τους.  

Τα λεφτά, τα λεφτά, ποιος τ’ ανακάλυψε
τα λεφτά, τα λεφτά, την πορτοφόλα
τα λεφτά, τα λεφτά, και μας παράλειψε, 
τι παθαίνει ο άνθρωπος με του παρά τη φόλα.
Τα λεφτά, τα λεφτά, τα εκατομμύρια
τα λεφτά, τα μπερντέ, τα μπικικίνια
τα ψιλά, τα χοντρά, τριάντα αργύρια, 
στο καζίνο την πατάς εφόσον έχεις γκίνια.

Η δική μου άποψη για τον Αλαφούζο και τα στελέχη του, είναι συγκεκριμένη εδώ και τρία χρόνια......και απέχει παρασάγγης από αυτές των όψιμων πολέμιων της διοίκησης και μέχρι πριν λίγο υποστηρικτών της. Είναι εκπεφρασμένη ανάγκη να προετοιμάσει την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, χωρίς να συμμετάσχει ο ίδιος. 

Όχι δημιουργώντας μια νέα πολυμετοχικότητα, αλλά βρίσκοντας τον επιχειρηματία εκείνον που θα έχει τα χρήματα, την θέληση και την γνώση, να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλο...... Οποιαδήποτε άλλη λύση θα είναι μεσοβέζικη και ως γνωστόν αυτές εκτός ότι κρατούν λίγο, είναι και αναποτελεσματικές. 

Αυτά για σήμερα..... αύριο θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με τους Βόκολο-Φύσσα και τον "περίεργο" ρόλο τους. 

ΥΓ. Πρώτη φορά στα χρονικά του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, τον ρόλο του ρουφιάνου των αποδυτηρίων δεν τον έχει παίκτης ή προπονητής, αλλά η ίδια η διοίκηση προκειμένου να έχει "αποκλειστικό" για τα ΜΜΕ που ελέγχει και συνεργάζεται!!!

Αλέξανδρος


 
Top