Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Κοντά στις 10 ώρες περίμεναν τα μέλη της Συμμαχίας και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να διαβάσουν τις απαντήσεις του υποψήφιου για το ΔΣ της Συμμαχίας κυρίου Μαραγκουδάκη, ώστε να αξιολογήσουν την υποψηφιότητά του, αλλά πιθανότατα θα μείνουν με τις απορίες, αφού....... 

Η προτεραιότητα του κυρίου Μαραγκουδάκη δεν ήταν να απαντήσει στα καίρια ερωτήματα ως όφειλε -από τη στιγμή που ζητάει την ψήφο των Παναθηναϊκών- αλλά να φροντίσει με ένα μείγμα συκοφαντιών, παρερμηνειών και ανακριβειών, να κλονίσει την εμπιστοσύνη του κοινού στον συντάκτη των ερωτήσεων...... έτσι ξεκινάει με το γνωστό πλέον ποίημα " ένας τσάτσος της κακής οικογένειας είναι, μην διαβάσετε καν τι λέει, εγώ κατέχω την πάσα αλήθεια".

Συγκεκριμένα έγραψε: "Δεν πρόλαβα να δηλώσω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και ο πόλεμος από τα…γνωστά κέντρα ξεκίνησε. Δηλαδή ο πόλεμος από την…τουλουμποοικογένεια. Tον ξεκίνησε κάποια από τις ιστοσελίδες της…οικογένειας αυτής (δείτε το λινκ που παραθέτω για να φρίξετε!) με ένα άρθρο που μου κάνει την τιμή να αφιερώσει στην υποψηφιότητά μου. Το οποίο περιέχει…αναρίθμητες ανακρίβειες, ψέματα και αρλούμπες".

Να ενημερώσω λοιπόν τον κύριο Μαραγκουδάκη, γιατί μπορεί να έχει πέσει θύμα παραπλάνησης, πως ξεκίνησα να σχολιάζω δημόσια την Παναθηναϊκή επικαιρότητα, μετά τη διάλυση της Πολυμετοχικότητας και πάντα με Ονοματεπώνυμο...... επειδή πραγματικά ένιωσα πως ακολουθούν δύσκολα χρόνια για τον Παναθηναϊκό μας. 

Παρά τις συμβουλές για το αντίθετο διαφόρων έμπειρων στο blogging, αποφάσισα πως θα γράφω με το ονοματεπώνυμό μου, για να μπορεί ο καθένας να ελέγξει, να ρωτήσει, να μάθει, αν είχα ή έχω ή ακόμα και αν αποκτήσω στο μέλλον, οποιαδήποτε σχέση με οποιονδήποτε παράγοντα του Παναθηναϊκού ή επιχείρησή του....... έτσι ώστε να αποφύγω τις σκέψεις πως όσα γράφω απορρέουν από κάποια συμφέροντα. 

Δυστυχώς για αυτόν και το σαθρό επιχείρημά του (άνθρωπος της τουλουμποοικογένειας), δεν είχα και δεν έχω σχέση, ούτε με την οικογένεια Βαρδινογιάννη, ούτε με το περιβάλλον της και ούτε επιθυμώ να αποκτήσω με κανέναν παράγοντα του Παναθηναϊκού όπως την εννοεί ο κύριος Μαραγκουδάκης, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια. 

Μετά από αυτή την προσπάθεια συκοφάντησης μου, ώστε το κοινό που μισεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη να μην διαβάσει καν όσα είχα γράψει, πέρασε στην παρερμηνεία.

Και συγκεκριμένα έγραψε: "Τα ψέματα αρχίζουν από τον τίτλο του άρθρου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η δική μου υποψηφιότητα σημαίνει «άδειασμα του Αλαφούζου από τους γνωστούς Παναθηναϊκούς βαφείς», εννοώντας βέβαια τη Θύρα 13, η οποία, στο διαταραγμένο μυαλό του αρθρογράφου, επειδή στήριξε το Παναθηναϊκό Κίνημα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές…ταυτίστηκε μαζί του και στην πρωτοβουλία που είχε πάρει το Κίνημα για καλλωπισμό του γηπέδου της Λεωφόρου".

Κύριε Μαραγκουδάκη, καταλαβαίνω πως σας βολεύει να βρεθεί στην όποια αντιπαράθεσή μας σύσσωμη η Θύρα 13 δίπλα σας, για αυτό και την εμπλέκεται στην συζήτηση. Ο τίτλος είναι "Εθελοντές βαφείς" και εθελοντές δεν ήταν η Θύρα 13, αλλά εσείς και οι συνυποψήφιοί σας στην μεγαλύτερη καπήλευση του ονόματος και του σήματος του Συλλόγου. 

Και σαφέστατα ήταν ανεπίτρεπτο που σας στήριξαν η Θύρα 13, ο Ερασιτέχνης και η ΚΑΕ στις εκλογές με αναφορές τους, αλλά σίγουρα δεν έχουν την ίδια ευθύνη με εσάς που δημιουργήσατε το ΠΑΝ.ΚΙ. για να ικανοποιήσετε την ματαιοδοξία σας. Εσείς εξάλλου το τελευταίο διάστημα όσο και αν λέτε πως ασπάζεστε κάθε απόφαση της 13, έχετε τραβήξει τον δικό σας δρόμο, άρα δεν θα μπορούσα να συνδέσω την δική σας υποψηφιότητα με την 13.......την 13 μια χαρά θα την εκπροσωπήσει ο κύριος Καρανάσος στις εκλογές. 

Στη συνέχεια γράφετε στην "απολογία" σας πως δεν θέσατε υποψηφιότητα για να αδειάσετε ή να στηρίξετε τον Αλαφούζο, αλλά ΔΕΝ μας λέτε γιατί τελικά κατεβαίνετε? Σας είπαν "Θόδωρε πρέπει να κατέβουν 23 υποψήφιοι και είμαστε 22, έλα να συμπληρώσουμε"

Σε ρωτάω, γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, τι είναι αυτό που κάνει κάποιον να επιθυμεί να συμμετέχει σε μια διοίκηση, που θα συνεργάζεται αναγκαστικά με έναν άνθρωπο, που έχει καταξεφτιλίσει δημόσια? 

Μήπως να σου θυμίσω τα κοσμητικά επίθετα που έχεις χρησιμοποιήσει δημόσια? Δεν νομίζω πως κάνει, αλλά πάρε έτσι μια γεύση......με δύο από τα πιο "ήπια" σχόλιά σου. 


Και εγώ αγαπητέ μου, δεν είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη διοίκηση, αλλά δεν κατεβαίνω υποψήφιος να συνεργαστώ μαζί της...... και αν λέμε αν το αποφάσιζα, θα έλεγα ευθαρσώς στον κόσμο που με διαβάζει και γνωρίζει τα αισθήματα που τρέφω για αυτήν, πως κατεβαίνω να αλλάξω την κατάσταση που δεν αντέχεται, θα απαιτούσα να επιστρέψουν οι μετοχές στην ΠΣ και θα έπειθα τα 2/3 των μελών να ψηφίσουν την παραχώρηση των μετοχών στον τάδε σωτήρα...... δεν θα έλεγα "μα μου σου του" μιμούμενος τις κωλοτούμπες του Τσίπρα. 

Τον έχεις αποκαλέσει στα δύο και μόνο σχόλια που ανέβασα (μας διαβάζουν και ανήλικοι) γαύρο και ανύπαρκτο. Και σε ξαναρωτάω, τις θες στο εγχείρημα του ανύπαρκτου? 

Πιστεύεις πως μπορείς να εκλεγείς παρέα με τουλάχιστον 5 δικούς σου (εννοώ να έχετε τις ίδιες απόψεις), ώστε να έχετε την πλειοψηφία του ΔΣ και να του κάνετε την ζωή δύσκολη όπως αρμόζει σε έναν γαύρο ή να τον συμβουλεύετε, ώστε από ανίκανος να μεταμορφωθεί σε ικανός? 

Αυτά σε ρωτάω και αντί να απαντήσεις, πετάς τη μπάλα στην εξέδρα, βαφτίζοντάς με τσάτσο της οικογένειας. Και άντε πως έχω συμπάθεια σε αυτόν που εσύ αποκαλείς μούμια και δεν ανέχεσαι να πατάει ούτε στις εκδηλώσεις του Ερασιτέχνη, αυτομάτως παύουν να είναι καίριες οι ερωτήσεις και να απασχολούν το κάθε μέλος που θα κληθεί να σε ψηφίσει? 

Λες παρακάτω: Τα ψέματα συνεχίζονται καθώς το άρθρο με…ανακηρύσσει ως «επιτελικό στέλεχος του Φορέα». Φυσικά έχει «ξεχάσει» ότι πλέον δεν υπάρχει «Φορέας», αλλά ΕΝΩΜΕΝΗ ΘΥΡΑ 13. Της οποίας πάντως ΔΕΝ είμαι… «επιτελικό στέλεχος» και δεν θα μπορούσα να είμαι. Άλλες είναι οι δικές μου καταβολές και…ακατάλληλη γι’ αυτό η ηλικία μου! Φυσικά είμαι αλληλέγγυος στη Θύρα 13, το επαναλαμβάνω, αλλά αν ο κύριος αυτός θέλει να μάθει ποιοι παίρνουν τις αποφάσεις της…ας πάει να τη ρωτήσει! Αν και δεν τον κόβω να το κάνει!

Πριν την Ενωμένη Θύρα 13 (ο Θεός να την κάνει, μόλις προχτές ξεκατινιαζόσουν επειδή έκραζες τον Αλαφούζο με μέλη της, για να μην αναφέρω και όσα κατά καιρούς έχουν καταγγείλει μέλη των Πετραλώνων) δεν υπήρχε ο ΕΦΣ ΘΥΡΑΣ 13, όπου είχες σημαίνοντα ρόλο?

Που είναι το ψέμα? Πως ανέφερα κάτι που ίσχυε και απλά δεν ισχύει σήμερα, επειδή εσύ μεγάλωσες και ο Φορέας μετατράπηκε σε Ενωμένη Θύρα 13? Το επιτελικό στέλεχος του Φορέα έγραψα..... που ήσουν και αυτό δεν αλλάζει, θα σε ακολουθεί για πάντα, όπως και το πρώην Πρόεδρος του ΠΑΝ.ΚΙ. 

Μετά αφήνεις τις συκοφαντίες, τις ανακρίβειες και τις παρερμηνείες και προχωράς στην αυτοκριτική σου με ύφος "συγχώρεσε με έσφαλα κυρ Γιάννη, απλά είχα νεύρα". Συγκεκριμένα λες:

"Αμέσως μετά, με εντελώς αδέξιο τρόπο ο αρθρογράφος προσπαθεί να «αξιοποιήσει» την κριτική (πολλές φορές σκληρή) που έχω κάνει στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ. Οι απόψεις μου για την πολιτική της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός…δεν είναι μυστικές. Όμως, προκύπτουν όχι από κάποια προκατάληψη γι’ αυτήν, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΙ! ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! Αυτά σχολιάζω! 

Όποτε βλέπω κάτι σωστό, το επαινώ. Όποτε βλέπω να γίνεται ένα λάθος, προσπαθώ να προειδοποιήσω πριν γίνει και το κριτικάρω…όταν γίνει. Χωρίς φυσικά να διεκδικώ το αλάθητο! Μπορεί να υπήρξαν και περιπτώσεις που να ήμουν πολύ οξύς και άδικος ή πολύ…ήπιος, πάντα όμως ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ. Τα υπόλοιπα είναι στο μυαλό (;) του αρθρογράφου"

Ειλικρινά τα πιστεύεις αυτά που έγραψες, κατηγορώντας με πως προσπαθώ να αξιοποιήσω την καλόπιστη κριτική σου (δηλαδή την τραβάω από τα μαλλιά)? 

Δηλαδή στο παρακάτω σχόλιό σου που θα σου υπενθυμίσω, γράφεις χωρίς προκατάληψη και απλά τον προειδοποιείς με καλή προαίρεση? Φαντάζομαι τι πέρασε ο Βαρδινογιάννης που ήσουν κακοπροαίρετος απέναντί του :). 

Θα μπορούσα να αναλύσω όλη την δήθεν απάντησή σου στα καίρια ερωτήματα που σου έθεσα, αλλά ειλικρινά όσο και να θέλω να προκρίνω την υποψηφιότητά σου, δεν είναι σωστό για τους ανθυποψηφίους σου. Εξάλλου τι άλλο να αναλύσω, πως γράφεις πως είναι στη φαντασία μου πως είσαι "αντί" όλων των παραγόντων του Παναθηναϊκού εκτός του Πατέρα? Μόλις προχτές με αφορμή ένα πρωτοσέλιδο της "Πράσινης" έβγαλες στη σέντρα τόσο τον Αλαφούζο όσο και τον Γιαννακόπουλο...... για τον Βαρδινογιάννη ας μη το σχολιάσω, τον περνάς γενεές δεκατέσσερις μέρα παρά μέρα χεχε. 


Αυτό βέβαια είναι είδηση και αν έχει δόση αληθείας, είμαι μαζί σου...... αλλά μη μου λες πως σε συκοφαντώ όταν γράφω πως είναι "αντί" όταν έχεις τέτοια άποψη για τον Πρόεδρο της ΚΑΕ...... δηλαδή πως στηρίζει τον Αλαφούζο, για να μην μπει ο Πατέρας ή κάποιος άλλος επιφανής Παναθηναϊκός, προκειμένου να καταλήξει η ομάδα στα χέρια του μετά από ένα πέρασμα στη Γ' Εθνική!!!

Από όσα έγραψα μόνο ένα μπορείς να πεις πως ήταν καθαρά άποψή μου και δεν απέρρεε από γεγονότα και αν κάνω τόσο λάθος να το αποσύρω, αν και συνεχίζω να πιστεύω πως είσαι ο "ριγμένος" της υπόθεσης......  ε δεν γίνεται ο απλός σχολιαστής να είναι σήμερα υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων και αυτός που μάθαινε τον κόσμο να σχολιάζει, να μην είναι καν βοηθός της Μπαλωμένου (λόγω επαγγελματικής ιδιότητας, σκέφτηκα αυτή τη θέση). 

Τέλος είχες δεν είχες ανέφερες και τον Γκόντζο ως δάσκαλό μου..... μη τυχόν και ξεχαστεί κανείς και μπει να διαβάσει όσα έγραψα, το έχεις εκπαιδεύσει καλά το κοινό σου, εδώ ο άλλος του είπες "μακριά" και δεν ξαναμπήκε να διαβάσει....... αμ' ο άλλος δεν μπήκε καν να διαβάσει σε τι απαντάς μην μολυνθεί. Τα λόγια σου ευαγγέλιο! Σε ζηλεύω..... 

Ενημερωτικά έτσι απλά για να το ψάξεις, ούτε με τον Γκόντζο έχω κάποια σχέση.......σε αντίθεση με σένα που έχεις με τους 10 εντολοδόχους δημοσιογράφους αυτής της διοίκησης, που δεν βρίσκουν ψεγάδι στον Αλαφούζο και τα κάνει όλα σωστά...... αλλά θα είχαν ξεκινήσει απεργία πείνας σε άλλες εποχές αν είχαμε αποκλειστεί από την Γκαμπάλα και θα την συνέχιζαν μέχρι να παραιτηθεί σύσσωμη η διοίκηση. 

ΥΓ1. Ευτυχώς αν και άνεργος, αυτή η ενασχόληση μου απλά γεμίζει τις ώρες μου και όχι τις τσέπες μου, για αυτό δεν με τρομάζει η κατάληξη άλλων blog (που πιθανότατα αν και δεν τα γνωρίζω, θα έγραφαν όσα δεν ήθελες να διαβάζεις) που ανέφερες θέλοντας να με προειδοποιήσεις τι με περιμένει. Για αυτό άλλωστε το λόγο δεν με απασχολούν και τα hits, οπότε μην στεναχωριέσαι αν επισκέφτηκαν το blog από περιέργεια 50-100 φίλοι σου μετά την παραίνεση σου να μην πλησιάζουν. 

Σημασία έχει πως το επισκέφτηκαν όπως και κάθε μέρα οι 2-3 χιλιάδες δικοί μου φίλοι, που δεν με θεωρούν συκοφάντη και μόλις το απέδειξα και σε σένα. 

Για το κλείσιμο θα σου δώσω μία συμβουλή......ο κόσμος κουράστηκε άλλα να ακούει και άλλα να γίνονται ...... θα πιστέψει αυτόν που δεν θα έχει σχέδια στο πίσω μέρος του μυαλού του, για αυτό φρόντισε να εξηγήσεις ακριβώς γιατί θες να μπεις στο ΔΣ της Συμμαχίας.....και σίγουρα δεν είναι για να συμπαρασταθείς σε μία διοίκηση που πραγματικό Πρόεδρο έχει τον Μαρινάκη!!!

ΥΓ2. Να κοιτάξεις σε αυτές τις εκλογές, να μην καταμετρηθούν τα ψηφοδέλτια της Περιφέρειας μετά από 3-4 ημέρες. Αν και δεν συντρέχει λόγος, δεν υπάρχει στο ψηφοδέλτιο ο Αλαφούζος, που θα πρέπει σώνει και καλά να είναι πρώτος.

ΥΓ3. Και κάτι τελευταίο που έπρεπε να το είχα γράψει στο κυρίως κείμενο..... μερικές χιλιάδες Παναθηναϊκοί σε εμπιστεύτηκαν και ψήφισαν το ΠΑΝ.ΚΙ. και μετά από λίγο διάστημα, παραιτήθηκες....... γιατί να μην κάνεις το ίδιο και στην Συμμαχία? 


Αλέξανδρος Μωραϊτης του Σπυρίδωνος (για όσους δεν με γνωρίζουν)


 
Top