Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δεν έχω σκοπό σήμερα να σας κουράσω πολύ...... απλά μια ερώτηση θέλω να κάνω ως απλός φίλαθλος του Παναθηναϊκού και λόγω ότι δεν είμαι μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για να καταθέσω την ερώτησή μου στο νεοεκλεγέν ΔΣ επισήμως, το κάνω δημόσια.

Το καταστατικό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας εκτός ότι προβλέπει πως τα μέλη της μπορούν να είναι στο ΔΣ μέχρι δύο συνεχόμενες θητείες ( λόγος που δεν έθεσε υποψηφιότητα ο Γιάννης Αλαφούζος, αν και δεν υπήρξαν καν δύο θητείες ΔΣ), προβλέπει και κάτι άλλο:

Μέσα σε τρεις (3) ημέρες από την εκλογή του, το Δ.Σ. συνέρχεται στην πρώτη συνεδρίασή του, με πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος μέλους και εφ' όσον είναι σε απαρτία 3/4 συγκροτείται σε σώμα, εκλέγοντας, με μυστική ψηφοφορία, τον Πρόεδρό του, τον ή τους Αντιπρόεδρο/ους, το Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία. 

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά τα ανωτέρω, η συγκεκριμένη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα επαναλαμβάνεται εντός δύο (2) ημερών, χωρίς νέα πρόσκληση. Εάν και στη νέα συνεδρίαση δεν επιτευχθεί πλήρης απαρτία, τότε το ΔΣ συγκροτείται σε σώμα, εφόσον παρευρίσκονται το ½ πλέον ενός των μελών του.


Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έκανε εκλογές στις 18 Δεκεμβρίου.... πέρασε η 21η, η 24η, η 27η του Δεκέμβρη...... ήρθε και πέρασε η Πρωτοχρονιά, αγιάστηκαν τα ύδατα τα Θεοφάνεια, γιόρτασε ο ιδιοκτήτης την ονομαστική του εορτή...... και οδεύουμε για την έναρξη του Καρναβαλιού............. αλλά ποιος είναι ο νέος Πρόεδρος δεν μάθαμε ακόμη, ούτε έχει ανακοινωθεί στο paomprosta.gr......

Τι μαγειρέματα γίνονται βρε παιδί μου? Κανένας δεν θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος? Πάντως αν είναι να ορίσετε Πρόεδρο την Κυριακή που αρχίζει το Καρναβάλι, η καλύτερη επιλογή που θα ταιριάζει και με την ημέρα...... θα είναι ο κυρ Θόδωρος!!!

Αλέξανδρος
 
Top