Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ο Υπουργός της "κάθαρσης" και της πρώτης φοράς "αριστεράς", απεφάνθη πως για την καταπολέμηση της βίας και της καλυτέρευσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πρέπει να κλείσουν για ένα πεντάμηνο οι Θύρες 13-14 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που φιλοξενούν τους φανατικούς οπαδούς του Παναθηναϊκού..... της ομάδας που έχει αδικηθεί όσο καμία τα τελευταία 20 χρόνια!!!

Της ομάδας, που παρά την διαχρονική δύναμη των παραγόντων της, ουδέποτε ζημίωσε το Δημόσιο αφήνοντας απλήρωτες τις υποχρεώσεις της, καταφεύγοντας εκ των υστέρων σε τεχνάσματα μπαταχτσήδων παραγόντων άλλων ΠΑΕ, προκειμένου να αποφύγει την καταβολή εκατομμυρίων ευρώ, που στο τέλος πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος πολίτης. 

Μια διαχρονική αδικία, που στέρησε από την ομάδα τίτλους, εκατομμύρια ευρώ, και εσχάτως μια ισχυρή διοίκηση, που άντεχε τις απατεωνιές της ομάδας της Τρούμπας, χρηματοδοτώντας την ομάδα με ιδία κεφάλαια, διατηρώντας την σε ένα επίπεδο που έκανε περήφανους με τις αγωνιστικές επιδόσεις στην Ευρώπη, κάθε υγιή Έλληνα φίλαθλο. 

Σε αυτή την ομάδα έλαχε ο κύριος Κοντονής (ο συνομιλητής του φερόμενου για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης) να εφαρμόσει τον νόμο και να εξαντλήσει την αυστηρότητά του. Ένας Υπουργός που επί ένα χρόνο, όχι μόνο δεν κατάφερε να καθαρίσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από τους εγκληματίες που το λυμαίνονται όπως είχε εξαγγείλει, αλλά τους κατέστησε ισότιμους συνομιλητές του, ακολουθώντας την πεπατημένη προηγούμενων πολιτικών...... που προσκύνησαν την σαπίλα, για τα ψηφαλάκια!!! 

Ακόμα και αυτοί οι Παναθηναϊκοί, που έχουν εντοπίσει το πρόβλημα που υπάρχει στις συγκεκριμένες θύρες (κυρίως για τον ίδιο τον Παναθηναϊκό), πριν καν συμβούν όσα συνέβησαν στο ματαιωθέν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αντιλαμβάνονται τη διαφορετική αντιμετώπιση που έχει η ομάδα τους, από τον Υπουργό Αθλητισμού. 

Την ώρα που σε όλα τα γήπεδα της Ελλάδας εκσφεδονίζονται δεκάδες αντικείμενα κατά παραγόντων, προπονητών, αθλητών, διαιτητών και φιλάθλων, ο κύριος Κοντονής συνεπικουρούμενος τηλεφωνικά από τον φερόμενο εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης, έδωσε εντολή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Ολυμπιακό, δύο ώρες μετά την ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής.

Μία απόφαση που έριξε νερό στο μύλο της ηλιθιότητας ορισμένων και μετατράπηκε το γήπεδο σε πεδίο μάχης μεταξύ φανατικών οπαδών και οργάνων της Αστυνομίας. Μία απόφαση που πάρθηκε από τον Υπουργό, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τι θα επακολουθήσει, μόνο και μόνο για να "τελειώσει" τον Παναθηναϊκό. Την μοναδική ομάδα που πίεζε για την διαλεύκανση της υπόθεσης, που θέλει να θάψει!!!

Και σαν να μην έφτανε αυτή του η απόφαση, έρχεται σήμερα και ανακοινώνει επιπλέον πρόστιμο 90.000 ευρώ και το κλείσιμο των Θυρών 13-14, τιμωρώντας τόσο τους 5.000 φιλάθλους που φιλοξενούνται στις συγκεκριμένες θύρες, για την ανοησία 50 ατόμων, όσο και τους υπόλοιπους 10.000 που πηγαίνουν στο γήπεδο, αφού σίγουρα θα υπάρξει μετακίνηση των φανατικών οπαδών στις λοιπές θύρες και σε κάθε αγώνα "θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα".

Είναι σίγουρο πως αυτή η απόφαση, θα πετύχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που δήθεν πιστεύει ο κύριος Κοντονής. Σε μία περίοδο που βράζει η κοινωνία από τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησής του, πυροδοτεί μια οπαδική εξέγερση, που δεν θα έχει ζήσει προηγουμένως η Ελλάδα. Οι υγιείς Παναθηναϊκοί τον καθιστούμε υπεύθυνο για όσα συμβούν, είτε εντός, είτε εκτός του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. 

Ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, θα περιμένω να ακούσω τους τρόπους αντίδρασης των ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΟ , οργανωμένων και μη φιλάθλων της ομάδας μας, για να αποφασίσω αν θα συμμετέχω, έχοντας πάντα στο μυαλό μου , αποκλειστικά το καλό του Παναθηναϊκού και μόνο του Παναθηναϊκού και όχι να δικαιώσω τους 20-30 ηλίθιους ή να συγχωρέσω την ανικανότητα της διοίκησης, να προασπιστεί τα συμφέροντα του Συλλόγου. 

ΥΓ. Η εμπάθεια του Κοντονή, δεν καλύπτει την ανικανότητα της  διοίκησης να χειριστεί μια τόσο σοβαρή κατάσταση. Αφού έτρεξε να "δώσει" τους τρεις ανεγκέφαλους, να "πληρώσει" τις ζημιές στα γραφεία της SL πριν καν ταυτοποιηθούν οι δράστες, να "ματαιώσει" το συλλαλητήριο.....παίζοντας το καλό παιδί του ελληνικού ποδοσφαίρου...... σήμερα μετράει τις μαχαιριές στην πλάτη της!!! 

Επιπλέον η ανίκανη διοίκηση Αλαφούζου, γνωρίζει πως αυτοί οι 20-30 ηλίθιοι που έφεραν τον Παναθηναϊκό από τη θέση του κατήγορου, να βρίσκεται σήμερα κατηγορούμενος, είναι δικό της έργο...... επιλέγοντας επί 4 χρόνια να τους χαϊδεύει, έχοντας διώξει κυριολεκτικά τις οικογένειες από το γήπεδο. Ότι έσπειρε...... θερίζει!!! 

Αλέξανδρος


 
Top