Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, την ώρα που οι μισθόδουλοι δημοσιογράφοι έχουν μετατραπεί σε πολεμικοί ανταποκριτές καλύπτοντας λεπτό προς λεπτό τον πόλεμο Οργανωμένων-Κοντονή, παρουσιάζοντας τους 300 του "Λεωνίδα" ως χιλιάδες, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφεύγει να απαντήσει ή να τιτιβίσει έστω, για όσα υποστηρίζει ο Υφυπουργός σχετικά με το κλείσιμο των θυρών των οργανωμένων. 

Εκτός του Αλαφούζου, σιωπηλοί παραμένουν και οι άλλοτε λαλίστατοι παλαίμαχοι, οι οποίοι βέβαια μέσω του Αριστείδη Καμάρα στη συνάντηση που είχαν με παλαίμαχους του Ολυμπιακού και τον Υφυπουργό, είχαν εκφράσει ανοιχτά, την αποστροφή τους στα "μπάχαλα".

Υπάρχουν όμως και αυτοί που μιλάνε..... και μιλάνε αναφέροντας περιστατικά με ημερομηνίες, ονόματα και διευθύνσεις, που βρίσκονται εκτός των άγραφων ηθικών κανόνων του συνδεσμιακού κινήματος και θα προκαλέσουν αναταράξεις σε αυτό. Το είχα γράψει εξάλλου σε δεκάδες άρθρα..... η αυτοκάθαρση είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. 

Στην παρούσα φάση όμως και επειδή το Greenmood χαρακτηρίζεται από την εντιμότητα του, αποδίδοντας τα εύσημα στα όποια θετικά της διοίκησης -όταν και όποτε συμβαίνουν- δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την συμβολή της διοίκησης στο τέλος της επιτήρησης από την UEFA, κυρίως λόγω της κατά 90% κάλυψης της ΑΜΚ (η πρώτη με τέτοια κάλυψη στα τελευταία 5 χρόνια). 


Στα θετικά επίσης η αποσυμφόρηση του ρόστερ, από ποδοσφαιριστές που απέδειξαν στις τόσες ευκαιρίες που πήραν, πως δεν μπορούν να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει σε ένα αγωνιστικά αξιοπρεπές επίπεδο. Με χαροποίησε ιδιαίτερα η παραμονή του Νίκου Μαρινάκη στην ομάδα, ο οποίος τελικά θα είναι το back up του Μέστο και όχι ο Γερμανός Βέμερ........ που πρέπει να βρει άμεσα ομάδα, γιατί βλέπω να γίνεται βοηθός του βοηθού Μέντες.

Τα νέα αποκτήματα θα κριθούν στο γήπεδο, αν και η αλήθεια είναι πως τουλάχιστον εμένα, έχοντας περάσει το βιογραφικό τους (αγωνιστικό και ιατρικό) από εξονυχιστικό έλεγχο, δεν με ενθουσιάζουν. Ένα επιπλέον αρνητικό, πως έρχονται δανεικοί και έτσι ακόμα και αν αποδειχτούν "λαβράκια" πολύ δύσκολα θα παραμείνουν. Περισσότερο με περιπτώσεις Μπούι-Μπερίσα μου μοιάζουν, παρά με περιπτώσεις Ν'Ντόι, Σιμάο. 


Η ομάδα πρέπει να παρουσιαστεί στο παιχνίδι με την Λιβαδειά, όπως εμφανίστηκε με τον Πανιώνιο.... με τη μόνη διαφορά πως σε αυτόν τον αγώνα, πρέπει να σκοράρει και να κερδίσει. 

ΥΓ1. Το χτεσινό δικό μου "ρεπορτάζ" σχετικά με τις ειλημμένες αποχωρήσεις παικτών από τον Εξάστερο, με την λήξη του παιχνιδιού στο εξοχικό, έρχεται σήμερα να αναπαράγει το Sentragoal...... ενισχύοντάς το. 

ΥΓ2. Από τη σίγουρο εμπλοκή Πατέρα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, συνεπικουρούμενος από 18 εφοπλιστές, που θα έβαζαν 18 εκατομμύρια ευρώ, για 18 πρωτοκλασάτες μεταγραφές...... περάσαμε στις παραινέσεις και τα παρακαλετά των οπαδών να αναλάβει πρωτοβουλίες.....σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα της φυλλάδας.

Σύμφωνα με το Greenmood........ Γύρω στον Μάη, θα μάθουμε ξεκάθαρα, πως θα συνεχίσει απλά να δίνει συμβουλές. 

Αλέξανδρος 
Top