Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Συνέντευξη παραχώρηση ο Γιώργος Δώνης στην Αθλητική Κυριακή και ως συνήθως "θάφτηκε" από το σύνολο των ΜΜΕ, όπως και κάθε δήλωση ή συνέντευξη ανθρώπου του ποδοσφαίρου, που δεν επικροτεί τα χρόνια της "υγείας"!!! 

Από την αρχή φάνηκε πως δεν είχε πρόθεση να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά η ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το μέλλον του γιου του Χρήστου που ΔΕΝ αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, παρότι ΑΝΗΚΕΙ στον Παναθηναϊκό (που να χωρέσει όταν παίζουν οι κολοσσοί Ατζαγκούν, Πράνιτς), στάθηκε η αφορμή για να ειπωθούν θλιβερές για εμάς τους Παναθηναϊκούς αλήθειες. 

"Ο Χρήστος είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να ΦΥΓΕΙ. Νομίζω πως στη διαχείριση ενός νεαρού παίκτη η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο τον παίκτη κατά 50% και το άλλο 50% αφορά κάποιους άλλους. Για μένα είναι παράλογο, όχι το γεγονός πως δεν παίζει ο Χρήστος, είναι παράλογο που κλήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στις 10 Γενάρη και στης 20 Γενάρη ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!

Κάποιοι έχουν την ευθύνη για την διαχείριση του Χρήστου, νομίζω πως ο Παναθηναϊκός βιώνει μια περίεργη κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός, επειδή είναι μια ομάδα που αγαπάω και έχω μεγαλώσει σε αυτή αφού προέρχομαι από τα σπλάχνα της, νομίζω ότι έχει χάσει την αίγλη του και χρειάζεται να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο.

Έναν δρόμο με ανθρώπους που θα εμπιστευτεί και θα αξίζουν την θέση τους, ώστε να τον βοηθήσουν να ανακτήσει την χαμένη αίγλη του. Όχι τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, εξάλλου ο Παναθηναϊκός δεν ήταν ΠΟΤΕ δομημένος για να έχει αίγλη στο Πρωτάθλημα...... ΗΤΑΝ δομημένος για να μπορεί να τα καταφέρνει απέναντι σε σπουδαίες ομάδες του εξωτερικού και αυτή η ευρωπαϊκή αίγλη, ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.

Ο Πρόεδρος -που κατά τη γνώμη μου έχει καλές προθέσεις- και οι άνθρωποι που διοικούν και κρατούν τις τύχες του Παναθηναϊκού στα χέρια τους, νομίζω πως πρέπει να πάρουν σοβαρότερες και σοφότερες αποφάσεις, σκεπτόμενοι το μέλλον της ομάδας". 

Στα άλλα που είπε και αφορούσαν τον Παναθηναϊκό ήταν πως μία φορά έγινε συζήτηση να αναλάβει προπονητής και αυτή η φορά ήταν όταν έφυγε από τον Ατρόμητο. Τέλος για τον Χρήστο σημείωσε πως είναι μόλις 21 ετών και όπως και να έχει θα βρει το δρόμο του και θα παίξει ποδόσφαιρο αφού το αγαπάει. 


Δείτε τη συνέντευξη εδώ μετά το 1:40

 
Top