Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Nik68

Όσο και αν προσπαθώ να εξηγήσω αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι αδύνατο. Ανύπαρκτος ποδοσφαιρικός σχεδιασμός, κανένα σχέδιο για ενδυνάμωση  της ομάδας, ακαταλαβίστικο πλάνο οικονομικής εξυγίανσης. 

Η προχειρότητα με την οποία σχεδιάζουν είναι ορατή, που με οδηγεί στη σκέψη ότι υπάρχει σχέδιο πλήρους απαξίωσης του Συλλόγου. Γιατί ακόμα και η ασχετοσύνη έχει τα όριά της!!! 

Βλέπουμε μια ομάδα με υπέρογκες υποχρεώσεις που τρέχουν και σε βάθος χρόνου, μια ομάδα που δεν υπάρχει ο ισχυρός επενδυτής, μια ομάδα που έχει προεισπράξει σχεδόν όλα μελλοντικά έσοδα, μια ομάδα που διαλύει το φυτώριο της, να κάνει σωρηδόν μεταγραφές ανούσιες και να έχει γίνει έρμαιο μανατζαραίων, να έχει ρόστερ 35-37 παιχτών, να προσλαμβάνει διοικητικά στελέχη, και να ευαγγελίζεται ότι είναι σε μνημόνιο.

Ειλικρινά αν για όλα αυτά δεν υπάρχει δολιότητα, τότε οι αρμόδιοι χρίζουν ψυχιατρικής φροντίδας!!!

Το γεγονός ότι μια ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, και αντί να δώσει βάση στην ακαδημία της, ουσιαστικά έβαλε λουκέτο σε αυτή αποτελεί Παγκόσμια πρωτοτυπία. Το γεγονός ότι σε 3-3,5 χρόνια  από το πολυδιαφημισμένο νέο ξεκίνημα έχει κάνει σαράντα μεταγραφές επίσης. 

Η ΠΑΕ έχει δημιουργήσει μια ομάδα με παίκτες στο βασικό κορμό που βρίσκονται στα ποδοσφαιρικά τους τελειώματα και αναπόφευκτα σε 1-1,5 χρόνο θα χρειάζεται άλλες 10-15 μεταγραφές, Ποιος θα τις κάνει και με ποια κριτήρια?

Κατάφεραν από μια ομάδα 15 νεαρών ποδοσφαιριστών, πιθανότατα αν καταφέρουν να καθαρίσουν και τον Καρέλη, να βρίσκεται στην ομάδα μόνο ένας (Λαγός). Και αυτός το τελευταίο διάστημα είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και είναι θέμα χρόνου να απαξιωθεί και να τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων, προκειμένου να παίζουν διάφοροι τελειωμένοι μισθοφόροι που τους πλασάρουν διάφοροι Μάνατζερ.

Χρειάζεται μαεστρία για να καταφέρει κανείς να καταφέρει μετά από τρία χρόνια  να μην έχει βγάλει 2-3 παίχτες που να έχουν μια αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Θα μπορούσε να τους δικαιολογήσει κανείς αν τουλάχιστον αυτοί οι (καταξιωμένοι) που έφεραν έκαναν τη διαφορά και έφεραν στην ομάδα επιτυχίες και έσοδα. Εδώ συμβαίνει το αντίθετο.......Απέτυχαν παταγωδώς!!! 

Το γελοίο της υπόθεσης είναι, πως την ώρα που συντελούνται όλα αυτά τα καταστροφικά για το μέλλον της ομάδας, ο κ Αλαφούζος μας λέει ότι το πλάνο είναι επιτυχημένο και πάνω σε αυτό θα συνεχίσει να πορεύεται!!  

Στην πιθανότητα να πουληθεί και ο Καρέλης, προσωπικά θα μου είναι αποκρουστικό το θέαμα να βλέπω την ομάδα μου με ενδεκάδα αλλοδαπών. Και η πιθανότητα αυτή να συμβεί είναι μεγάλη. Και αναφέρομαι στον Παναθηναϊκό..... την ομάδα που για δεκαετίες ήταν η ραχοκοκαλιά της ΕΘΝΙΚΗΣ.
   
Υ/Γ. Για τις χειμερινές μεταγραφές θα τις σχολιάσω σε νέο άρθρο. Το σίγουρο είναι ότι δεν είναι παίχτες που θα κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό.  


Πηγή: prasinos-kosmos1.webnode.gr


 
Top