Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, κανονικά θα έπρεπε να ξεκινήσω το σημερινό κείμενο γράφοντας, πως πιο ήρεμος σε σχέση με εχτές συμπεραίνω τα μπλα μπλα μπλα..... αλλά έλα μου που δεν είμαι ακόμα ήρεμος, που τα νεύρα μου είναι σμπαράλια και όσο περισσότερα κείμενα κολαούζων του Αλαφούζου διαβάζω, τόσο περισσότερο εκνευρίζομαι.....

Ξέρετε τι είναι να ανακαλύπτουν σήμερα την Αμερική, όλοι αυτοί που σε έβριζαν όταν φώναζες με όλη σου τη δύναμη "Να η Αμερική!!!".... και να θέλουν να βγουν και από πάνω? Να κρίνουν αυστηρά την διοίκηση, τους παίκτες, κατόπιν εορτής......... μόνο και μόνο για να σώσουν τα τομάρια τους, τώρα που ο κόσμος βράζει..... ενώ για την ίδια διοίκηση, τους ίδιους παίκτες..... έγραφαν το καλοκαίρι, πως θα κατακτήσουν τον Πρωτάθλημα, θα διακριθούν στην Ευρώπη και θα πατάξουν την διαφθορά?

Ξέρετε τι είναι να φωνάζω 3 χρόνια τώρα, πως οι συνεχόμενες διαμαρτυρίες και τα γραφικά άλλοθι στις αποτυχίες, δημιουργούν κλίμα ηττοπάθειας, να έχω γράψει προσωπικά 3 κείμενα αφιερωμένα στην νοοτροπία μιζέριας που διακατέχει την σημερινή διοίκηση και τους κολαούζους της..... και να έρχεται σήμερα με άρθρο ένας από τους επιφανείς κολαούζους της να κουνάει το δάχτυλο στη διοίκηση για τις γραφικές ανακοινώσεις? Ποιος αυτός, που επιβιώνει από την άκρατη καταγγελία, έχοντας φτιάξει site και έχοντας πάρει μόνιμο στασίδι σε αθλητική τηλεοπτική εκπομπή, με μοναδικό σκοπό την διαιώνιση αυτής της νοοτροπίας. Ήμαρτον!!!

Και σαν να μην έφταναν αυτοί οι τυχάρπαστοι, που πίνουν το αίμα του Παναθηναϊκού συστηματικά εδώ και μια δεκαετία, έχεις και τους γραφικούς τύπους που έκανες πλάκα μαζί τους επί χρόνια, να σε χλευάζουν. Ποιοι? Οι Κραπαπάρηδες, Πίκουλες, Θεοδωρίδηδες..... και κάθε νέο φυντάνι του βοθρολίμανου. 

Έφτασαν αυτοί οι γελοίοι τύποι, που κάποτε με αρχηγό τον Σαλιαρέλη έλεγχαν τα μπαλάκια της κληρωτίδας, να σε χλευάζουν σήμερα φίλαθλε του Παναθηναϊκού, γιατί άλλος ένας γραφικός που εκπροσωπεί την ομάδα σου.....κάνει ακριβώς το ίδιο....20 χρόνια μετά!!!

Έφτασαν αυτοί οι αρουραίοι, που τους αποκαλούσαμε εφτάγκολους, που σχηματίζαμε τον αριθμό του Μπάγεβιτς σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές αγωνιστικές επιδόσεις τους, με τις μηδέν νίκες εκτός έδρας, να μας λένε Γκαμπαλέρος!!!

Έφτασαν αυτοί οι μπαταχτσήδες, που έκαναν μεταγραφές πολυτελείας με τις κλεμμένες καταθέσεις των Ελλήνων στην Τράπεζα Κρήτης και γήπεδο με τους φόρους των Ελλήνων πολιτών, να μας ξεφτιλίζουν για τα 50ευρα. τις διπλές τιμές εισιτηρίων, την επαιτεία στην Περιφέρεια και τους διακανονισμούς για χρέη σε χρόνους Κωτσόβολου!!!

Έφτασαν αυτοί οι εγκληματίες, που δεν υπάρχει φυλακή που να μην έχει φιλοξενηθεί παράγοντάς τους, να συναντώνται και να αστειεύονται με τον Πρωθυπουργό, πως η κατάκτηση των κλεμμένων Πρωταθλημάτων είναι απόρροια συστηματικής οργάνωσης και όχι εγκληματικής οργάνωσης..... και εμείς να περιμένουμε με τηλεοπτικές Δίκες, περιοδικά, τιτιβίσματα και πορείες 300 ρομαντικών, να πατάξουμε την διαφθορά!!! 

Ναι κύριοι, στα 108 ήδη χρόνια Ιστορίας, συν τα 1.000 που θα ακολουθήσουν, η τελευταία επταετία φαντάζει με ένα τσιγάρο δρόμος. Τόσο μας πήρε για να μετατραπεί ο Παναθηναϊκός μας, από αγωνιστικής άποψης από Πρέσβης της Ελλάδας σε Περίγελος της Ευρώπης και από οικονομικής άποψης από Νοικοκύρης σε Αεριτζής. 

Και για αυτή την μετατροπή-κατάντια υπάρχουν υπεύθυνοι...... και όσο και αν σας ακουστεί παράξενο, υπεύθυνοι δεν είναι οι παράγοντες που υπήρχαν, ούτε ο Αλαφούζος...... είναι αυτοί οι λιγδοτάμπανοι δημοσιογράφοι και οπαδοί, που διαμόρφωσαν την γνώμη σημαντικής μερίδας του κόσμου του Παναθηναϊκού και "επαναστάτησε" ενάντια στην ίδια της ομάδα του, με μοναδικό αποτέλεσμα, το βόλεμα των καθοδηγητών!!!!

Δημοσιογραφίσκοι των 300 ευρώ μηνιαίως, χωρίς καμιά μόρφωση και ήθος, απογείωσαν τόσο την καριέρα τους, όσο και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, με αντάλλαγμα την ανώμαλη προσγείωση του Παναθηναϊκού. Αν αυτοί δεν είναι ο δούρειος ίππος.... ποιοι είναι? 

Κάνετε μια απλή σύγκριση, της καριέρας και των οικονομικών απολαβών συγκεκριμένων δημοσιογραφίσκων....... την περίοδο που ο Παναθηναϊκός ήταν κραταιός. με την σημερινή περίοδο της κατάντιας και της παρακμής. Θα καταλάβετε αμέσως..... ποιοι εξυπηρετήθηκαν, από αυτή την καθοδική πορεία του Συλλόγου...... για αυτό και την ενορχήστρωσαν. 

Μαζί με αυτούς και μια στρατιά επαγγελματιών-οπαδών, που θα πούλαγαν όχι την ομάδα, αλλά και τη μάνα τους για να γίνουν οι πράσινοι Κουντούρηδες, Χατζηχρήστοι, Σαουρήδηδες..... και τα κατάφεραν, αφού βρέθηκαν οι πρόθυμοι εργοδότες. 

Πέντε χρόνια μνημόνιο ο Παναθηναϊκός. Άλλαξε παίκτες, προπονητήριο, γήπεδο, γραφεία, στελέχη και όλα με γνώμονα τη μείωση του κόστους...... Κάποιους όμως δεν τους άγγιξε το μνημόνιο..... όχι δεν έκαναν περικοπές (αλλαγή κτηρίου π.χ.), αλλά αναρριχήθηκαν από τις κερκίδες σε ορόφους γεμάτα γραφεία..... παίρνοντας επιτέλους την καρέκλα, που τόσο επεδίωξαν. 

Αυτοί οι λιγδοτάμπανοι που ανέκαθεν ζούσαν από τον Παναθηναϊκό, είναι οι υπεύθυνοι της κατάντιας...... 

Αυτοί που έδωσαν 10, 20, 30, 50, 100 εκατομμύρια ευρώ από την τσέπη τους και τελικώς άφησαν 30 εκατομμύρια χρέη, πάλι έχασαν χρήματα και δεν μπορούν να έχουν μεγαλύτερη ευθύνη...... 

Τουλάχιστον όχι μεγαλύτερη, από αυτούς που όχι απλά δεν έχασαν χρήματα καταστρέφοντας τον Παναθηναϊκό, αλλά από εκεί που έπαιρναν 300 ευρώ το μήνα και τους αντιμετώπιζε ο κόσμος με αδιαφορία, σήμερα παίρνουν 2.500 ευρώ και το παίζουν εξουσία, υιοθετώντας τις ατάκες του γραφικού Τσουκαλά (άντε γεια) ή από αυτούς που από delivery boys...... γίνανε επιχειρηματίες!!! 

Τι γίνεται από δω και πέρα? Τίποτα.... και όταν λέω τίποτα εννοώ απολύτως τίποτα. Η χρονιά τελείωσε για τους κανονικούς Παναθηναϊκούς, που δεν υφίσταται ο στόχος της πρώτης θέσης στα play off..... θα ασχολούμαστε όλο και λιγότερο με την ποδοσφαιρική ομάδα, περιμένοντας να τελειώσει η σεζόν και τυπικά, ώστε να ακούσουμε και να κρίνουμε, το πως σκέφτονται οι υπεύθυνοι να σχεδιαστεί η επόμενη. 

Το βάρος του ενδιαφέροντός μας θα πέσει στον Εξάστερο, για αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα πρέπει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να μετριάσει την πίκρα του κόσμου του Παναθηναϊκού με τίτλους και πρόκριση στο final four. 

ΥΓ, Πως κοιμάστε μερικοί τα βράδια? Δεν σας επισκέπτεται το φάντασμα του Ευρωπαίου Παναθηναϊκού να σας εκδικηθεί ρε κουφάλες? Να σας απαιτήσει έστω να ζητήσετε μια συγνώμη για το κακό που του κάνατε?

Αλέξανδρος 
Top