Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, γενέθλια σήμερα για τον Παναθηναϊκό των 500 plus τίτλων, των εκατόν οκτώ χρόνων, διακρίσεων, υπερηφάνειας και ήθους....... που τον κατατάσσουν στον κορυφαίο αθλητικό Σύλλογο της Χώρας!!!

Εκατόν οκτώ χρόνια αξιοζήλευτης και άπιαστης πορείας για κάθε Σύλλογο που δραστηριοποιείται στη Χώρα που γέννησε τον Πολιτισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες. Ως είθισται την ημέρα των γενεθλίων, γίνεται ένας απολογισμός της χρονιάς που έφυγε και οριοθετούνται οι στόχοι των επόμενων χρόνων.Ας μην κρυβόμαστε -άλλωστε δεν ταιριάζει σε Παναθηναϊκούς- η περσινή χρονιά ήταν μακράν η χειρότερη του Συλλόγου. Η ευθύνη βαραίνει κυρίως αυτούς που διοικούν. Αυτοί που όχι απλά δεν φρόντισαν να γίνει πράξη ο ύμνος του Συλλόγου (Πρωταθλητής σε όλα τα Σπορ), αλλά τον κατέστησαν Πρωταθλητή στο τίποτα.... αφού σε κανένα από τα ευρέως γνωστά ομαδικά αθλήματα, δεν πήραμε Πρωτάθλημα. 

Αλλά η σημερινή ημέρα δεν ενδεικνύεται για γκρίνια, είναι μέρα χαράς και ως τέτοια θα την διαχειριστούμε, αφού η ίδρυση του Παναθηναϊκού συνεχίζει να δίνει νόημα στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. 

Σε αυτή τη γιορτή έρχεται να προστεθεί η επιστροφή ενός αγαπημένου ποδοσφαιριστή, που άφησε ανεξίτηλη την παρουσία του με τα αγωνιστικά κατορθώματά του. Και δεν αναφέρομαι στους τίτλους που πήρε, αλλά σε αυτόν που δεν πήρε!!! 

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την παρουσία του στο πρωτάθλημα του 2011-12, όταν μόνος απέναντι σε όλο το σύστημα, λίγο έλειψε να μας στέψει Πρωταθλητές? Ας όψεται ο τραυματισμός του.... αυτός που τον πήρε και μακριά μας, αλλά και αυτός που τον φέρνει πάλι κοντά μας..... αφού έναν υγιή Λέτο, δεν θα μπορούσε η σημερινή διοίκηση να τον καλύψει οικονομικά.

Αύριο λοιπόν στις 17:55, στο αεροδρόμιο των Σπάτων, εκατοντάδες φίλοι της ομάδας θα υποδεχτούν για 2η φορά τον Σεμπάστιαν Λέτο, παρότι γνωρίζουν πως δεν πρόκειται ποτέ να είναι ο ίδιος που μάγεψε τα πλήθη με τις "χορευτικές" ενέργειές του, έχοντας ως παρτενέρ μια μπάλα!!!

Σχεδόν μετά από ένα χρόνο, ο άνθρωπος που θα υποδεχτεί στο αεροδρόμιο νεοαποκτηθέν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, δεν θα είναι ο Λεωνίδας Βόκολος. Ο Λεό από σήμερα δεν θα υπάρχει ανάμεσά μας, όπως και ο Τάκης Φύσσας. Το διαζύγιο δεν νομίζω να εξέπληξε κανέναν.

Όπως σας είχα γράψει εδώ και καιρό, το δίδυμο μέτραγε μέρες. Ουσιαστικά είχε τελειώσει από τη μέρα που απολύθηκε ο Αναστασίου. Ουσιαστικά είχε τελειώσει από την ώρα που η ομάδα κάνει 9 μεταγραφές και δεν φέρουν την ευθύνη για καμία. Τυπικά τελείωσε σήμερα, με τις γνωστές και συνηθισμένες αβρότητες.

Δήλωση ΠΑΕ

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο.

Ο Παναθηναϊκός και ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. προσωπικά τους ευχαριστούν για την προσφορά τους στην ομάδα, το επίπεδο συνεργασίας και το ήθος που επέδειξαν από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα. Ο Τάκης και ο Λεωνίδας θα είναι πάντα μέλη του Παναθηναϊκού. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στη διαδρομή τους.

Δήλωση Τάκη Φύσσα 

«Ο Παναθηναϊκός αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και έτσι θα παραμείνει. Όλο αυτό το διάστημα δούλεψα με αυταπάρνηση έχοντας ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Ευχαριστώ όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τα στελέχη, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας που με επέλεξε για τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου στην ομάδα να ολοκληρώσει τη χρονιά με επιτυχία, ώστε να προσφέρει στον κόσμο του Παναθηναϊκού τη χαρά που του αξίζει».

Δήλωση Λεωνίδα Βόκολου 

«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που υπηρέτησα αυτό το μεγάλο σύλλογο από ακόμα ένα πόστο. Στο διάστημα της παρουσίας μου στην ομάδα δούλεψα με ήθος, αξιοπρέπεια και εργατικότητα, στοιχεία που με χαρακτηρίζουν σε όλη τη ζωή μου. Είχα υποσχεθεί μόνο δουλειά και αυτό έπραξα στον υπέρτατο βαθμό με συνέπεια και επίγνωση των δυσκολιών. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί μου, από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μέχρι τους εργαζόμενους στο Κορωπί και στην ΠΑΕ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό μας και ελπίζω να δώσει χαρά στον κόσμο μας που πραγματικά το έχει μεγάλη ανάγκη».

Το έργο του διδύμου........ καταστροφικό. Αποδεικνύεται εύκολα από τις 9 διορθωτικές κινήσεις του Γενάρη, την απώλεια του Πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβρη, τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα. Κανείς όμως δεν μπορεί να τους χρεώσει δόλο. Τόσο μπορούσαν, τόσο ήξεραν.... τόσο πρόσφεραν. 

Ποιος ή ποιοι θα τους διαδεχτούν? Δεν γνωρίζω...... γνωρίζω όμως, πως για καλό της ομάδας θα πρέπει να είναι πεπειραμένος/οι. Πρέπει να τελειώσει αυτή η παρωδία να μαθαίνουν όλοι στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Πάντως κάτι μου λέει πως θα είναι από το μπλοκ των παλαίμαχων αεκστήδων.... έτσι και αλλιώς αυτοί είναι που τον τελευταίο καιρό (ειδικά από την ώρα που μπήκε για τα καλά στον sport fm ο Αλαφούζος) κάνουν κουμάντο στις μεταγραφές. 

Τελευταία παράγραφος για σήμερα, η ευλογία (για άλλη μια φορά) των γενιών μας.... μιας και ενώ όλοι έβαζαν με το μυαλό τους Πατέρες, Μητέρες και μακέτες επιπέδου ΠΑΝ.ΚΙ. μετά το spot του Ζέκα, εμείς είχαμε γράψει πως πρόκειται για διαφήμιση, που θα έχει σχέση με την επικοινωνία της ομάδας. Είχαμε γράψει για PAO TV, μάλλον δεν ήρθε η ώρα του ακόμα, αλλά δεν πέσαμε πολύ έξω..... μιας και διαφήμιζε το νέο site της ΠΑΕ......το οποίο παρεμπιπτόντως είναι αρκετά καλαίσθητο, ανταποκρινόμενο στο 2016. 

ΥΓ. Απασφάλισε ο Κούγιας, μαζεύτηκε ο Μαυρίκος, σταμάτησαν τα δείπνα..... και όπως είχα προβλέψει, βλέπω τα ορφανά από νονό, να μένουν και αυτό το Πάσχα χωρίς λαμπάδα!!! 

Αλέξανδρος


 
Top