Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Τα όσα γράφονται για τον Νίκο Παππά και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό απασχόλησαν και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Εφές Αναντολού. 

Ο τεχνικός του τριφυλλιού δέχθηκε ερώτηση για τον νεαρό άσο του τριφυλλιού και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται -τουλάχιστον αυτή την στιγμή- στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας. 

Ο Τζόρτζεβιτς ξεκαθάρισε ότι είναι απόφαση όλης της ομάδας και του ίδιου του παίκτη να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να μπορέσει να βελτιώσει την αγωνιστική του ετοιμότητα. 

«Δεν είναι σε κατάσταση να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό αυτή την στιγμή ο Παππάς. Ελπίζω να επιστρέψει καλύτερος», ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού. 

Στον Τζόρτζεβιτς έγινε και δεύτερη ερώτηση για το θέμα... Σε αυτή ο Σέρβος κλήθηκε να απαντήσει εάν στην απόφαση να μπει σε ειδικό πρόγραμμα ο Παππάς έπαιξε ρόλο η συμπεριφορά του παίκτη. 

Ωστόσο ο Σέρβος προπονητής σε αυτή δεν απάντησε. Έδειξε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος για την επιμονή των δημοσιογράφων στο ερώτημα αυτό επισημαίνοντας... 

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό άλλο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι», κατέληξε.

Τώρα τι σχέση έχουν αυτά που δήλωσε ο προπονητής του Εξάστερου για τον Παππά.....με την επικεφαλίδα σχετικού κειμένου στο sdna...... ας το κρίνει ο κόσμος, που μοιράζει hits.Ότι κάτι τρέχει με τον Παππά, το έχω εκμυστηρευτεί στη φόρμα σχολίων....μάλιστα προχτές ανάρτησα και μια συζήτηση που είχα στα μέσα Δεκεμβρίου, όπου γινόταν γνωστό πως ο Σέρβος δεν τον υπολογίζει, τουλάχιστον όσο θα περιμέναμε εμείς, που στο πρόσωπο του Νίκου, είχαμε εναποθέσει πολλές ελπίδες για το μέλλον..... αλλά το έχω θέμα, με τον διώχνω, απέχει πολύ!!!

Όπως και να έχει, ο παραγκωνισμός Παππά λόγω ανετοιμότητας, πιθανότατα θα κρίνει τις υπόλοιπες θέσεις του ρόστερ. 
 
Top