Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, είναι γνωστό πως για να φτάσει ο κόσμος στο σημείο να φωνάζει "Καλύτερα στη Γ' Εθνική παρά με Τζίγγερ και Βαρδή", μεσολάβησαν πληθώρα συκοφαντιών και ανακριβειών, με μοναδικό στόχο την χρηστή διοίκηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη.

Μιας διοίκησης, που επέτρεπε στον Παναθηναϊκό παρά τις αμέτρητες κλοπές τίτλων άρα και εκατομμυρίων ευρώ, να είναι η μόνη ομάδα  που κόντραρε τον Ολυμπιακό, έχοντας μάλιστα ψηφιστεί ως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα παρότι "δεύτερη" και ευρισκόμενη σε υψηλότερη θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA. 

Αυτοί που δηλητηρίασαν τα μυαλά των Παναθηναϊκών με ψέματα και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις, μπορεί να έφυγαν και να αντιμετωπίζουν σήμερα την οργή της δικαιοσύνης για πολλά θέματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έμεινε εδώ οικονομικά και αγωνιστικά κατεστραμμένος.

Κομπάρσος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα παρωδία και Περίγελος αχαρτογράφητων χωριών της Ευρώπης...... και αν κάποιοι που βολεύτηκαν με την παρακμή του Συλλόγου επιδιώκουν να ξεχάσει ο κόσμος πως έφτασε ο Σύλλογος εδώ, ΕΜΕΙΣ που πονάμε καθημερινά για αυτή την κατάντια, έχουμε υποχρέωση να τους ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ!!!

Την ώρα λοιπόν που οι παραμυθατζήδες το είχαν σκάσει και η μόνη λύση για την ομάδα προκειμένου να επανέλθει στην αξιοπρέπεια ήταν η οικογένεια που την διατηρούσε σε υψηλό επίπεδο επί 30 χρόνια, αυτοί εκτόξευσαν μύριες συκοφαντίες, προκειμένου να γίνουν όσα έγιναν και να φτάσουμε στο σημείο να ανήκει σήμερα η ομάδα σε off shore εταιρεία. 

Για εκείνες τις συκοφαντίες καταδικάστηκαν από την δικαιοσύνη..... αλλά δεν θα το διαβάσετε πουθενά.......εκτός από το Greenmood. Όχι με τη διάθεση να αθωώσουμε κάποιον, αλλά να αποκαταστήσουμε την αλήθεια, που κάποιοι κρύβουν. Καταδικασμένος πρωτόδικα για συκοφαντική δυσφήμηση και εξύβριση είναι ο Αντρέας Βγενόπουλος, μετά την εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει εναντίον του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο Βγενόπουλος είχε απαντήσει με ανταγωγή για ψευδή καταμήνυση, όμως ο Βγενόπουλος εκτός από τα δικαστικά έξοδα του ενάγοντα κλήθηκε να πληρώσει και το ποσό των 10.000 ευρώ. Η αγωγή αφορούσε τα όσα είχε δηλώσει στην πολύκροτη συνέντευξη Τύπου το 2011 για τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, στοχοποιώντας τον Τζίγγερ για τα πεπραγμένα του στην κοινή και όχι μόνο διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, ο Βγενόπουλος προέβη κατά τη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου σε αναληθείς και δόλιους -σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου- ισχυρισμούς ως προς τις εξελίξεις και τι ς συναλλαγές που αφορούσαν το γήπεδο που ήταν να γίνει στον Ελαιώνα για τον Παναθηναϊκό.

«Τρίτο θέμα το γήπεδο. Θα επανέλθω εκτενώς στο ζήτημα του γηπέδου, αλλά στο γήπεδο θα έπρεπε να λογοδοτήσει, να μας πει πως είναι δυνατόν να ξοδευτούν 10,6 εκατ. για μακέτες, για το τίποτα» είχε ισχυριστεί σε πρώτο χρόνο ο μεγαλοεπιχειρηματίας, για να προσθέσει: «Πρέπει να γίνουν γνωστά στην κοινή γνώμη πού δόθηκαν αυτά τα χρήματα, πώς δόθηκαν 10,5 εκατ. και πρέπει να ξεμπλέξει νομικά το θέμα…».

Για να συμπληρώσει για το ζήτημα πως «σε κάθε περίπτωση δεν ξοδεύει κανείς 10,5 εκατ., δεν παίζει με το όνειρο του Παναθηναϊκού και μετά βγαίνει και λέει δεν έχω να σας πω τίποτα για το γήπεδο και άντε γεια σας…».

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ως ψευδείς τους ισχυρισμούς του Βγενόπουλου, καθόσον η ΓΗΠΕΛ (σ.σ. ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ Α.Ε.) -που είχε αναλάβει την κατασκευή, λειτουργία και εκμετάλλευση του γηπέδου- κατέβαλε στην εργολαβική εταιρία του Μπόμπολα, ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ, την προκαταβολή των 9.595.000 ευρώ, από το συμφωνηθέν αντάλλαγμα ύψους 95.950.000 ευρώ. Ωστόσο, το 2009 ανεστάλη η έναρξη των εργασιών και η εργολάβος εταιρία, που ήδη είχε προβεί σε μελέτες κατασκευής και λοιπές εργασίες, επέστρεψε στη ΓΗΠΕΛ περίπου 5 εκατ. ευρώ από το ποσό της προκαταβολής.

«Επομένως, το ισχυριζόμενο από τον εναγόμενο (σ.σ. Βγενόπουλος) γεγονός, και δη με περιπαικτικό τρόπο, ότι, με ευθύνη του ενάγοντος (σ.σ. Γιάννη Βαρδινογιάννη), δαπανήθηκαν 10,5 εκατ. ευρώ για ¨μακέτες¨, είναι ψευδές, το οποίο γνώριζε ο εναγόμενος, λόγω της θέσης του στην ΠΑΕ» σημειώνουν οι δικαστές στην απόφασή τους.Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Βγενόπουλος αυτοχαρακτηρίστηκε έρμαιο των δηλητηριογράφων και ζαρμπακούπηδων που καταφέρονταν εναντίον του από τα κέντρα του Τζίγγερ και των συμμάχων του, χαρακτηρισμός που εξίσου αποδείχτηκε ψευδής.

Ειδικότερα, ισχυρίστηκε: «Από την επόμενη οι γνωστοί δηλητηριογράφοι συνέχισαν τη δουλειά τους και οι διάφοροι ζαρμπακούπηδες, δεν ξέρω πως τους λένε…», συμπληρώνοντας με γλαφυρό ύφος: «Έσφιξα τα χείλη, άφησα το όνομά μου να γίνεται έρμαιο σε αυτήν την επικοινωνία, η οποία είχε εκπορευθεί από τα κέντρα του κυρίου Βαρδινογιάννη και των συμμάχων του».

Τόνισε επίσης ότι «πραγματικά, διαθέτει τεράστια επικοινωνιακή δύναμη και από αυτά που θα σας πω τα παράλογα πέρασαν σαν φυσιολογικά. Σημειώστε ότι ένα από τα αστεία πράγματα που ακούγονταν είναι ότι εγώ έχω επικοινωνιακούς μηχανισμούς. Εγώ;» διερωτήθηκε και κατέληξε τονίζοντας πως «δεν θέλει να βάλει λεφτά, αλλά το χειρότερο είναι η επικοινωνία… παρατρεχάμενους και υπεύθυνους τύπου που έχουν δημιουργήσει την κατάσταση της αρρώστια ς και της διχόνοιας…».

Η απόφαση του δικαστηρίου κρίνει ως ψευδείς και αυτούς τους χαρακτηρισμούς του Βγενόπουλου, αφού οι δικαστές σημειώνουν ότι «αποδεικνύεται ότι οι όποιες επιθέσεις δέχθηκε από ΜΜΕ και έχουν σχέση με την ιδιότητά του ως βασικού μετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έλαβαν χώρα μετά την ένδικη συνέντευξη». Επίσης, στην απόφαση του δικαστηρίου τονίζεται πως «είναι δε αυταπόδεικτο ότι τελούσε εν γνώσει της αναλήθειας του ισχυριζόμενου αυτού γεγονότος».

Τέλος, οι δικαστές προσάπτουν πρόθεση εξύβρισης στον Βγενόπουλο κατά του Βαρδινογιάννη, λόγω των υπαινιγμών του για κακοδιαχείριση της ΠΑΕ μετά την αποχώρηση του Νικόλα Πατέρα από τη θέση του προέδρου του ΔΣ.

Περαστικά στους ΨΕΥΤΕΣ και καταστροφείς του Παναθηναϊκού, που μέχρι και σήμερα αναπαράγουν αθλιότητες, προκειμένου να παραμείνουν έμμισθοι υπάλληλοι μια χρεοκοπημένης αγωνιστικά ομάδας. 

Greenmood 
Top