Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όσο σημαντικό και αν είναι το παιχνίδι-τελικός του μπασκετικού Παναθηναϊκού με την Κουμπάν στο ΟΑΚΑ, δεν μπορεί να επισκιάσει την χτεσινή είδη της καταδίκης του Αντρέα Βγενόπουλου για όσα συκοφαντικά ξεστόμισε το 2011 και καθοδήγησε χιλιάδες Παναθηναϊκούς στο εγκληματικό λάθος, να προτιμούν έναν ακέφαλο και έρμαιο των αντιπάλων του Παναθηναϊκό, από το να έχει μεγαλομέτοχο την οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Οι επαίτες εκείνης της εποχής για μια δουλειά των 300 ευρώ και σημερινοί ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι του Αλαφούζου ή επιχορηγούμενοι επιχειρηματίες του internet, ως γνήσια ανδρείκελα της νεοελληνικής κοινωνίας, όχι μόνο απέκρυψαν την είδηση, αλλά ξαμόλησαν τους ακολούθους τους σε όλα τα sites να παρουσιάσουν για άλλη μία φορά το μαύρο-άσπρο. 

Είναι δε τέτοια η ξετσιπωσιά ορισμένων, που στις παραινέσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού να δημοσιεύσουν την καταδίκη του πρώην χρηματοδότη τους, απαντούσαν πως δεν επιθυμούν να εμπλακούν στην διαμάχη Βγενόπουλου-Βαξεβάνη. 

Ποια διαμάχη Βγενόπουλου-Βαξεβάνη αφορά ρε κηφήνες η είδηση, πως ήσαν συκοφαντικά όσα δήλωνε ο Αντρέας Βγενόπουλος για τη λειτουργία της ΓΗΠΕΛ? Σας είπε κανείς να κάνετε αναφορά στα μπλεξίματα που έχει ο Αντρέας Βγενόπουλος για τα θαλασσοδάνεια που έδινε αφειδώς από την Λαϊκή στους Πεκίτες (Ζολώτα, Αλαφούζο, Ξυλά, κ.α.)?

Είναι εμπλοκή στη διαμάχη Βγενόπουλου-Βαξεβάνη να γράψετε ρε πουλητάρια για το γεγονός πως τα χρήματα που εκταμιεύτηκαν από την ΠΑΕ με την συμφωνία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ, τελικώς ήταν 5 εκατομμύρια και όχι 10 όπως δήλωνε ο Βγενόπουλος......... που εσείς με ελαφρά την καρδία υιοθετήσατε, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις να φτάσει ο Παναθηναϊκός στην αγωνιστική και οικονομική χρεοκοπία? 

Πολλά ζητάω ε? Ποιος έχασε τα αρχίδια του για να τα βρείτε εσείς και να αντιδράσετε ως άντρες? Με μόλις μια έμμισθη θέση και ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη από την πλέμπα, αυτοευνουχιστήκατε και καταντήσατε η ντροπή της δημοσιογραφίας. 

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχετε και το θράσος να ζητάτε από τον κόσμο που "πουλήσατε" για τριάκοντα αργύρια, να σας διαβάζει και να παίρνει "γραμμή" στο όνομα της διαμάχης με τους απέναντι...... λες και δεν ξέρουμε πως από την ίδια πίτα τρώτε εδώ και μια δεκαετία. 

Και έχεις και τους άλλους..... αυτούς που μοιάζουν με τις πουτάνες που θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει, να ανεβάζουν την είδηση της καταδίκης του Αντρέα Βγενόπουλου, αλλά να "ξεχνάνε" να γράψουν τι έλεγε και καταδικάστηκε. Απλά καταδικάστηκε ε? Κουβέντα για το τι ισχυριζόταν και τι αποφάνθηκε το δικαστήριο...... ρόμπες ξεκούμπωτες. 

Πάρτε το χαμπάρι, χαρείτε όσο χαρείτε, φάτε όσο φάτε, με τον Αλαφούζο στο τιμόνι της ΠΑΕ, γιατί αν δώσει ο Θεός και βρεθεί σοβαρός επενδυτής στον Παναθηναϊκό, θα ξαναγυρίσετε στην επαιτεία..... γιατί τότε, το μοναδικό προσόν σας (το μίσος σας για τον Βαρδινογιάννη) δεν θα έχει πέραση!!! 

ΥΓ. Αν θυμάμαι καλά και δεν με απατά η μνήμη μου, εκτός της μήνυσης-αγωγής του Τζίγγερ, είχε κατατεθεί και άλλη μία από τον Καπετάνιο....... για τα όσα συκοφαντικά και τραγελαφικά είχε δηλώσει ο "φιλαλήθης" Βγενόπουλος για την Παιανία, που επίσης είχανε υιοθετήσει τα πουλητάρια. Ε με εκείνη την απόφαση του δικαστηρίου, θα πέσει πιο πολύ γέλιο. 

ΥΓ1. Η εποχή που τις αλήθειες και τις απόψεις των ανιδιοτελών Παναθηναϊκών..... τις σκίαζε η φοβέρα και τις πλάκωνε η σκλαβιά....... τελείωσε. Τώρα θα ακούτε, θα σκύβετε το κεφάλι από ντροπή και θα στριφογυρνάτε στο κρεβάτι σας από τις ενοχές, που καταντήσατε τον Παναθηναϊκό κομπάρσο για ψίχουλα.

ΥΓ2. Ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού στην Εθνική, πιθανότατα ο Σκίμπε είναι μέλος της συμμορίας που λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο..... Αλλά δεν γαμιέται, εμείς θα ανανεώσουμε μέχρι το 2020 τον Λέτο, επειδή έπαιξε καλά δύο 45λεπτα!!!

Αλέξανδρος


 
Top