Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, υπό τη σκιά ενός ακόμη τρομοκρατικού χτυπήματος κατά του πολιτισμού και του δυτικού τρόπου διαβίωσης, από τους συνήθεις μουσουλμάνους μισάνθρωπους που κατέκλυσαν την Ευρώπη και κυρίως τη Χώρα μας, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή-ηλιθιότητα των απανταχού κυρών Τασίων, εμείς πρέπει να μιλήσουμε για τον Παναθηναϊκό.....Για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, του Μιχαλαριά και του Κωνσταντίνου..... σαν ανέκδοτο ακούγεται είναι αλήθεια, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτοί οι κύριοι εκπροσωπούν τον Παναθηναϊκό των 108 χρόνων ιστορίας, του ενός τελικού Πρωταθλητριών, των δύο ημιτελικών, των 6 ευρωπαϊκών τροπαίων στο μπάσκετ και των περισσότερων ερασιτεχνικών τμημάτων, από οποιονδήποτε άλλον Αθλητικό Σύλλογο. 

Είμαστε αναγκασμένοι να συζητάμε για τις ασυναρτησίες του κυρ Βασίλη σε τηλεοπτικές αθλητικές εκπομπές, τις επαναλαμβανόμενες εξαγγελίες του κυρ Γιάννη και τις αστείες δικαιολογίες για την παρακμή του Ερασιτέχνη του κυρ Ηλία..... κοινό σημείο επαφής αυτών των τριών, Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

Μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και τον κόσμο να διαγράφει τα όσα τραγικά μεσολάβησαν τα προηγούμενα 4 χρόνια, η εμμονή του κυρ Γιάννη στον Αναστασίου αποδείχτηκε οδυνηρά καθοριστική για την ομάδα. Εκτός Ευρώπης από τον Αύγουστο, εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος από τον Οκτώβρη, εκτός διεκδίκησης του κυπέλλου από τον Γενάρη..... και αν μιλήσουμε για τον Ερασιτέχνη? Εκεί και αν είναι δράμα η κατάσταση..... κοντά στο 0-20 οι νίκες υπέρ του Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. 

Και όμως αυτοί οι αποτυχημένοι, έχουν το θράσος ακόμα να κουνούν το δάχτυλό τους στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των δημοσιογράφων κολαούζων τους...... που έχουν μοιράσει αδρά αμειβόμενους σε όλα τα ΜΜΕ, μην τυχόν και ξεφύγει κάποιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού, από την πλύση εγκεφάλου. 

Κύριοι, απομείναμε μόνοι μας απέναντι στην προσπάθεια σμίκρυνσης του Συλλόγου. Το ενορχηστρωμένο σχέδιο παρακμής του Συλλόγου, φαντάζει ανίκητο...... όσο εμείς παραμένουμε απαθέστατοι, νοσταλγώντας τα χρόνια που όντως ήμασταν Πρωταθλητές σε όλα τα σπορ!!!

Η ευθύνη βαραίνει το ίδιο τους ώμους μας, με αυτούς που ενορχήστρωσαν και εκτελούν το σχέδιο αποδόμησης του Παναθηναϊκού.....και κυρίως του Ευρωπαίου ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Του άλλοτε Πρέσβη του ελληνικού ποδοσφαίρου και Αιμοδότη των Εθνικών ομάδων.

Είτε ως Παναθηναϊκοί, είτε ως Έλληνες, μας διέπει η νοοτροπία του "σφάξε με Αγά μου, ν' αγιάσω".... και θα καταλάβετε περισσότερα στο υστερόγραφο, αν και δεν σας έχω συνηθίσει σε τέτοιες παρεμβάσεις.,.... αλλά νομίζω πως πλέον δεν υπάρχει η πολυτέλεια της σιωπής. Όσοι έχουν διαφορετική άποψη, ευχαρίστως να την καταθέσουν στην φόρμα σχολίων, αλλά δεν θα μπω σε κανέναν διάλογο και καμιά αντιπαράθεση.ΥΓ. Περισσότερο γελοία και από την κυβέρνηση που έχουμε, είναι η αντιπολίτευση που έχουμε. Ανθρωπάκια που τρέμουν και τη σκιά τους, που δεν έχουν το ανάστημα να πουν ΦΤΑΝΕΙ..... δεν θα γίνει η Χώρα μας ένα μικρό ισλαμικό χαλιφάτο, στα σύνορα της Ευρώπης. 

Μόλις πάνε να αρθρώσουν μια λέξη, πετάγεται ο συριζαίος (δεν έχει σημασία ποιος, όλοι το ίδιο ποίημα λένε) και τους λέει "τι να κάνουμε, να τους πνίξουμε;" και ενοχικά προσπαθούν να τους συναγωνιστούν σε "ανθρωπιά"... 

Όχι ρε μαλάκες να μην τους πνίξουμε, αλλά να αποτρέψουμε να έρθουν, με πραγματική φύλαξη των συνόρων και δηλώνοντας κατηγορηματικά σε όσους καταφέρουν να περάσουν, πως εδώ τους περιμένει η φυλακή και όχι κάτι ηλίθιοι ψυχοπονιάρηδες, που προκειμένου να κερδίσουν ένα πλάνο στα κανάλια της "διαπλοκής" (που υπό την απειλή του κλεισίματος, μια χαρά παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης, έχοντας ξεχάσει τους Έλληνες που υποφέρουν, που ζεσταίνονται με μαγκάλια, που λιποθυμούν τα παιδιά τους στα σχολεία, που αυτοκτονούν λόγω χρεών, που τρώνε από τα σκουπίδια και όσα άλλα αναδείκνυαν όσο δεν κυβερνούσε η ανθρωπιστική "αριστερά") τρέχουν να εισφέρουν από το υστέρημά τους, στον "χαροκαμένο" πρόσφυγα, που από τον πόνο του, δεν είχε το κουράγιο να βγάλει selfie με το i-phone 6 με την Τζολί!!!

Ναι ρε μαλάκες να απελευθερώσετε την Ειδομένη με τη βία. Τι σας χρωστάνε 100 κάτοικοι να ζουν υπό την ομηρία 15.000 μουσουλμάνων? Δεν πληρώνουν σε αυτό το γαμημένο κράτος φόρους, ώστε να τους προφυλάσσει? 

Έχουν μεγαλύτερη αξία αυτοί που δεν πολέμησαν να υπερασπιστούν τα σπίτια τους, από τους συνταξιούχους, τα ΑΜΕΑ, τους οικοδόμους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, που μια χαρά χτυπάτε, κάθε φορά που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα για κεκτημένα δικαιώματά τους? 

Ως Έλληνες να περιθάλψουμε τα γυναικόπαιδα, να τα πάρουμε σπίτια μας, να τα ταΐσουμε, να τα μορφώσουμε, να τα κάνουμε χρήσιμα στην κοινωνία..... αλλά ως εκεί!!! Οι υπόλοιποι άντρες άνω των 18 είτε απέλαση, είτε σε κλειστούς καταυλισμούς. Δεν τους θέλουμε ελεύθερους στην Χώρα μας......είναι εν δυνάμει τρομοκράτες. 

Γέμισε η Ελλάδα με ψυχοπονιάρηδες, μέχρι η τρομοκρατία να χτυπήσει τα δικά μας σπίτια.... αλλά τότε θα είναι αργά για δάκρυα!!!

Αλέξανδρος


 
Top