Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Μέρες καρναβαλιού διάγουμε και φυσιολογικό είναι ο καθένας να φοράει μια μάσκα...... τέτοια φοράει και η "Πράσινη" αναλαμβάνοντας να υπερασπιστεί τον κύριο Αλαφούζο και να αναγνωρίσει την "αντρίκεια" στάση του, στην χτεσινή συνέντευξη τύπου παρωδία.

Είναι γνωστό βέβαια πως η εφημερίδα "Πράσινη" είναι ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και επί 4 χρόνια στηρίζει με θέρμη τον Mr Τίποτα, λες και κάθε Μάιο πανηγυρίζουμε την κατάκτηση του νταμπλ και την συμμετοχή μας στους ημιτελικούς του Champions League!!!

Ο πριν 2 χρόνια φυγόδικος και λαθρέμπορας (έτσι έχει αποκαλέσει ο Δημήτρης με γραπτή δήλωσή του τον Γιάννη), ξαφνικά έχει γίνει ότι καλύτερο που πέρασε από τον Παναθηναϊκό. Ο "δεν είμαι Αλαφούζος να με γαμάνε", μπορεί να έχει χίλιους δύο λόγους να βολεύεται με τον Αλαφούζο στο τιμόνι της ΠΑΕ, εμείς όμως οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, που κλεινόμαστε σπίτια μας κάθε Δευτέρα για να αποφύγουμε την χλεύη των υπόλοιπων φιλάθλων, ΟΧΙ!!!

Ο κύριος Γιαννακόπουλος προκειμένου να αποφύγει να αναλάβει ο ίδιος την ΠΑΕ για οικονομικούς κυρίως λόγους (αυτή που δήθεν ήθελε και δεν τον άφηναν από το 2003 μπεεεεεεε) , δεν τολμά να ασκήσει κριτική στον Αλαφούζο...... γιατί νωρίτερα έχει πολεμήσει λυσσαλέα τους Τζίγγερ, Βγενόπουλο, Πατέρα και φυσιολογικά ο κόσμος θα περιμένει και θα απαιτήσει να δώσει την λύση ο ίδιος.

Και εκτός ότι δεν είναι πρόθυμος να αναλάβει, παρότι φέρει ευθύνη που βρεθήκαμε με τον Αλαφούζο και 50 εκατομμύρια χρέη, κοιτάζει πως θα αποδομήσει τον φερόμενο από ΜΜΕ μελλοντικό υποψήφιο Σωτήρα Νικόλα Πατέρα (που έχει προηγούμενα μαζί του)...... ενθυμούμενος πως αυτός δημιούργησε τα χρέη και ξεχνώντας πως ήταν ο σύμμαχός του, για να "πέσει" αυτός που είχε τον Σύλλογο νοικοκύρη!!! 

Και στα @@ μου αν το 2012 δήλωσε πως έκανε λάθος και πως τελικά ο Βαρδινογιάννης ήταν η καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό, όταν σήμερα αποθεώνει τον ΠΟΥΘΕΝΑ Αλαφούζο.  

Γιατί αν δεν είναι ΠΟΥΘΕΝΑΣ ο Αλαφούζος που:

- έχει καταστήσει τον Παναθηναϊκό περιουσιακό στοιχείο offshore εταιρείας

- έχει χρεώσει την ΠΑΕ 10 εκατομμύρια ευρώ για ένα προπονητικό που δεν αξίζει ούτε 5

- έχει χάσει 4 πρωταθλήματα σερί με διαφορές άνω των 20 πόντων από τη κορυφή

- έχει αποκλειστεί στο κύπελλο από Ξάνθη και Ατρόμητο

- έχει πάρει μόλις 2 ισοπαλίες σε 6 παιχνίδια ομίλου του Europa που συμμετείχε η Εστορίλ

- έχει αποκλειστεί Αύγουστο μήνα από την Γκαμπάλα

- έχει πραγματοποιήσει 100 μεταγραφές σε 4 χρόνια

- έχει αλλάξει 6 προπονητές σε 4 χρόνια

- έχει χάσει σε κάθε ελληνικό και ευρωπαϊκό δικαστήριο όταν διεκδίκησε το δίκιο της ομάδας

- έχει το αρνητικό ρεκόρ τιμωριών τόσο σε κεκλεισμένα θυρών, όσο και σε οικονομικά πρόστιμα και αφαίρεση βαθμών

- έχει, έχει, έχει πει τόσα ψέματα, που ο Πινόκιο μπροστά του, θέτει υποψηφιότητα για αγιοποίηση από την Ορθόδοξη εκκλησία. 

 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ???

Εδώ που φτάσαμε και μετά τα χτεσινά επεισόδια στην Τούμπα η λύση είναι μία..... διακοπή του Πρωταθλήματος μέχρι να τελεσιδικήσουν ΟΛΕΣ οι αποφάσεις που εκκρεμούν με κατηγορούμενους ανθρώπους του ποδοσφαίρου  και στη συνέχεια Πρωτάθλημα χωρίς έξοδο των ομάδων στην Ευρώπη για 5 χρόνια (αλά Θάτσερ)..... και τότε θα δούμε αν έχει τόση μεγάλη σημασία να στήνεις εγκληματική οργάνωση για να κατακτήσεις το Ελληνικό Πρωτάθλημα, όταν δεν θα μεταφράζεται σε 25 σίγουρα εκατομμύρια ευρώ από το Champions League!!!

ΥΓ. Δεν φταις εσύ...η φαντασία μου τα φταίει που σε έπλασε όπως ήθελε αυτή..... η φαντασία μου που χρόνια με γελούσε..... 

Αλέξανδρος 
Top