Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, όρθιος έμεινε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη και μπορεί μετά από αυτή την γεμάτη ουσία εμφάνιση, να "αισιοδοξεί" για το μέλλον του. 

Οι παίκτες που διάλεξε ο Στραματσιόνι για την αρχική ενδεκάδα (εκ των οποίων ουδείς ομιλούσε την Ελληνική γλώσσα), "αποζημίωσαν" με την εμφάνισή τους με το παραπάνω τους εναπομείναντες θαρραλέους Παναθηναϊκούς που αψηφούν την υγεία των ματιών τους και στήνονται στις τηλεοράσεις ή πηγαίνουν στο γήπεδο, παρά το μείον 30 από την κορυφή, τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και τον αποκλεισμό από τον Ατρόμητο για το θεσμό του Κυπέλλου!!!

Εννοείται πως δεν θα μπω καν στον κόπο να σχολιάσω ένα παιχνίδι, που έφτασα 10 φορές στο σημείο να βλαστημήσω και να κλείσω την τηλεόραση.... και μη μου πείτε για τον αγωνιστικό χώρο, γιατί έχουμε δει τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται σε κοπριά, σε χιόνια, σε πάγο.... και να βλέπετε!!! 

Αυτή η ομάδα χρειάζεται διοίκηση και προπονητή. Κανείς δεν θα γίνει καλύτερος από τους παίκτες που έχουμε, επειδή θα κάνει επίσκεψη νουθεσίας η θύρα 13. Το μόνο που καταφέρνουν, είναι να γινόμαστε διεθνώς ρεζίλι, μετά από συνεντεύξεις ξένων ποδοσφαιριστών μας (διαβάστε αυτή του Λουκ Στιλ). 

Αυτή κύριοι δεν είναι ομάδα, δεν είναι ο Παναθηναϊκός που αγαπήσαμε και μας έκανε περήφανους..... είναι ο Πύργος της Βαβέλ, με εργάτες δέκα εθνοτήτων και έναν τυχάρπαστο "εργοδηγό". Ομάδα που κάνει μόλις μία ευκαιρία σε 90 λεπτά, δεν δικαιούται να ελπίζει σε τίποτα. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κοροϊδεύει τον κόσμο της, τάζοντας σύγχρονο προπονητικό κέντρο, σουίτες στη Λεωφόρο και πακτωλό χρημάτων που θα καλύψουν τα απολεσθέντα έσοδα, σε περίπτωση Grexit. 

Θεωρώ πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, όσο επιμένει η διοίκηση να στηρίζεται κάθε φορά σε μαθητευόμενους μάγους και ουσιαστικά μάνατζερ. Με τη γνώση πως η ομάδα (άσχετα τι λέγεται από τους κολαούζους) δεν έχει την οικονομική άνεση να απευθυνθεί σε έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή, μοναδική λύση φαντάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. 

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα για τον Παναθηναϊκό..... γιατί είναι σίγουρο πως ο Ιταλός θα μας φορτώσει αρκετούς "φίλους" του τον Ιούνη, που δεν θα ξέρουμε πως θα τους λύσουμε τα συμβόλαια τον Οκτώβρη. 

Παναθηναϊκός (Α. Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Τελάντερ, Μολέδο, Νάνο, Λουντ, Ζέκα, Εβαντζελίστα (61’ Λαγός), Βιγιαφάνιες, Πέτριτς (61’ Λέτο), Κλωναρίδης (75’ Μπουμάλ) 


 
Top