Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, γέμισαν τα "αντικειμενικά" ΜΜΕ με αφιερώματα στο συλλαλητήριο της απελευθέρωσης (για αυτούς) ή της αρχής του τέλους (για τους Παναθηναϊκούς) και σκέφτομαι αν πρέπει να μπω στο wikipedia και στον ορισμό της λέξης μαζοχισμός, να βάλω το σήμα με το τριφύλλι!!!

Οι άνθρωποι το έχουν τερματίσει.... αμετανόητοι μέχρι και σήμερα. Ο Παναθηναϊκός ζει τα δικά του πέτρινα χρόνια και κάποιοι επιμένουν να μας υπενθυμίζουν κάθε 13 του Απρίλη, πως υπεύθυνοι για αυτά είναι αποκλειστικά οι ίδιοι οι οπαδοί του (όχι φίλαθλοί του).

Δεκάδες χιλιάδες ευρώ δαπανήθηκαν σε αφίσες, flyers, πανό, πληρωμένες καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, για να αφήσουμε πίσω την εποχή της νοικοκυροσύνης, της αξιοπρέπειας, των τεσσάρων της Ευρώπης, της 11ης θέσης στην ειδική βαθμολογία της UEFA, των μεγάλων προπονητών (Πάκερτ, Γκμοχ, Όσιμ, Κυράστα, κ.α.), των μεγάλων ποδοσφαιριστών ( Ζάετς, Ρότσα, Σαραβάκου, Μίκλαντ, Πάολο Σόουζα, Βαζέχα, Φλίπσεν, Λυμπερόπουλου, Γκονζάλες, κ.α.), για να φτάσουμε στο σήμερα.....των εράνων, των διπλών τιμών στα εισιτήρια, των χρεών, των Φάμπρι, Φορναρόλι, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Μπερίσα, Μαμούτε και των 15νθήμερων επισκέψεων σωφρονισμού των οργανωμένων στο προπονητικό κέντρο!!! 

Και μόλις τους θυμίζεις τι κατάφεραν, σου απαντούν πως από το 2003 έως και το 2008 ήμασταν ανύπαρκτοι στην Ευρώπη (αυτή είναι η γραμμή απενεχοποίησης). Σωπάστε ρε μάγκες!!! Ανύπαρκτοι με 3 συμμετοχές σε ομίλους CL και άλλες 2 σε ομίλους του EL που περάσαμε στην επόμενη φάση? Και αν ήμασταν ανύπαρκτοι τότε, μετά την απελευθέρωση τι είμαστε? Να σας πω εγώ τι είμαστε...ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ.... κάτω και από τον Αστέρα Τρίπολης στην ειδική βαθμολογία της UEFA και 100 θέσεις κάτω από τον διαχρονικά καρπαζοεισπράκτορα της Ευρώπης!!!

Καταντήσαμε η χαρά του κάθε ευρωπαϊκού χωριού (Μάριμπορ, Μακάμπι, Εστορίλ, Γκαμπάλα) και αυτός είναι λόγος να το γιορτάζουμε? Να κάνουμε αφιερώματα? Ρε έχετε δει να κάνουμε παρελάσεις για την Μικρασιατική Καταστροφή? Γιορτάζει κανένας Συριζαίος το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος? Αυτά είναι για να τα ξεχνάς και να μαθαίνεις από τα λάθη σου.... όχι να κάνεις και επετειακό αφιέρωμα. Ανόητοι!!!

Και άντε να ταυτιστώ μαζί σας και να δεχτώ πως όντως η ομάδα δεν πήγαινε τόσο καλά όσο τα προηγούμενα χρόνια, που παρεμπιπτόντως οι ίδιοι άνθρωποι που διώξαμε με κλωτσιές είχαν φροντίσει να πηγαίνει καλά (2 φορές στους 4 της Ευρώπης) και χωρίς να μας ζητάνε 50ευρα..... σήμερα πάει καλύτερα? Γιατί δεν κατεβαίνετε στο δρόμο? Σας λείπουν τα χρήματα για τις αφίσες? 

Λοιπόν θα κάνουμε μια συμφωνία, εσείς θα κάνετε πανηγυρικά αφιερώματα κάθε 13 Απρίλη και εγώ μνημόσυνο του Παναθηναϊκού...... δημοκρατία έχουμε. Και όποιου δεν του αρέσει, να κοιταχτεί στον καθρέφτη και να δει πότε ήταν πιο ευτυχισμένος ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, το 2008 ή το 2016?

ΥΓ1. Πραγματικά μένω άναυδος με αυτούς που πίστευαν πως όντως ο Κοντονής θα επιμείνει στην απόφαση για Grexit.....

ΥΓ2. Ήδη η καρδιά και η ψυχή όλων των Παναθηναϊκών βρίσκεται στην Ισπανία, δίπλα σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, που μας κάνει υπερήφανους.

Αλέξανδρος 
Top