Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, τελείωσε εχτές η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όσο και αν έψαξα ημερομηνία έναρξης των play off δεν βρήκα. 

Αν συνυπολογίσω την ανοργανωσιά των θεσμικών οργάνων, τις διακοπές του Πάσχα και το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Στραματσόνι στους παίκτες μας, πάμε φυσιολογικά για μετά τις 7 Μαΐου, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος (που ξεκινά κανονικά μετά την εξάλειψη της βίας και την παραίτηση Γκιρτζίκη χαχα) . 

Και πως να πάμε νωρίτερα, αφού ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παραμείνει η ποινή της ΑΕΚ, ποια είναι η ομάδα που θα συμμετέχει (Πανιώνιος ή ΠΑΣ), ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό του κυπέλλου. Γιατί αν παίξουν Ατρόμητος, Ολυμπιακός, δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πιθανότατα θα ξεκινήσουν 4 Μαϊου, αν όμως είναι στον τελικό κάποιος εκ των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ? 

Θα περιμένουμε να γίνει και ο τελικός στις 7 (όπου πιθανότατα κάποιος θα έχει κατοχυρώσει το ένα από τα 2 καλά ευρωπαϊκά εισιτήρια) και ο χρόνος θα πιέζει αφάνταστα, αφού υπάρχει το Euro στις 10 Ιουνίου. Δηλαδή θα πρέπει να γίνουν 6 αγωνιστικές, σε λιγότερο από 20 ημέρες.  

Αυτά για τα play off, με τα οποία θα ασχοληθούμε τις επόμενες ημέρες και αφού θα γνωρίζουμε τις ημερομηνίες, την βαθμολογία των ομάδων και το πρόγραμμα. 

Πάμε τώρα στο θέμα της ανακατασκευής της Λεωφόρου, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πράσινη" (το οποίο αναπαρήγαγαν το σύνολο των ΜΜΕ) το πλάνο της ανακατασκευής θα ανακοινωθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο, μέσω συνέντευξης Τύπου στις αρχές Μαΐου, οπότε και θα παρουσιαστεί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων. 

Στόχος της διοίκησης είναι τα έργα να ξεκινήσουν άμεσα, ακόμα και αμέσως μετά τα πλέι – οφ. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν από τους εσωτερικούς χώρους, στη συνέχεια θα πάρουν σειρά οι σουίτες και στη συνέχεια η δεύτερη εξέδρα πάνω από τη μία πλευρά του γηπέδου. 

Το κόστος θα καλύψει ο Γιάννης Αλαφούζος με τη βοήθεια ορισμένων επιχειρηματιών, ενώ τα έργα με τη δεύτερη φάση θα ολοκληρωθούν το επόμενο καλοκαίρι.

Αυτά έγραψε η "Πράσινη" και γιατί να μην την πιστέψουμε? Αυτή είναι η τρίτη φορά που εξαγγέλλει έργα στη Λεωφόρο ο Γιάννης Αλαφούζος και όπως λένε και στο χωριό μου, η τρίτη είναι και η καλή.

Πάμε τώρα στο δικό μου "ρεπορτάζ" που συμφωνεί με αυτό της "Πράσινης", δηλαδή πως όντως θα ξεκινήσουν αυτή την φορά τα έργα και μάλιστα σας αποκαλύπτω πως η εταιρεία που θα τα αναλάβει είναι η ΤΕΡΝΑ με διευθύνοντα σύμβουλο τον κύριο Περιστέρη!!

Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα? Κάτι σας θυμίζει, αλλά έχουν περάσει και 2 χρόνια και λογικό είναι να μην θυμάστε ακριβώς την ιστορία εμπλοκής της εταιρείας με τον Παναθηναϊκό. Η ΤΕΡΝΑ λοιπόν, είναι η εταιρεία, που πώλησε το 25% του ΗΡΩΝ ΙΙ, στην QPI, η οποία μέσω του Αλέξανδρου Λυκουρέζο, είχε κάνει διερευνητική ερώτηση για το αν πωλείται η ΠΑΕ ή όχι. 

Αυτό είχα μάθει τότε και το είχα γράψει. Βέβαια τόσο η ΠΑΕ όσο και ο κύριος Λυκουρέζος, διέψευσαν πως βρέθηκαν για τον Παναθηναϊκό. Πάντως εγώ γνωρίζω 100% πως βρέθηκαν και μετά την απάντηση Αλαφούζου, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα. Δεν λέω πως πραγματικά ενδιαφέρθηκε η QPI και έφαγε "πόρτα", γιατί εκείνη την περίοδο ήταν στη φάση της εξαγοράς και ήθελε την διαφημισούλα της. Την οποία εμείς οι ανόητοι, της την κάναμε, λόγω της αγωνίας μας για ένα καλύτερο μέλλον του Παναθηναϊκού. 

Όπως και να έχει, φαίνεται πως οι δρόμοι της ΤΕΡΝΑ-QPI και του Παναθηναϊκού, ενώνονται για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα πληρώσει ο κύριος Αλαφούζος με την βοήθεια επιχειρηματιών. 

Η ερώτηση προς την διοίκηση της ΠΑΕ είναι:

Κύριοι είναι αλήθεια πως η ανακατασκευή της Λεωφόρου θα υλοποιηθεί από την ΤΕΡΝΑ και θα αποπληρωθεί μέσω των εισιτηρίων? Είναι αλήθεια πως έχετε παραχωρήσει το 60% των εσόδων από τα εισιτήρια για κάποια χρόνια, έτσι ώστε να ανακατασκευάσετε την Λεωφόρο? Και αν ναι..... γιατί δεν το λέτε στον κόσμο και αφήνετε να πιστεύει πως θα ανακατασκευαστεί με χρήματα του Γιάννη Αλαφούζου? 

Προσωπικά δεν βλέπω κάτι μεμπτό σε μια τέτοια συμφωνία, άλλωστε μια τέτοια συμφωνία είχα προτείνει προκειμένου να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό (μαζί με άλλες 10). Απλά αν τελικά ισχύει, ας το πείτε στον κόσμο και μη κάνετε τους χουβαρντάδες (για άλλη μία φορά) με έσοδα του Παναθηναϊκού!!!

Με 5 εκατομμύρια ευρώ ομολογιακό δάνειο, πήρατε το 70% των μετοχών του Παναθηναϊκού -που είχαν προοριστεί για να ανήκουν στον κόσμο- την ώρα που ο Γιαννακόπουλος είχε δώσει 10 εκατομμύρια για το 5%..... ε μην μας το παίζεται και σωτήρες με τα έσοδα της ομάδας, ούτε συνοδοιπόροι στο όνειρο για την Λεωφόρο των 20.000 θέσεων με μόλις 400.000 ευρώ, όταν χρεώσατε τον Παναθηναϊκό με 40 εκατομμύρια ευρώ!!!! 

Αλέξανδρος


 
Top