Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, στις 27/10 ο Αχιλλέας Μπέος γνωστός "φιλαλήθης" και "αγνός" λάτρης του ποδοσφαίρου, είχε δηλώσει στον sport fm:

«Πριν 1,5 χρόνο είχα κάνει αίτηση εξαίρεσης του κου Πούλιου. Κι αυτό διότι είναι κάτοχος διαρκείας του Παναθηναϊκού. Ο άνθρωπος που επηρέασε τον κ. Πούλιο για λογαριασμό του κ. Μαρινάκη είναι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Εγώ δίνω αυτή την πληροφορία και ας το ψάξει η δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες μου μέχρι τώρα έχουν δικαιωθεί 100%. Το αν το ξέρω το πρόσωπο ή όχι θα το κρατήσω για τον εαυτό μου. Αν θέλει η δικαιοσύνη, θα το μάθει. Οι άνθρωποι δεν θέλουν να λάμψει η αλήθεια. 

Είναι παράγοντας ισχυρός, αν ψάξετε λίγο θα καταλάβετε ποιος είναι. Είναι ισχυρό στέλεχος της οικογένειας του Παναθηναϊκού αυτός που τους έφερε σε επαφή. Είναι ενεργός σήμερα που μιλάμε. Δεν μιλάμε για σύμβουλο, αντιπρόεδρο ή μαριονέτα. Μιλάμε για στέλεχος. Παράγοντας δεν σημαίνει ότι είναι του ποδοσφαίρου, του μπάσκετ ή του πόλο… Είναι ενεργός παράγοντας. Ποιος παράγοντας μπορεί να έχει επαφές και να επηρεάσει δικαστές; Ο Κωνσταντίνου ή ο Σιωπήλης…; 

Αν κληθώ από την εισαγγελία και μου δώσει εγγυήσεις ότι αυτή η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους, τότε πολύ ευχαρίστως να συμβάλλω να ξεκαθαρίσει αυτή η κατάσταση. Όχι όμως να κριθούν τα στοιχεία από Πούλιους και Τζιμπλάκηδες, τότε δεν θα πάω καν»

Αφού δεν κατονόμασε αυτό το μέλος της οικογενείας του Παναθηναϊκού, που υποτίθεται πως επηρέασε θετικά τον εισαγγελέα Πούλιο για τον Μαρινάκη, τι πιο εύκολο να πάρουν την δήλωση οι γνωστοί λασπολόγοι που έχτισαν καριέρα μισώντας και συκοφαντώντας την οικογένεια Βαρδινογιάννη και εμμέσως πλην σαφώς να καθοδηγήσουν τον όχλο στο συμπέρασμα "η επάρατη οικογένεια, ακόμα και σήμερα πολεμάει τον Παναθηναϊκό μας, προσφέροντας στήριξη στον Fataul". 

Ειδικά μόλις έφτασαν τα Χριστούγεννα και είχαμε και την καθιερωμένη επίσκεψη της ομάδας του Ολυμπιακού στο ίδρυμα "Ελπίδα" με τις σύνηθες εθιμοτυπικές φωτογραφίες..... η φαντασία τους οργίασε. "Να η απόδειξη" έγραφαν οι μυαλοφυγόδικοι, μη μπορώντας να αντιληφθούν πως μπροστά στην προσπάθεια εξάλειψης του πόνου που νιώθουν αυτά τα παιδιά, μπορείς να συμμαχήσεις και με τον διάολο.

Συνέχισαν και έγραφαν, έγραφαν, έγραφαν.......μέχρι που εχτές ο Αχιλλέας Μπέος με καθυστέρηση 6 μηνών, αποκάλυψε το όνομα του παράγοντα του Παναθηναϊκού που υποτίθεται και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ενεπλάκη στην υπόθεση Μαρινάκη. Και σήμερα απόκρυψη....Και όπως έγραψα στην εισαγωγή μου, σιγά μην υιοθετήσω τις απόψεις, δηλώσεις, καταγγελίες, του "αγνού" και "άσπιλου" Μπέου........ και να δεχτώ πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω συνεργάτη του, έσπευσε να αθωώσει τον Μαρινάκη...... αλλά δεν θα έπρεπε σήμερα(???) όλα τα μέσα που είχαν υιοθετήσει τις αρχικές δηλώσεις του και άφηναν υπονοούμενα σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι αυτό το μέλος της οικογενείας του Παναθηναϊκού, να έχουν ως πρώτο θέμα την διευκρίνιση?

Η Υποκρισία του sport fm περισσεύει..... η είδηση δεν υπάρχει στα νέα που αφορούν τον Παναθηναϊκό (όπου μπαίνουν απευθείας οι φίλαθλοι μας και διαβάζουν), αλλά σε άλλη κατηγορία. 

Ευτυχώς έσπευσε η οικογένεια Γιαννακόπουλου να αναδείξει η ίδια το θέμα με ανακοίνωσή της, αποδεικνύοντας πως καθαρός ουρανός δεν φοβάται και έτσι δεν χρειάζεται συγκάλυψη (να σας έχει και υποχρέωση λαμόγια).

«Με αφορμή τα όσα αυθαίρετα συμπεράσματα εξέθεσε ο πασίγνωστος για τη δράση του και την αξιοπιστία του, Μπέος, σε τηλεοπτική εκπομπή, θα επιθυμούσαμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής:

- Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μιά εξόχως δημοφιλής ομάδα και πλήθος δημοσίων λειτουργών είναι κάτοχοι διαρκείας. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι, ως οικογένεια Γιαννακόπουλου να τους γνωρίζουμε όλους προσωπικά.

-Για τον συγκεκριμένο δημόσιο λειτουργό στον οποίο αναφέρθηκε ο γνωστός για τη διαδρομή του, Μπέος, υπάρχει ένορκη κατάθεση ότι δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά

-Η διαδρομή του καθενός είναι γνωστή στην Ελληνική κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να ξεχωρίσει τη συνέπεια από τον καιροσκοπισμό, τον επιτυχημένο από τον αποτυχημένο. Γιατί τον κόσμο δεν τον κοροϊδεύει κανείς.

-Όσες προσπάθειες κι αν γίνουν μήπως και διαβρωθεί η σχέση των φίλων του Παναθηναϊκού με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και το πιο ένδοξο κι επιτυχημένο τμήμα που κρατά ψηλά τη σημαία του συλλόγου, όσα ψέματα κι αν εκτοξευθούν, όση λάσπη κι αν επιστρατευτεί, δεν θα υπάρξει το ποθητό, για μερικούς, αποτέλεσμα.

-Δεν είναι τυχαία επίσης η χρονική επιλογή της εκτόξευσης της λάσπης, όταν η ομάδα αρχίζει την προσπάθειά της για πρόκριση στο φάιναλ φορ! Τόση απειλή αισθάνονται ορισμένοι από επερχόμενη επιτυχία του Παναθηναϊκού ώστε να επιστρατεύουν ακόμα και τον Μπέο;


ΥΓ: Προκαλεί τουλάχιστον απορία σε όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού πως δύο ΜΜΕ κοινής ιδιοκτησίας του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραμονές ενός τόσο κρίσιμου αγώνα του Παναθηναϊκού, αφενός μεν επιτρέπουν τη λασπολογία εις βάρος της οικογένειας Γιαννακόπουλου, αφετέρου δε αναπαράγουν το περιεχόμενο με θέρμη τόσο ραδιοφωνικά, όσο και στο διαδίκτυο».

Αλαφούζο το ξεβράκωμα άρχισε....... τώρα ας γράψω και εγώ 2 υστερόγραφα. 

ΥΓ1. Να δω τον Μανιά αντικαταστάτη του Μπεργκ......και ας πεθάνω!!!

ΥΓ2. Λείπει ο Αγριμάκης, χορεύουν τα ποντίκια!!!

Αλέξανδρος


 
Top