Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, κάθισα και εγώ εχτές να δω τον "τηλεμαραθώνιο" που διοργάνωσαν οι διοικήσεις ΠΑΕ και ΑΟ υπέρ της ανακατασκευής της Λεωφόρου και μου δημιουργήθηκαν αλλοπρόσαλλα συναισθήματα. 

Αν έλειπε ο "έρανος" -που δεν αρμόζει σε έναν Σύλλογο που ανέκαθεν ξεχώριζε για την αξιοπρέπειά του- ειλικρινά θα έκρινα την χτεσινή τηλεοπτική εκπομπή ως μια Παναθηναϊκή Προσπάθεια να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νέοι, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Παναθηναϊκοί...... και θα συνεχίζουν να είναι, ακόμα και αν τα πέτρινα χρόνια που διάγουμε ως Σύλλογος, συνεχίσουν!!!

Αλλά δεν έλειπε!!! Και μάλιστα ήταν η επιτομή της αδιαφάνειας και η καλύτερη ευκαιρία εχθρών και φίλων να μας χλευάσουν (όποιος ανατρέξει στο twitter και γενικότερα στα social media, θα βρει εκατοντάδες χλευαστικά σχόλια). 

Στις 12 το βράδυ, ανέβαινε το ποσό που συγκεντρωνόταν από "χορηγούς", όταν δεν δινόταν καν η δυνατότητα της άμεσης καταβολής των χρημάτων. Μπήκα στο site του paomprosta να δω πως γίνεται η online χορηγία και αυτό ήταν ανέφικτο γιατί σου ζήταγε στις 12 το βράδυ τα παρακάτω....

Οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συμμετέχουν σε μία από τις κατηγορίες Χορηγού Γηπέδου της νέας κερκίδας, δηλαδή τις κατηγορίες DIAMOND Plus και VIP Plus, θα πρέπει να συμπληρώσουν με το ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ τους την φόρμα με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΕΡΚΙΔΑΣ να την υπογράψουν και να την αποστείλουν στο info@paotickets.gr.

Επισημαίνουμε ότι για τις κατηγορίες χορηγικών πακέτων αξίας 250€ και άνω,  η online αγορά περιλαμβάνει 2 βήματα:

1ο βήμα: Συμμετοχή στην Π. ΣΥΜΜΑΧΙΑ

2ο βήμα: Αγορά Kάρτας Διαρκείας

Εχτές το βράδυ λοιπόν, την ίδια ώρα που το ποσό από τις πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες (τόσα είπε ο Πρόεδρος στην αρχή της εκπομπής πως έχει συγκεντρώσει), εκτοξευόταν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ...... τα μέλη της Συμμαχίας (απαραίτητη προϋπόθεση η συμμετοχή) είχαν αυξηθεί κατά 150. Δηλαδή αυτοί οι 150 συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο ευρώ (wow!!)..... έκαστος από 6.666 ευρώ.....μόνο που δεν υπάρχει καν τέτοιο χορηγικό πακέτο. Το ανώτερο είναι στις 4.000 ευρώ.   

Επιπλέον έχοντας παρακολουθήσει δεκάδες τηλεμαραθώνιους της Ρούλας Κορομηλά, στις οποίες παρεμπιπτόντως οι ΠΑΕ και ΚΑΕ του Συλλόγου, έσπευδαν να ενισχύσουν με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (τότε προσφέραμε, σήμερα ζητάμε), τα ονόματα των απλών χορηγών πέρναγαν στο κάτω μέρος της οθόνης και των μεγάλων χορηγών ανακοινώνονταν από τους παρουσιαστές. Έτσι διασφαλιζόταν η διαφάνεια. Είδατε εχτές κάτι τέτοιο? Οι 500.000 έγιναν 1.500.000 και δεν μάθαμε ποτέ, πως και από ποιους!!!

Με λίγα λόγια κύριοι, εχτές είδαμε μια ακόμα θεατρική παράσταση της διοίκησης των ηθοποιών. Το ένα εκατομμύριο που είχε συγκεντρώσει ο κύριος Αλαφούζος (κατ ομολογία του) από επιφανείς Παναθηναϊκούς, έγινε τυρί σε μια τηλεοπτική φάκα, για να πιαστούν τα "ποντίκια". 

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το χτεσινό ποσό ανταποκρίνεται στην προπώληση των σουιτών σε επιφανείς Παναθηναϊκούς και στα έσοδα από τις διπλές τιμές των εισιτηρίων για τα μη μέλη, επί μία διετία. Ουδείς άλλος έβαλε το χέρι στην τσέπη, αφού και να ήθελε δεν μπορούσε.....εκτός αν πήγαινε στο ΣΚΑΙ να βρει τον Χλαπάτσα και να του δώσει μετρητά, υπογράφοντας την αίτηση.

Πριν 1,5 μήνα σας είχα γράψει πως η ανάδοχος εταιρεία της ανακατασκευής του γηπέδου (ΓΑΚ ΤΕΡΝΑ), έχει συμφωνήσει να αποπληρωθεί λαμβάνοντας το 60% των εσόδων από τα εισιτήρια για κάποια χρόνια..... όλα τα άλλα είναι για το θεαθήναι. 

Εγώ θα κρατήσω από εχτές τα ωραία βίντεο, που μου θύμισαν πόσο μεγάλη ομάδα ήμασταν και είμαστε, παρά την αγωνιστική παρακμή των τελευταίων ετών....  και τα σχέδια της ανακαινισμένης Λεωφόρου, που θα γίνει (αν εξασφαλιστούν οι άδειες) πιο καλαίσθητη και ανθρώπινη. 

Μπορεί να είμαι υπέρ την ανέγερση ενός νέου, μεγάλου και σύγχρονου γηπέδου, που θα αποφέρει τεράστια έσοδα, καθιστώντας τον Σύλλογο αυτάρκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μέχρι να συμβεί αυτό, θα πρέπει να παρακολουθούμε την ομάδα μας, σε ένα γήπεδο αφιλόξενο. 

Δεν θα σταθώ άλλο σε αυτό το ζήτημα, όσο συνεχίζουμε να το κουβεντιάζουμε, τόσο περισσότερη τροφή για χλευασμό δίνουμε στους αντιπάλους μας. Μια τέτοια διαδικασία, θα την δεχόμουν αποκλειστικά για τον Ερασιτέχνη που δεν είναι ΑΕ και που δεν έχει έσοδα από UEFA, NOVA, ΟΠΑΠ και άλλους χορηγούς. 

Η Ανώνυμη Εταιρεία που ανήκει σε offshore εταιρεία της Κύπρου, δεν δικαιούται να επιζητεί την βοήθεια του κόσμου, για έργο που θα αυξήσει τα έσοδά της. Όλο αυτό είναι ένα απαράδεκτο τρικ, προκειμένου να αυξηθούν οι τιμές στα εισιτήρια διαρκείας, που σε πολλές περιπτώσεις φτάνουν ακόμα και το 100%.

ΥΓ1. Προς τους Παναθηναϊκούς που θα συνδράμουν προκαταβολικά στην ανακατασκευή της Λεωφόρου, πληρώνοντας το εισιτήριο διαρκείας κατά 100% αυξημένο, ένα έχω να τους πω:

Αν σας ξανακούσω να βρίζετε τον Μπόμπολα, που εισπράττει διόδια, για δρόμο που ΘΑ κατασκευάσει..... θα σας βάλω πιπέρι στο στόμα. Να εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε!!!

ΥΓ2. Καλωσόρισες Ζιλμπέρτο, ελπίζω το project που έχεις στο μυαλό σου να είναι επωφελές για τον Σύλλογο, να μείνεις και τα 3 χρόνια που συμφώνησες και να μην εξελιχθείς σε ένα ακόμα εξιλαστήριο θύμα, της ανίκανης διοίκησης. 

ΥΓ3. Όσα κατά καιρούς χλευάσαμε...... τα λουστήκαμε. Άρμεγμα του κόσμου επιπέδου Κόκκαλη (τουλάχιστον ο δικός του έρανος κατέληξε στον Ερασιτέχνη), υπάλληλοι και στελέχη διοικήσεων οπαδοί, διακοπές αγώνων και καφριλίκια ακόμα και απέναντι σε κορίτσια, καρπαζοεισπράκτορες στην Ευρώπη, όλη η χρονιά να είναι ένα παιχνίδι με τον γαύρο, το οποίο τις περισσότερες φορές δεν γίνεται. Η γαυροποίηση στο μεγαλείο της!!!

Αλέξανδρος 


 
Top