Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, μετά από πολύ-πολύ-πολύ καιρό επικοινωνώ πάλι μαζί σας, έχοντας πραγματικά λόγο για να το κάνω, αφού μεσολάβησαν αρκετά θέματα, όπως η επικείμενη πρόσληψη Ζιλμπέρτο, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του site, η 100η φορά που εξαγγέλλει η διοίκηση έργα στη Λεωφόρο, η πρόθεση επέκτασης του συμβολαίου του Στραματσόνι και άλλα.

Με λίγα λόγια θα ασχοληθώ με το τρίπτυχο της επιτυχίας σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη...... αυτή την εφημερίδα που επί 4 χρόνια, κάθε Μάη διακρίνει πως του χρόνου θα πάρουμε Πρωτάθλημα, ίσως και Champions League!!!Καταρχήν να ξεκινήσω με άλλη μία επιβεβαίωση του Greenmood...... Από τις 18/4 και με το κείμενο με τίτλο "Με εγγύηση τα εισιτήρια η ανακατασκευή της Λεωφόρου?" σας είχαμε ενημερώσει πως η κατασκευάστρια εταιρεία είναι η ΓΑΚ ΤΕΡΝΑ. Ένα μήνα πριν τα διάφορα φουρκετοειδές και τσιμπιδοειδές, σας το πασάρουν ........ως άλλο ένα "αποκλειστικό" του κώλου.

Βέβαια εδώ στο Greenmood, εκτός της αποκάλυψης της εταιρείας, μέσω ερώτησης προβήκαμε και σε μια άλλη σημαντικότερη αποκάλυψη...... πως η εταιρεία θα πληρωθεί έχοντας καπαρώσει το 60% των εσόδων από τα εισιτήρια για Χ χρόνια, αλλά κανείς δεν μπήκε στον κόπο να μας απαντήσει, έστω και διαψεύδοντας μας (και ούτε πρόκειται να γίνει ποτέ...γιατί γράφουμε ΜΟΝΟ αλήθειες). 

Θα μου πείτε, σιγά μην απαντήσουν στα όσα γράφει το Greenmood που το διαβάζουν 5.000 Παναθηναϊκοί και έχετε δίκιο, αφού αυτοί οι κύριοι κάλεσαν τα ΜΜΕ για να πουν μόνο και μόνο, το σύνηθες αμίμητο "ΚΟΣΜΕ ΒΑΛΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ"!!!

Είπαν πως η ανακατασκευή θα κοστίσει 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ, πως ίσως, μπορεί, μάλλον, θα εκταμιευτούν τα 7 εκατομμύρια ευρώ από την Περιφέρεια σε ένα χρόνο, πως πιθανότατα δεν θα έχουμε πρόβλημα με την άδεια αλλά δεν το ξέρουν σίγουρα ακόμα (ένα μήνα πριν τις εργασίες!!), πως επιφανείς Παναθηναϊκοί θα αγοράσουν σουίτες και θα συγκεντρώσουν 1 εκατομμύριο ευρώ (τώρα τι σκατά βοήθεια είναι αυτή, όταν πουλάς κάτι και απλά ο "επιφανής" το αγοράζει...μόνο το μυαλό του Αλαφούζου το ξέρει.....και για να μην αγχώνονται ορισμένοι, να τους ενημερώσω πως ο Βαρδινογιάννης δεν θα πάρει σουίτα, οπότε δεν θα είναι στην δυσάρεστη θέση να τον βλέπουν και να τους θυμίζει πως επί των ημερών του, δεν έκανε έρανο για να φτιάξει τη Λεωφόρο)...... 

...........αλλά δεν μας είπαν πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί από τις διπλές τιμές των εισιτηρίων, πόσα θα βάλει ο ιδιοκτήτης της ομάδας (αν είναι αυτός, γιατί η Sortivo τελικά δεν του ανήκει.... αλλά αυτό θα το συζητήσουμε άλλη μέρα), που εμπνεύστηκε τη νέα Λεωφόρο μετά την παραίνεση ενός Άγγλου ασθενούς που πέρασε απέξω και πόσα θα κληθεί να καταβάλλει ο Ερασιτέχνης, τα οποία θα παρακρατηθούν από τη χρήση της Λεωφόρου από την ΠΑΕ τα επόμενα χρόνια. 

Τίποτα απολύτως. Μια παρουσίαση εντελώς κιτς, που χαρακτηρίστηκε από την "ευφράδεια" λόγου των Αλαφούζου, Μιχαλαριά (μπροστά τους ο Τσακαλώτος είναι ρήτορας), τους ποδοσφαιριστές σε ρόλο κράχτη-γλάστρας, την προσπάθεια του υπεύθυνο έργου να περάσει όσο πιο γρήγορα τις διαφάνειες και την υπεύθυνη marketing, να μας ψήνει να ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΜΕ χρήματα για να το παίζουν διοίκηση, αυτοί που το παίζουν εδώ και 4 χρόνια σε ΠΑΕ και ΑΟ. 

Πληρώσαμε τα χουβαρνταλίκια των Βγενόπουλου, Πατέρα, Αντωνίου..... πληρώσαμε τα κέφια της 13 να διώξει τους Κατσουράνη, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο...... πληρώσαμε τις επιλογές Φερέϊρα και Φάμπρι (Φορναρόλι, Βελάσκες, Σο, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Κάϊπερ, κ.α.)..... πληρώσαμε τα σαπάκια (Μπαϊράμι, Μέντες, Μπούι, Μπερίσα, κ.α.) και τους ευρωπαϊκούς αποκλεισμούς του Αναστασίου...... ε ας πληρώσουμε και την απόφαση-ταφόπλακα για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, να μείνει σε ένα γήπεδο 95 χρόνων, για να τα έχει καλά ο Αλαφούζος με την 13 και τον Ερασιτέχνη!!!

Πουλάει ο κύριος Αλαφούζος στις νέες εξέδρες (πριν καν οριστικοποιηθεί η κατασκευή τους) διαρκείας 2 ετών με 1.500 και 3.000 ευρώ..... Αν ήθελε τον Παναθηναϊκό μεγάλο, θα προχωρούσε στην κατασκευή του νέου γηπέδου και θα πούλαγε 30.000 τριετή διαρκείας με 1.500 ευρώ έκαστο και θα συγκέντρωνε τα 3/4 των χρημάτων που χρειάζονται για το νέο γήπεδο..... αλλά έχει μάθει να "αρμέγει" τον κόσμο και να του δίνει 20% έκπτωση στο καπηλειό του Σάκη!!!

Εγώ ξέρω πως το γήπεδο αυτό ήταν παρατημένο 16 χρόνια και όταν αποφάσισε ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να το χρησιμοποιήσει, έβαλε το χέρι στην τσέπη και πλήρωσε την ανακατασκευή χωρίς να πάρει από Περιφέρειες, χωρίς να ζητήσει από επιφανείς Παναθηναϊκούς, χωρίς να κάνει έρανο στον κόσμο......και κυρίως χωρίς να δώσει 100 συνεντεύξεις για να λέει επί της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ!!!

Και προσέξτε....ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ της ανακατασκευής, ώστε το γήπεδο να γίνει πιο φιλικό στους θεατές...... αλλά δεν είμαι υπέρ της ΜΟΝΙΜΗΣ παραμονής. Ήμουν, είμαι και θα είμαι....υπέρμαχος της κατασκευής νέου, σύγχρονου και μεγάλου γηπέδου. Αν αυτό μπορεί να γίνει μόνο στο Βοτανικό, τότε ναι είμαι υπέρ της λύσης του Βοτανικού..... και είμαι χωρίς να έχω αγοράσει οικόπεδο στην περιοχή, όπως δεν έχω και "μαγαζί" στη Λεωφόρο για να επιμένω να μείνουμε εκεί, αγνοώντας το συμφέρον του Συλλόγου. 

Αυτά για το γήπεδο..... θα επανέλθω αν και εφόσον πάρει άδεια για τα έργα η διοίκηση. 


Όπως θα καταλάβατε και από την φωτογραφία, επόμενο θέμα συζήτησης η επικείμενη επιστροφή (από άλλο πόστο) του μεγάλου Ζιλμπέρτο Σίλβα. Βέβαια τη συζήτηση να κάνουμε? Αν είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να ενεργοποιηθεί αυτός ο άνθρωπος? Εννοείται πως είναι μεγάλη επιτυχία του Αλαφούζου αν τον πείσει και έρθει.... αλλά επειδή η βράβευση στη Μαλαισία έγινε και το πρωί δεν ήρθε στην Ελλάδα, εγώ κρατάω μια πισινή και δεν ενθουσιάζομαι. 

Αν πάντως έρθει, το κύρος που έχει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, θα μας βοηθήσει πολύ. Άλλο να προσεγγίζει ο Σίλβα έναν ποδοσφαιριστή για να του πει να έρθει στον Παναθηναϊκό, έστω και με λιγότερα χρήματα και χωρίς να συμμετέχει στο Champions League....και άλλο οι Νταμπίζας, Βόκολος, Φύσσας, Σαραβάκος. 

Για το τέλος άφησα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας μας, όπου όσο και αν δεν είναι αντιπροσωπευτικό το δείγμα μιας και ψήφισαν μόλις 124 άτομα (ήταν και μεγάλη εβδομάδα, το ενδιαφέρον του κόσμου έχει χαθεί από τον Φλεβάρη, εγώ δεν ανέβαζα κείμενα)..... το 88% του Πράνιτς, το 83% του Κοτσόλη, το 79% του Πέτριτς και το 69% του Μαμούτε..... δεν μπορούν να ξεπεραστούν εύκολα. Είναι ξεκάθαρο πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν πείσει κανέναν πως αξίζουν μια ακόμα ευκαιρία..... πλην του Στραματσόνι!!! Ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, επιθυμεί διακαώς να διατηρήσει τους 3 από τους 4. Μόνο για τον Κοτσόλη έχει εισηγηθεί αρνητικά, προκρίνοντας την παραμονή Στιλ, που χάλασε την "μανέστρα" των παιδιών, να έχουν το απόλυτο κουμάντο.

Εννοείται πως με βάση όσα έχει δείξει ο Ιταλός, είμαι ενάντια στην πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του. Έχει ήδη 6 μήνες στην ομάδα και ακόμα ψάχνει να βρει το σύστημα. ΈΛΕΟΣ!!!

Ας δούμε πως θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τι θα κάνει στην Ευρώπη....και αν πάει καλά, ας τον ανανεώσουν..... μη φοβούνται εκεί στην διοίκηση..... δεν είναι τόσο καλός όσο ο Αναστασίου που τον ζήταγε όλη η Ευρώπη όσο ήταν σε εμάς και εδώ και 8 μήνες ζει με την αποζημίωση που του σκάσαμε....και λέω σκάσαμε γιατί επί Αλαφούζου, κάθε μαλακία ο κόσμος την πληρώνει. 

Έχω γράψει ήδη αρκετά και φοβάμαι μη σας κουράσω..... οπότε ότι άλλο είναι προς συζήτηση, μέσω της φόρμας σχολίων μπορείτε να μου το επισημάνετε και σε μελλοντικό κείμενο, θα καταπιαστώ με αυτό.

Καλό σας απόγευμα

Αλέξανδρος  
Top