Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Άλλη μια σαιζόν ολοκληρώθηκε και για τα ομαδικά αθλήματα του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Άλλη μια σαιζόν, η τρίτη (3η) κατά σειρά, όπου η διοίκηση Μιχαλαριά-«παιδιών» συνέχισε το αποτυχημένο της έργο. 

Πολλοί θα πούνε ότι μαζεύει τα χρέη των προηγούμενων διοικήσεων, αλλά για εμάς τους  φιλάθλους δεν είναι το πρώτιστο αυτό. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να μην μας ενδιαφέρουν τα λογιστικά βιβλία-όπως φωνασκούσαν τα «παιδιά»- και να μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα και η 1η θέση που γράφει ιστορία.

Μετά από τρία (3) χρόνια και παρά τις βοήθειες - κατά τα λεγόμενα της διοίκησης – κάποιων επιφανών Παναθηναϊκών, οι οποίοι  όμως δεν άντεξαν ούτε τα 100 μέτρα, πολύ δε περισσότερο τον μαραθώνιο κατά δήλωση Τζίγγερ, τα αποτελέσματα είναι όχι τα αναμενόμενα. 

Και δεν είναι τα αναμενόμενα λόγω κακών επιλογών προπονητών και αθλητών-τριών. Δεν είναι θέμα χρημάτων οι ήττες από ομάδες με πολύ μικρότερο μπάτζετ σε όλα τα ομαδικά αθλήματα. Πιο αναλυτικά :

1.Βόλεϊ ανδρών: Πλήρης αποτυχία αγωνιστική με την 5η θέση, τον αποκλεισμό από το Βραχάτι στο λιγκ απ, τον αποκλεισμό από την Κηφισιά στο κύπελλο χωρίς τον Γιοβάνοβιτς και τις ήττες από Ηρακλή, Ορεστιάδα, Κηφισιά στο πρωτάθλημα. Γενικά η ομάδα απέτυχε στις επιλογές των 2 από τους 3 ξένους και τελικά όχι μόνο δεν έκανε βήμα προόδου, αλλά  πήγε χειρότερα από πέρυσι. Δεν υπήρξαν  και παίκτες από τον πάγκο, ικανοί να δώσουν λύσεις και γενικά ήταν μια σαιζόν που πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα. Ο δε Ανδρεόπουλος συμβατός με το πνεύμα των ημερών όλο έψαχνε για δικαιολογίες.

2.Βόλεϊ γυναικών: Πλήρης αποτυχία και εδώ με την αργοπορημένη απόλυση Ρούση, ο οποίος δεν έκανε για την ομάδα. Ομάδα χωρίς υποδοχή, χωρίς διαγώνιο και χωρίς πασσαδόρο  και πάγκο ήταν πρωτοποριακό επίτευγμα. Για να μπαλώσει τα αμπάλωτα,  πήραμε και την Μόλναρ τον Δεκέμβρη, η οποία ήταν πρώην αθλήτρια και δεν βοήθησε.  Χάσαμε και την 2η θέση από τη Σαντορίνη !!!!! και η ομάδα κόσμημα του συλλόγου διασύρθηκε.  Τραγικός σχεδιασμός  με πελώριο ερωτηματικό την πρόσληψη Καζάζη.

3.Μπάσκετ γυναικών: Ομάδα λάθος κτισμένη με τον βασικό ρόλο να έχει η αναντικατάστατη Καλέτζου,  η οποία πλέον δεν μπορεί. Η Ντέλβα, έχοντας βρει στην Ελλάδα τον επίγειο παράδεισο συνέχισε την μέτρια προσφορά της και δεν βοήθησε στα παιχνίδια που έκαιγε η μπάλα. Καμία ουσιαστική βοήθεια και από τη Λύμουρα και την επανεμφανισθείσα Δίελα.  Ομάδα που έχασε τον προπονητή της στη μέση της σαιζόν και η τιμωρία της έδρας ήταν επαναλαμβανόμενο γεγονός από τις «ομορφιές» των «παιδιών». Κάναμε πρωταθλητή και μάλιστα αήττητο τον γάβρο, γκρινιάζοντας συνεχώς για την συγχώνευση με το Ελληνικό.

4.Πόλο ανδρών:  Πολλά λεφτά πεταμένα για να είμαστε οι καρπαζοεισπράκτορες των γάβρων με σκορ διασυρμού.  Με τρεις ( 3 ) ξένους παίκτες, να χάνουμε και την 2η θέση από τη Βουλιαγμένη χωρίς ξένο και με παιδιά από τις ακαδημίες της. Ισοπαλίες με τον Υδραϊκό και χειρότερα από πέρυσι. Εκκρεμεί ο αγώνας με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο.

Αυτή είναι η τραγική απεικόνιση των αποτελεσμάτων των τεσσάρων (4) ομαδικών αθλημάτων για την σαιζόν 2015-2016. Δεν μπαίνω σε περισσότερη ανάλυση γιατί πλέον έχει τελειώσει το μελάνι της περιγραφής της αναξιοπρέπειας του συλλόγου.

Υ.Γ. 1. Ο διαχειριστικός έλεγχος ολοκληρώθηκε;;;;;

Υ.Γ. 2.  Η ιστορία γράφεται από τους παρόντες – όπως διατυμπάνιζαν τα «παιδιά».

Υ.Γ. 3.  Η 2Η θέση είναι για τα λογιστικά βιβλία…..η 3η, 4η 5η θέση για ποιο πράγμα είναι;;;;;

Υ.Γ. 4. Φυσικά η λέξη παραίτηση είναι άγνωστη για τη διοίκηση, παρότι ξέχασε δελτία, δεν δήλωσε συμμετοχή σε άθλημα, δεν ολοκλήρωσε τον διαχειριστικό έλεγχο κ.λ.π.  Αλλά τι ζητάμε τώρα ;;;;;

Υ.Γ. 5. Τελικά ποια διοίκηση  είναι περισσότερο αποτυχημένη ;  Της Π.Α.Ε. ή του Α.Ο.;;;;;;

Ο ερασιτέχνης


 
Top