Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμισηΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ Ή ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2016-2017


Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μπορούν τώρα να ανανεώσουν αλλά και να αγοράσουν τα νέα εισιτήρια διαρκείας!

Ανανέωσε τη θέση σου και κέρδισε έκπτωση 10%. Η προσφορά ισχύει έως τις 31/07/2016.

Εξασφάλισε τη δική σου θέση με μοναδικά προνόμια και παρακολούθησε από κοντά όλους τους αγώνες της ομάδας μας τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στην πιο εντυπωσιακή Eurolegue όλων των εποχών! Για πρώτη φορά οι 16 ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης αγωνίζονται μεταξύ τους σε ένα όμιλο και εσύ έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις και τα 15 παιχνίδια της κανονικής περιόδου από κοντά!

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ!

Ισχύει ο νέος τιμοκατάλογος:

 
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που αγοράζουν εισιτήριο διαρκείας της ομάδας για τη σεζόν 2016-2017 μέσω του Viva.gr και του γραφείου Viva.gr στο «The Mall Athens» (Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι, Επίπεδο 2) μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους αποκλειστικά από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας μαζί τους τον κωδικό της παραγγελίας τους.

Οικογενειακό πακέτο: Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση οικογενειακών εισιτηρίων διαρκείας είναι το Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης σε ισχύ. Έκδοση Οικογενειακών καρτών γίνεται μόνο από τα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης».

Το Εισιτήριο Διαρκείας για φοιτητές/ανέργους κοστίζει 150€. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση τους, είναι η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας και αντίστοιχα της κάρτας ανεργίας, μαζί με την αστυνομική ταυτότητα και το Α.Μ.Κ.Α μόνο στα εκδοτήρια στη Θύρα 10 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Πιστωτικές διευκολύνσεις για την απόκτηση της κάρτας διαρκείας

Για όλες τις κατηγορίες καρτών διαρκείας υπάρχει η δυνατότητα αγοράς τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες έως και σε 3 άτοκες δόσεις.

Προνόμια για VIP εισιτήρια διαρκείας

• Είσοδος στο VIP LOUNGE για τους κατόχους Platinum, Gold, Silver.
• Δωρεάν θέση PARKING δικαιούνται όλοι οι κάτοχοι καρτών διαρκείας των κατηγοριών Platinum, και Gold.
• Προτεραιότητα στα εισιτήρια των τελικών Κυπέλου και Euroleague για τους κατόχους Platinum, Gold, Silver και Bronze.
• Εξασφαλισμένη παρουσία σε εκδηλώσεις της ομάδας για τους κατόχους της κατηγορίας Gold.

Κλείσε την δική σου θέση ΕΔΩ

 
Top