Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Εκλογή νέου προέδρου στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό με τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρη, να διαδέχεται τον Ηλία Μιχαλαριά μετά τις εκλογές που έγιναν την Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν 3 χρόνια, εμείς, οι οπαδοί της ομάδας, ξεκινήσαμε μια προσπάθεια να σώσουμε τον Παναθηναικό Α.Ο. που είχε βρεθεί στο χείλος του γκρεμού. Σήμερα έχουμε καταφέρει ο Σύλλογος να αναπνέει ξανά: οι τεράστιες οφειλές που παραλάβαμε επιτέλους έχουν μπει σε μια σειρά, δεν παράγονται πλέον νέα χρέη, οι ακαδημίες μας χρόνο με το χρόνο γεμίζουν παιδιά, οργανωτικά έχουμε κανει μεγάλη πρόοδο και αγωνιστικά με σκληρή προσπάθεια και μαχητική ψυχή έχουμε πατήσει ξανά στα πόδια μας, χωρίς φυσικά να έχουμε φτάσει ακόμα εκεί που θέλουμε, δηλαδή στην κορυφή. 

Για την εμπέδωση της πορείας αυτής, προς την κορυφή, στην σημερινή του συνεδρίαση το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του ΠΑΟ, αποφάσισε ομόφωνα να εκλέξει στην θέση του Προέδρου τον Δημήτρη Μπαλτάκο, ο οποίος στην ηλικία των 29 ετών είναι ο νεότερος Πρόεδρος στην σύγχρονη Ιστορία του Ομίλου. Ο Δημήτρης Μπαλτάκος αναλαμβάνει την ηγεσία σε μια κρίσιμη οικονομική καμπή βάσει της αξιολόγησης του στους κατωτέρω τομείς:

Διοίκηση & Εργασία: Αποφοιτώντας από το Σχολείο ΟΥΚ του Πολεμικού Ναυτικού, ανέλαβε Αξιωματικός Επιχειρήσεων και Εκπαίδευσης στην αντιτρομοκρατική Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών του Λ.Σ. Ειδικεύθηκε στην Διαχείριση Κρίσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και στην σχεδίαση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Ειδικών Δυνάμεων της US Special Operations Command. Έχει εργαστεί σε Tier 1 δικηγορική εταιρεία στο Λονδίνο και στο International Centre for the Study of Radicalization του Πανεπιστημίου Kings College London και Georgetown.

Σπουδές & Έρευνα: Αποφοιτώντας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και την Σχολή Ναυτικών Δοκίμων συνέχισε τις σπουδές του στο Department of War Studies, King’s College London (Στρατηγική & Πόλεμος) και στο London School of Economics (Μεταπτυχιακό Διεθνούς Δικαίου). Είναι στην διαδικασία εκπόνησης διδακτορικού Διεθνούς Δικαίου & Στρατηγικής, στα πλαίσια του οποίου διεξάγει έρευνα ως Research Fellow στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

Αθλητικά: Είναι ο νεότερος Έλληνας που έχει ολοκληρώσει τον τριαθλητικό αγώνα υπερ-αποστάσεων IRONMAN, Φρανκφούρτη-Ιούλιος 2009.

Με την επιλογή μας αυτή πιστεύουμε ακράδαντα ότι ενισχύουμε ακόμα περισσότερο τον Σύλλογο ώστε να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, πηγαίνοντας τον Παναθηναικό μας ακόμα πιο κοντά στην φυσική του θέση, στην κορυφή του ελληνικού αθλητισμού.

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι στις χθεσινές εκλογές επανεκλέχθηκε ο συνδυασμός "Γιώργος Καλαφάτης". Ο απερχόμενος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. Ηλίας Μιχαλαριάς θα αναλάβει χρέη γενικού γραμματέα» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο διαχειριστής και οι αναγνώστες του Greenmood, εύχονται στον Νέο Πρόεδρο του ΑΟ να μπορέσει να πείσει με τις πράξεις του τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού (κάτι που δεν έκανε ο κύριος Μιχαλαριάς, παρά την σημαντική μείωση της συνδρομής) πως αξίζει να είναι ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη και πως θα ακούγονται ελεύθερα όλες οι απόψεις, ακόμα και αυτές που διαφέρουν από την δική του. 

Επίσης να απεγκλωβιστεί από την εμμονή "Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο" και να κοιτάξει την καλύτερη, την πιο σύντομη και εφικτή λύση, ώστε ο Παναθηναϊκός επιτέλους να αποκτήσει σύγχρονο νέο γήπεδο, αντάξιο του ονόματός του!!!

Να καταργήσει την αστειότητα ΠΑΝ.ΚΙ., να απευθυνθεί χωρίς ενδοιασμό σε κάθε οικονομικά επιφανή Παναθηναϊκό παρακάμπτοντας εμπάθειες και κόμπλεξ χρόνων, ώστε να συνδράμουν οικονομικά τον Σύλλογο, με στόχο να μετουσιωθεί σε πραγματικό γεγονός ο στίχος του ύμνου μας "Πρωταθλητής σε Όλα τα Σπορ Παντοτινός". 

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξαγγελίες του και αν είναι στο πνεύμα των όσων επιγραμματικά αναφέραμε παραπάνω, θα σταθούμε δυναμικά δίπλα του. 

 
Top