Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, προσπερνώ το αποτέλεσμα και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο χτεσινό φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο, όχι πως δεν με προβλημάτισε, αλλά γιατί για πρώτη φορά στα 20 χρόνια κόκκινης ανομίας και εξευτελισμού της ευγενής άμιλλας και της αθλητικής δικαιοσύνης, υπάρχουν ενδείξεις ορθολογικής αντίδρασης!!!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο Πρόεδρος της Super League και οι ιδιοκτήτες των τριών εκ των τεσσάρων μεγάλων ομάδων του Πρωταθλήματος (ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), φαίνεται πως αποφάσισαν αυτό που χρόνια απαιτεί κάθε υγιής φίλαθλος του ποδοσφαίρου. Να μην ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα, που από τον Αύγουστο θα ξέρουμε τον πρωταθλητή, όχι επειδή είναι αγωνιστικά καλύτερος, αλλά επειδή ελέγχει την διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη. 

Χρόνια τώρα, η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Λουκέτο στο Πρωτάθλημα μέχρι να διασφαλιστεί η αξιοπιστία του..... και καλώς ή κακώς, η αξιοπιστία ενός πρωταθλήματος εξαρτάται κατά 90% από τη διαιτησία (ένα 10% είναι η αθλητική δικαιοσύνη και οι ύποπτες σχέσεις των μεγάλων ομάδων με τις μικρότερες, τα λεγόμενα παραρτήματα). 

Ουδέποτε συνηγόρησα στην μεμονωμένη αποχώρηση της ομάδας μας κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος, με την πρόφαση μιας κακής διαιτησίας και αφού έχουν χαθεί οι όποιοι στόχοι. Το κακό πρέπει να ξεριζωθεί από τη ρίζα του. Η πρόληψη είναι πιο συνετή από την καταστολή. 

Καλώς λοιπόν φέτος, κάποιοι προσέχουν για να έχουν...... και απέναντι τους μπορούν να βρεθούν μόνο όσοι έχουν συμφέρον να διαιωνίζεται η βρωμιά των Γκαγκατσοπιλαβιοσαρηδογκιρτζίκηδων, με εντολές των Κοκκαλομαρινάκηδων!!!

Για αυτό..........
ΝΑΙ ΡΙΧΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!Σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός παραπαίει, που δεν μπορεί να το παίξει γαλαντόμος με τα εξασφαλισμένα χρήματα του Champions League και να φέρει παίκτες που θα απέχουν αρκετά σε ποιότητα από τους παίκτες των άλλων ομάδων, η απερχόμενη σε δύο μήνες σιχαμένη διοίκηση της ΕΠΟ, που κατηγορείται για σωρεία κακουργηματικών πράξεων, παίζει το τελευταίο της χαρτί...... αυτό της ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, με εργαλεία επιπέδου Παππά!!!

Κάθε υποχώρηση των μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματος στα σχέδια του Ολυμπιακού και των των Μαρινακιδογκιρτζίκηδων, είναι εσχάτη προδοσία. 

Όταν πέσει το όπλο που σε σημάδευε ο κλέφτης (χρήματα CL), δεν τον αφήνεις να ξεφύγει (διαιτησία)..... του δίνεις μία και τον ξαπλώνεις στο πάτωμα (ξηλώνεις την ΕΠΟ) και περιμένεις την αστυνομία να του περάσει χειροπέδες (δικαιοσύνη)!!!

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού οφείλει να έχει την πιο σκληρή στάση από όλους τους υπόλοιπους, μιας και είναι η ομάδα που αδικήθηκε περισσότερο από την εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο 20 χρόνια. Αυτά τα 20 χρόνια χάθηκαν τίτλοι, χρήματα, γήπεδο, ισχυροί οικονομικά παράγοντες και μια γενιά Παναθηναϊκών...... ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί η τάξη και ο νόμος!!!

Η διοίκηση έχει χρέος να διασφαλίσει δίκαιες συνθήκες διεξαγωγής του πρωταθλήματος και οι ποδοσφαιριστές την πρόκριση επί της Μπρόνμπι...... οτιδήποτε λιγότερο δεν θα γίνει ανεκτό από κανέναν Παναθηναϊκό!!!

Σε αυτή τη μάχη είμαστε συνοδοιπόροι..... μακάρι να μην μας προδώσετε και μας αφήσετε ξανά μονάχους στο πεδίο..... γιατί τότε τα "όπλα" μας θα στραφούν εναντίον σας!!!

Αλέξανδρος
 
Top