Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


«Είκοσι ένα χρόνια βρισκόμουν στο μικροσκόπιο. Κάποιοι με χρησιμοποίησαν ως άλλοθι για τις δικές τους αδυναμίες. Ίσως η αποχώρησή μου προβληματίσει κάποιους να αλλάξουν τη στάση τους. Τώρα θα ασχοληθώ με την οικογένειά μου. Όπως ήρθαν τα πράγματα, είτε έπρεπε να συμβιβαστώ είτε να αποχωρήσω. Δεν δέχομαι να κάνω συμβιβασμούς. Δεν είχα στόχο την κατάκτηση τροπαίων με οιονδήποτε τρόπο. Και ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τον Παναθηναϊκό ως μέσον πίεσης ή εμπορευματοποίησης. Η Πολιτεία απουσιάζει. Είναι πρωτόγνωρο για τα παγκόσμια δεδομένα, οι υπόδικοι να είναι εκλέκτορες και εκλεγόμενοι. Αναφέρομαι στις εκλογές της Ομοσπονδίας».

Απόσπασμα από την συνέντευξη τύπου της αποχώρησης Μάϊος 2000.

Πριν 16 χρόνια ο πραγματικός Καπετάνιος του Παναθηναϊκού είχε αναφερθεί στα τραγελαφικά που γίνονται σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και σχετίζονται με την «παράγκα» και την «εγκληματική οργάνωση».

Από τότε είχε καταγγείλει την απουσία της πολιτείας, το σύστημα το οποίο λυμαινόταν το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ότι όσες προσπάθειες είχε κάνει μιλώντας σε κόμματα, υπουργούς είχανε πέσει στο κενό.

Σύμμαχοί του: Κανείς.

Εχθροί του: Όλοι εντός και εκτός του συλλόγου.

Το να αναφέρω τους εξωτερικούς εχθρούς δεν έχει νόημα. Κόκκαλης ,"κοκκαλιάρης", Γκαγκάτσης, δημοσιογράφοι.

Εσωτερικοί:

1. Απουσία (;;;;;;) της άλλης ισχυρής οικογένειας του συλλόγου, άσχετα αν κυριαρχούσε το δόγμα-ενιαίος και αδιαίρετος-ουδέποτε υπήρξε.

2. «Οργανωμένο» αληταριό που αποκαλούσε τον Καπετάνιο «καβούρια» και τραγουδούσε «Βαρδινογιάννη π…., βάλε στο κ…τα λεφτά».

3. « Οργανωμένο» αληταριό που απαιτούσε «να κάνει ομάδα να κερδίζει και την διαιτησία».

4. « Οργανωμένο» αληταριό που θαύμαζε τον «επενδυτή πρόεδρο»-Κρόκους.

5. Δημοσιογράφους που υμνούσαν τον Κόκκαλη και το «πως προστατεύει την ομάδα».

Όλα αυτά οδήγησαν στη γνωστή διχόνοια του 2008 , όπου εμφανίστηκαν οι «εκτοξευτές» , και με ενωμένες τις δυνάμεις των παλαιμάχων , των οργανωμένων και στρατιές δημοσιογράφων, παραμύθιασαν τον κόσμο. Καταλυτικός ο ρόλος της εφημερίδας «πράσινης απόχρωσης». Εκεί πολυμετοχικοί, κόσμος έζησαν την απόλυτη νιρβάνα. 

Ο Παναθηναϊκός ξέφυγε από τις αρχές του και ακολουθήθηκε το Ολυμπιακό μοντέλο. Συναντήσεις «καπετάνιου των ονείρων» με τις κεφαλές των οργανωμένων στο κότερο-εξού και τα μπλουζάκια «ήμουν και εγώ στο κότερο». 

Συναντήσεις του «πλουσιότερου του Αμπράμοβιτς» στα γραφεία του με τους οργανωμένους. Λεφτά να τρέχουν από παντού, εξωφρενικοί μισθοί και μέσα σε όλη αυτή τη χλιδή έγινε και η δήλωση «καθάρισα τη μπουγάδα». Ζητωκραυγές για την αλλαγή του dna του συλλόγου. Είχαμε φτάσει ακολουθώντας το μοντέλο διοίκησης του «θείου» να γίνουμε και εμείς ισχυροί.

Ποιος νοιαζόταν για τις αρχές του Παναθηναϊκού και τις θέσεις του Καπετάνιου;;;;;

Ποιος νοιαζόταν αν ο Παναθηναϊκός έκανε ανοίγματα παράλογα για να πάρει ένα νταμπλ.

Ποιος νοιαζόταν για το μέλλον;;;;

Έλα όμως που το καλοκαίρι του 2010 με την φυγή του «καπετάνιου των ονείρων» ,έγινε και η παραλαβή – παράδοση στον Βαγγέλη που «είναι τυχερό το Ελληνικό ποδόσφαιρο που τον έχει……..».

Από τότε πλέον ο Παναθηναϊκός είχε ξεφύγει και οικονομικά και από τις αρχές του.

Τα αποτελέσματα γνωστά. Οι δρομείς των 100 μέτρων-πολυμετοχικοί- δεν άντεξαν τον μαραθώνιο και την κάνανε όπου φύγει-φύγει.

Μείνανε τα «ορφανά» που παρακαλούσανε τον Νίκο και τον Ανδρέα «ότι η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα».

Μείνανε και οι ρεπόρτερ ορφανοί.

Και ήρθε ο καναλάρχης με σημαία τη λαϊκή βάση-μπουχαχαχα- και έγινε τσάμπα ιδιοκτήτης αφού του παραχωρήθηκαν οι μετοχές δωρεάν.

Η λαϊκή βάση απέτυχε, το ποδοσφαιρικό μοντέλο απέτυχε παρά τις αλλαγές 2 προπονητών, 3 τεχνικών διευθυντών και την μετακόμιση στο ιδιόκτητο (;;;;) Απήλιο .

Συνένοχοι σε όλο αυτό το χάλι , το οργανωμένο κίνημα, που έγινε και κόμμα-ΠΑΝ.ΚΙ., που ξέχασε 2η θέση, ξέχασε τα λογιστικά βιβλία, έβρισε νεκρούς, προπηλάκισε Παναθηναϊκούς.

Συνένοχοι οι ρεπόρτερ (;;;) που συνεχίζουν να δίνουν σανό-όπως «ταύρος ο Εσσιέν», «επιστρέφει ο Panathinaikos»- και εκατοντάδες φούσκες.

Και σήμερα ένας σύλλογος χωρίς διοίκηση επαναφέρει στη θέση συνδέσμου στα αποδυτήρια τον πρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που φυλλορροεί, που ανέχεται να ξενυχτάει έντρομη στο Κορωπί και να λογοδοτεί πρόεδρος, προπονητής, παίκτες .

Τι να περιμένουμε κύριοι λοιπόν;;;;

Έχουμε να δούμε και άλλα πολλά, …..μήπως να ακούσουμε τη φωνή του Ζιλμπέρτο και του «μεγάλου μικρού»;;;;;

Μήπως να ακούσουμε τη φωνούλα του Δομάζου που έπαιρνε σερί τα κανάλια και φώναζε;;;;

Μήπως να ακούσουμε τη φωνή του «αγριόγατου», ο οποίος μετά τα «μπουκέτα» σώπασε;;;;

Μήπως να μας πουν τι δουλειά έχει ο σύλλογος στη συμμαχία των 3 με πολιορκητικό κριό τον «ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ»;;;;

Σήμερα ο Παναθηναϊκός ψήφισε μαζί με τον Βαγγέλα και τον Γκαγκάτση!!!!!!

Κύριοι συνεχίστε τον κατήφορο…..

Αυτοί πολεμάνε για την εξυγίανση που περιέχει Τίγρη, «Κοκκαλιάρη» και Γκαγκάτση;;;;

Εξυγίανση δεν γίνεται με αυτούς, εκτός αν το σκεπτικό είναι να αλλάξουμε Χαλίφη…..

Φυσικά όπως καταλαβαίνετε οι δηλώσεις του Καπετάνιου απέχουν τελείως από τις κινήσεις του σημερινού γαλαντζί Παναθηναϊκού.

Υ.Γ.1 Ποιοι είναι οι τύποι με τις 3-70άρες και 8-25άρες χιλιάδες ευρώ;;;;

Υ.Γ.2 Ποιοι είναι οι τύποι των οποίων εξυπηρετήθηκαν τα στεγαστικά δάνεια;;;;

Υ.Γ.3 Ποιοι είναι οι τύποι με τα «μαγαζάκια»;;;

Ο καπετάνιος


 
Top