Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Με την ομάδα να παλεύει στα ίσα για το πρωτάθλημα, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες και σε παιχνίδια που η μπόχα τους έφτανε μέχρι την Μαλαισία, ένα 0-4 από τον Ολυμπιακό για το θεσμό του Κυπέλλου, ήταν αρκετό για να γίνει η "Επανάσταση". 

Τα 5 χρόνια αγωνιστικής και οικονομικής ΞΕΦΤΙΛΑΣ, που έχουν μετατρέψει τον άλλοτε κραταιό Panathinaikos σε κομπάρσο σε Ελλάδα και Ευρώπη και ένα 3-0 από το ημίχρονο απέναντι στον χειρότερο Ολυμπιακό της 20ετίας, ΔΕΝ αποτελούν κίνητρο για έναν Οραματιστή, που θα παρακινήσει δεκάδες χιλιάδες πράσινες καρδιές να βγουν στον δρόμο και με μια φωνή να απαιτήσουν από τον Αλαφούζο να "Συνεργαστεί ή να Φύγει? 

Τι έγινε? Χάθηκαν οι "ιδεαλιστές" επώνυμοι και ανώνυμοι Παναθηναϊκοί, που δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα της καρδιάς του να ξεφτιλίζεται ώστε να αναλάβουν δράση? Που είναι όλοι αυτοί οι παλιοί κάτοχοι οπαδικών περιοδικών, που σιχτίριζαν σε κάθε ήττα, ακόμα και αν ήταν από την Μπαρτσελόνα και απαιτούσαν να τους δοθεί η διοίκηση, που θα τα κατάφερναν καλύτερα? Τους έφαγε η μαρμάγκα ή βολεύτηκαν και στα @@ τους ο Παναθηναϊκός? 

Κάθε μέρα σιωπής και αδράνειας του κόσμου του Παναθηναϊκού, που βιώνει τα χειρότερα χρόνια του Συλλόγου, επιβεβαιώνει αυτούς που έλεγαν πως ΟΛΑ έγιναν για τα χαρτζιλίκια και τα σουβλατζίδικα..... Ειλικρινά αν είχα την οικονομική δυνατότητα, προκειμένου να σωθεί ο Παναθηναϊκός και να απαλλαγεί από τα αρπακτικά που του τρώνε τις σάρκες χρόνια τώρα, θα μοίραζα εγώ χαρτζιλίκια, θα άνοιγα εγώ μαγαζιά, θα προσλάμβανα εγώ ανθρώπους σε ΜΜΕ, αλλά δεν έχω...... για αυτό αναζητείται ένας οικονομικά επιφανής "Οραματιστής"....... 

Καλώ τους νεαρούς φιλάθλους του Παναθηναϊκού, που έχουν την διάθεση, τον ρομαντισμό και την τρέλα να παλέψουν για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό, να αναλάβουν δράση..... Να αγνοήσουν κάθε "μέντορα" και "ομαδάρχη" μεγαλύτερης ηλικίας, που έχει παίξει ρόλο στον διχασμό και στην κατάντια..... 

...........ΚΑΙ να απαιτήσουν από τον Γιάννη Αλαφούζο, να δρομολογήσει την διαδοχή του, βρίσκοντας έναν ισχυρότερο και κυρίως σοβαρότερο Επενδυτή.....χωρίς να ζητήσει ευρώ για τις μετοχές, αλλά να τις παραχωρήσει ΔΩΡΕΑΝ, όπως ακριβώς τις πήρε....Τώρα για τα λεφτά που έβαλε, επιχειρηματίας είναι, ξέρει πως πολλές φορές οι επενδύσεις αποβαίνουν ζημιογόνες!!!

Εμείς οι μεγαλύτεροι, που δεν επιδιώξαμε ΠΟΤΕ να ζήσουμε από τον Παναθηναϊκό, θα σας ακολουθήσουμε, αγοράζοντας απλά ένα εισιτήριο, στις θέσεις που είχαμε για χρόνια, πριν μας διώξει το αληταριό και η στεναχώρια για το κομπαρσιλίκι της ομάδας μας. Μην εμπιστευτείτε ΟΥΤΕ ΈΝΑΝ από αυτούς που έκαναν τον Παναθηναϊκό μας, μέσο βιοπορισμού.....και κυρίως να κοιτάξετε να μην τους μοιάσετε...... ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ, παρά τις άτιμες προσφορές που θα δεχτείτε, να ξεκαθαρίσετε σε όλους πως η θέση σας είναι αποκλειστικά στην κερκίδα και όχι στα γραφεία παραγόντων και δημοσιογράφων......ΚΑΙ ΤΟΤΕ να ξέρετε θα μπορούμε να λέμε ξανά πως ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ, πως είμαστε ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ!!!

Εύχομαι να με ακούσετε και να μπείτε μπροστά για έναν μεγάλο Παναθηναϊκό, που οι φίλαθλοί του, θα κρίνουν τον όποιο ιδιοκτήτη με βάση τα αγωνιστικά αποτελέσματα και όχι με το πόσα μαγαζιά άνοιξε στους ντήλερ της αγάπη σας για τον Παναθηναϊκό!!!

Εγώ από σήμερα σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σταματήσω να εκφράζω δημόσια τις απόψεις μου, δυστυχώς τόσο καιρό που γράφω, δεν μπόρεσα να σας πείσω να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ..... να γυρίσουμε στις ρίζες μας, στα Παναθηναϊκά Ιδεώδη, που πάντα μας ξεχώριζαν από τους άλλους φιλάθλους...... ήμουν νάνος μπροστά στο μεγαλείο των ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, που επί ΠΛΗΡΩΜΗ σας έλεγαν όσα τους έδιναν εντολές να σας πουν, για να ΚΡΑΤΑΝΕ τον Παναθηναϊκό μας ΟΜΗΡΟ!!! 

ΥΓ. Το blog θα υπάρχει, για την μεγάλη παρέα που δημιουργήθηκε. Να ξέρετε πως από τον Παναθηναϊκό και τους πολλούς μα πολλούς παράγοντες που είχε αυτή την 7ετία που αρθρογραφώ,, δεν πήρα ούτε ένα ευρώ..... δεν βρέθηκα με παράγοντα ή δημοσιογράφο ούτε για μισό λεπτό......

Καληνύχτα σας

Αλέξανδρος Μωραϊτης


 
Top