Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ενημερώθηκε ο κόσμος του Παναθηναϊκού πως οι πολίστες του Συλλόγου απέχουν από τις προπονήσεις λόγω της μη έγκαιρης καταβολής των δεδουλευμένων τους από την διοίκηση του ΑΟ και περίμενε με αγωνία την αντίδραση των διοικούντων. 

Σε καμιά περίπτωση βέβαια δεν περίμενε την ανακοίνωση που βγήκε, η οποία στην τελευταία της παράγραφο αναφέρει πως "Πρώτα εξυγίανση, μετά πρωταθλητισμός. Υπάρχει σχέδιο, το ακολουθούμε και σύντομα θα προβούμε σε ανακοινώσεις".

Οι "Τσίπρες" του Παναθηναϊκού που θα έσκιζαν το μνημόνιο, του επέβαλλαν το πιο μακροχρόνιο και οδυνηρό!!! Και δεν περίμενε μια τέτοια ανακοίνωση ο κόσμος του Παναθηναϊκού, έχοντας ως δεδομένο πως τον Α.Ο. ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ αυτοί που αναφέρονταν σε όλους τους τόνους κατά των λογιστικών βιβλίων, που θεωρούσαν τον Πρωταθλητισμό αυτοσκοπό, που απαιτούσαν την παραίτηση από την διοίκηση του Α.Ο. όσους εξευτελίζουν τον Σύλλογο οικονομικά και αγωνιστικά, που είχαν κάνει σημαία τα πρωτοσέλιδα της "Πράσινης" για την Ticket Club που στερούσε έσοδα από την "Μάνα του Λόχου", που θεωρούσαν πως ο Α.Ο. είναι κλειστό club και επί των ημερών τους θα εγγράφονταν χιλιάδες μέλη......

Πριν 10 ημέρες περίπου υπήρχε ρεπορτάζ που σύμφωνα με αυτό ΚΑΕ και ΠΑΕ δεν είχαν καταβάλλει στον Α.Ο. τα χρήματα που αναλογούν από το ποσοστό επί των εισιτηρίων και ενώ η ΚΑΕ έβγαλε επίσημα ανακοίνωση πως δεν οφείλει ΤΙΠΟΤΑ, η ΠΑΕ σιώπησε, αποδεικνύοντας την ενοχή της...... ΑΛΛΑ ουδείς από την διοίκηση του Α.Ο. δεν καταφέρθηκε εναντίον της..... γιατί άραγε? 

Τελικά από τις διπλές τιμές των εισιτηρίων, ο Α.Ο. έπαιρνε ποσοστά από το ποσό που πήγαινε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, για να γίνονται μετοχές που κατέληξαν τελικώς στην offshorfe του Αλαφούζου? Και αν ΝΑΙ, πόσα ήταν αυτά? 

Εννοείται πως αυτή η σαθρή κατάσταση σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο δεν μπορεί να βαραίνει τον μόλις έναν μήνα Πρόεδρο του Α.Ο. Δημήτρη Μπαλτάκο, αλλά τον προκάτοχό του Ηλία Μιχαλαριά και τους εντολείς του, που αρέσκονται να κρύβονται, αποφεύγοντας την κριτική. 

Αλήθεια εκείνος ο διαχειριστικός έλεγχος, που τόσο είχε διαφημιστεί ειδικά για τα τμήματα κολύμβησης, τι έγινε? Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε? 


 
Top