Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Αυτή τη φράση είχε πει ο αείμνηστος Γιάννης Κυράστας, εννοώντας τους διαιτητές και τους παραγκάρχες, που στερούσαν, τίτλους, δόξα και χρήμα.....από τον ίδιο, τους ποδοσφαιριστές του και τον Σύλλογο......σήμερα η φράση αυτή έχει αποδέκτες, όχι τους παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά τους ξεφτίλες της διοίκησης, τους αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους και τις κεφαλές του Φορέα..... που με τα γραπτά τους και τις πράξεις τους, κατάντησαν τον Παναθηναϊκό, παναθηναϊκάκι!!!

Αυτό το αληταριό που στα χρόνια της παρακμής του Παναθηναϊκού την περνάνε "ζάχαρη"......δεν άντεχε την 11η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, τις πορείες στους 4, στους 8, στους 16, τα χαμένα πρωταθλήματα στον πόντο με συνθήκες Ριζούπολης, την αξιοπρέπεια στα οικονομικά της ΠΑΕ, το όραμα για ένα νέο γήπεδο 40.000 θέσεων, το καλύτερο προπονητικό κέντρο των Βαλκανίων, τον Ζάετς, τον Μίκλαντ, τον Φλίπσεν, τον Πόστιγκα, τον Πάολο Σόουζα, τον Γκονζάλες, τον Μινχ, τον Μπίσκαν, τον Μαλεζάνι, τον Πεσέϊρο, τον Σάντος, ....... και εκατοντάδες άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές και αναγνωρισμένους προπονητές που θήτευσαν στον Παναθηναϊκό...... ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑΓΗ.....για το καλό του Συλλόγου έλεγαν. 

Και σήμερα που αυτή η αλλαγή όχι μόνο δεν ωφέλησε τον Σύλλογο, αλλά δεν τον άφησε καν στα ίδια..... δεν έχουν τα αρχίδια να ζητήσουν συγνώμη με αποτέλεσμα κάθε καλοκαίρι, να μας λένε και να μας γράφουν για RESTART, για την χρονιά την δικιά μας, που θα τα σαρώσουμε ΟΛΑ!!!

Αυτοί οι γελοίοι, που πάτησαν στο πτώμα του Παναθηναϊκού για να οικονομήσουν και να αναρριχηθούν επαγγελματικά, ακόμα και φέτος, μετά από 5 χρόνια ανείπωτης ξεφτίλας, μας κούναγαν το δάχτυλο.....όταν τολμούσαμε να εκφράσουμε την άποψή μας, πως οι Στραματσόνι, Ιμπάρμπο, Μέστο και τόσοι άλλοι......δεν μπορούν να επιστρέψουν τον Παναθηναϊκό στην κορυφή......ναι είναι καλύτεροι από τους Φάμπρι, Καζιγιάμα, Φορναρόλι, Μπούρμπο, Μαμούτε...... αλλά για να μας κάνουν περήφανους όπως άλλοτε..... ούτε μία στο εκατομμύριο. 

Αυτά τα σιχάματα, που όντας ο Παναθηναϊκός 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή χωρίς να έχει δώσει ένα derby, μας έλεγαν και μας έγραφαν, για ένα οφσάιντ στο Αγρίνιο, ένα ανάποδο κόρνερ με την Ξάνθη, την κακή μας τύχη με Βέροια και Ηρακλή (κύπελλο), τον Θεοδωρίδη της UEFA που θέλει να καταστρέψει τον Παναθηναϊκό και από την 127η θέση που βρίσκεται να τον στείλει στην 150η......ΠΟΤΕ δεν έφταιγε ο χρηματοδότης τους Αλαφούζος ή αυτοί που είχε επιλέξει (Στραματσόνι, παίκτες, στελέχη). 

Όλοι αυτοί σήμερα ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ....... νομιμοποίησαν κάθε κλεψιά του γαύρου, που θα έχουν να λένε οι Καραπαππάρες και οι Τσουκαλάδες, πως μας έβαλαν τρία σε ένα ημίχρονο και στη συνέχεια κράτησαν δυνάμεις για να γλεντήσουν στα μπουζούκια!!!

Εκεί τον φέρατε τον Παναθηναϊκό κηφήνες, τον Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη..... να μην έχει ούτε έναν διεθνή Έλληνα, να του κάνουν πλάκα στόπερ επιπέδου Μποτία, Ντα Κόστα,. να γελάνε οι Τσουκαλάδες και οι έντιμοι και ανιδιοτελείς οπαδοί του, να μην έχουν το σθένος να υποστηρίξουν την ομάδα τους......!!!

Αλλά εμείς στο ύψος μας.....θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή του αείμνηστου Γιάννη Κυράστα.... ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ........ μιας και εμείς δεν έχουμε χρηματοδότες να μας πάρουν υπάλληλους σε sites ή να διοργανώσουμε Συλλαλητήριο....... απλά θα ΑΠΕΧΟΥΜΕ, μέχρι να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο Παναθηναϊκός μας και να γίνει όπως ήταν τα χρόνια που τον ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ!!!


Αλέξανδρος 
Top