Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, πριν τέσσερα χρόνια περίπου και συγκεκριμένα στις 20 Φεβρουαρίου 2013, οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού, είχαν κάνει στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, άλλη μια "έφοδο" ώστε να νουθετήσουν τους κακούς και απλήρωτους ποδοσφαιριστές, επειδή δεν είχαν την αγωνιστική απόδοση που άρμοζε σε παίκτες που έχουν το τριφύλλι στην καρδιά. 

Σε άλλες εποχές, τότε που ο Σύλλογος ενέπνεε σοβαρότητα και αξιοπρέπεια για να διαβεί κάποιος χωρίς άδεια τις πύλες της Παιανίας, είτε θα έπρεπε να πηδήξει τις μάντρες είτε να πέσει με αλεξίπτωτο από ελικόπτερο. Ούτε όμως το ένα έγινε, ούτε το άλλο, όταν κατά τη διάρκεια εκείνης της προπόνησης τριάντα φίλαθλοι βρέθηκαν φάντης μπαστούνι μπροστά τους παίκτες. 

«Ποιοι είστε εσείς, τι θέλετε εδώ;» τους ρώτησε ο Βιτόλο. Κάποιοι άρχισαν να τον βρίζουν, κάποιοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Το ντου των φιλάθλων είχε ένα ξεκάθαρο μήνυμα: ήθελαν να αφυπνίσουν παίκτες και προπονητή από τον λήθαργο. «Αν δεν ματώσετε για τη φανέλα που φοράτε, θα μας βρείτε μπροστά σας. Δεν ξέρετε πού βρίσκεστε. Γελάνε όλα τα χωριά μαζί μας. Δεν είναι δικαιολογία τα χρήματα που σας χρωστάει η ομάδα. Οι περισσότεροι από εμάς που βρισκόμαστε εδώ είμαστε άνεργοι κι όμως είμαστε πάντα στο πλευρό του Παναθηναϊκού» τους είπαν και ζήτησαν από τους Καρνέζη - Σεϊταρίδη να εξηγήσουν στους υπολοίπους σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Ενταση δημιουργήθηκε με τον Μπουμσόνγκ, στον οποίο οι οπαδοί είπαν: «Εσύ είσαι ο μοναδικός που έχεις πληρωθεί όλα τα λεφτά και σε κάθε παιχνίδι σχεδόν είσαι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας. Τι είναι αυτά;», για να τους απαντήσει ο Γάλλος αμυντικός «εγώ αγαπώ περισσότερο την ομάδα από εσάς», γεγονός που εξόργισε τους οπαδούς ακόμη περισσότερο κι ένας από αυτούς απομάκρυνε γρήγορα τον παίκτη για να μη γίνει κάτι χειρότερο. 

Αποσβολωμένος άκουσε τον «εξάψαλμο» των οπαδών και ο Φάμπρι, στον οποίο είπαν: «Υπό άλλες συνθήκες ούτε απ’ έξω δεν θα περνούσες. Ζεις το όνειρό σου στον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε καμιά μικρή ισπανική ομάδα εδώ. Δουλεύεις μεν, αλλά μιλάς πολύ. Οχι λόγια, έργα! Δεν μας ενδιαφέρει για το αν ο Βύντρα ήταν καλός ή κακός παίκτης. Δεν μετράει μόνο αυτό σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά ο χαρακτήρας του. Προσπάθησε να βελτιώσεις την εικόνα, άμεσα!»

Το αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς φαντάζομαι θυμάστε ποια ήταν..... ΜΕΙΟΝ 37 βαθμούς από την κορυφή, έκτη θέση και μπαράζ με την Ξάνθη αν θα μπούμε στα play off. 

Δυστυχώς κάποιοι δεν πήραν το μάθημά τους..... και με την ανοχή του ανεκδιήγητου Αλαφούζου, που έχει κάνει τον χώρο εργασίας των ποδοσφαιριστών "μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε".... σήμερα ζήσαμε τα ίδια, τα πρόσωπα άλλαξαν.... στην θέση του Μπουμ ο Ιμπάρμπο, στην θέση του Καρνέζη ο Ζέκα..... αλλά πολύ φοβάμαι πως το αποτέλεσμα αυτής της "εφόδου" θα είναι ακριβώς το ίδιο. 

Ούτε την "πρώτη" του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν σεβάστηκαν, ενός ανθρώπου που ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του 1996 που έφτασε στον ημιτελικό του Champions League και έκανε πολλούς από τους σημερινούς  αγανακτισμένους, να επιλέξουν τον Παναθηναϊκό ως ομάδα τους..... 

Τότε είχα δημοσιεύει μια ανοιχτή επιστολή προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού, θα το επαναλάβω, γιατί για κάποιους Παναθηναϊκούς, δεν έχει σημασία αν ο παίκτης που αγωνίζεται με το τριφύλλι στην καρδιά λέγεται Βύντρα και ήρθε επί Βαρδινογιάννη ή Ιμπάρμπο και ήρθε επί Αλαφούζου..... ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

Wednesday, 20 February 2013 16:25

Αγαπητοί ποδοσφαιριστές της τιμημένης ομάδας μας,

Σήμερα ενημερωθήκαμε για την επίσκεψη που δεχτήκατε στον χώρο εργασίας σας, από οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ξεκάθαρη εικόνα δεν μπορούμε να έχουμε σχετικά με το τι ειπώθηκε, καθώς για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ, παρουσιάζουν το θέμα ανάλογα με το τι εξυπηρετεί αυτόν που συνεργάζονται.

Κάποιοι γράφουν για εντάσεις-απειλές, κάποιοι για απλή συνομιλία, κάποιοι ακόμα και για ενθάρρυνση, της μεγάλης προσπάθειας που κάνετε κάτω από αντίξοες συνθήκες, που αποκλειστική ευθύνη έχει η Διοίκηση και οι Μέτοχοι του Παναθηναϊκού.

Εμείς οι Ανεξάρτητοι Παναθηναϊκοί, σας συμπαραστεκόμαστε απεριόριστα, όπως σε κάθε εργαζόμενο στην Ελλάδα του Μνημονίου. Καταλαβαίνουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, την ανασφάλεια, την κάκιστη ψυχολογία σας, την αγωνία σας για κάθε ενέργεια μέσα στο γήπεδο, αφού η Διοίκηση προκειμένου να καλύψει τις αστοχίες της, δεν θα διστάσει να σας στοχοποιήσει.

Το μόνο που ζητάμε από εσάς είναι, να προσπαθήσετε περισσότερο, να αγνοήσετε τις απειλές, να παραμερίσετε την δυσαρέσκειά σας, να αναβάλλετε την οικονομική εξασφάλισή σας, ώσπου η ομάδα καταφέρει να επιτύχει τον μοναδικό στόχο της, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάληψη μιας θέσης για τα play off (πραγματικά ντρεπόμαστε που το γράφουμε).

Ζητάμε να σεβαστείτε τον πολύ κόσμο του Παναθηναϊκού, που έχετε την τιμή να αγωνίζεστε, ώστε να του δώσετε την ελάχιστη χαρά που μπορείτε. Δυστυχώς, διάφορες συμπεριφορές συγκεκριμένης μερίδας οπαδών, δεν μας επιτρέπουν να σας συμπαρασταθούμε στο γήπεδο.

Η αντίθεσή μας στην συμπεριφορά ορισμένων στα πρόσωπά σας -με την ανοχή της διοίκησης- του ΠΣΑΤ, του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου, μας επιβάλλουν την αποχή από το γήπεδο, που δεν είναι πλέον χώρος ελεύθερης έκφρασης και υποστήριξης της ομάδας μας.

Παρόλα αυτά, να γνωρίζετε πως είμαστε συνέχεια κοντά σας, σας συμπαραστεκόμαστε και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία για το ήθος και την αγωνιστική σας αξία.

Δώστε απαντήσεις στους επικριτές σας και χαρά στους φίλους σας!!!

Έτσι λειτουργούν οι φίλαθλοι κύριοι..... ξέρουν με ποιον πρέπει να τα βάλουν, όταν η ομάδα δεν αποδίδει...... Τα βάζει με την διοίκηση και τις επιλογές της, τα βάζει με τους ΑΡΔ που όλο το καλοκαίρι του έγραφαν πόσο γαμάτο ρόστερ έχουμε..... Δεν τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές, γιατί κανείς δεν έκανε πραξικόπημα για να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάποιοι του την έδωσαν!!!

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια πίσω και όμως δεν άλλαξε τίποτα..... έτσι δεν χρειαζόταν να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι, από εκείνη την απεγνωσμένη επιστολή της 20ης Φεβρουαρίου!!! 
Top