Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, αν η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα, η φυλακή θα είχε γεμίσει με "πράσινους" δημοσιογράφους και επαγγελματίες οπαδούς. 

Τα εγκληματικά ηθελημένα λάθη του Αλαφούζου, που οδήγησαν στην σμίκρυνση και ευρωπαϊκή απαξίωση του Παναθηναϊκού, διαπράττονται από το πρώτο τρίμηνο διοίκησής του.....αλλά κανείς δημοσιογράφος ή επαγγελματίας οπαδός, πλην κάποιων "γραφικών" σαν τα μούτρα μου (έτσι αποκαλεί επί 5 χρόνια ο κύριος Βασιλαράς και οι υπόλοιποι οπλαρχηγοί της απαξίωσης, όποιον δεν χειροκροτεί το παραμύθι τους), δεν τα έβλεπε. 

Και ξαφνικά εχθές.......είδαν όλοι αυτοί το φως το αληθινό....... χρειαζόταν μια ήττα από τον ΟΦΗ..... για να "πηδήξουν" από το καράβι που τους ταξίδευε  επί 5 χρόνια Α' θέση, με προορισμό τα μεροκάματα και τις θέσεις εξουσίας. Ο "μούτσος" έχει μείνει μόνος να βουλιάζει και αυτοί στημένοι στον γκισέ, αλληλοσπρώχνονται  για ένα εισιτήριο με το επόμενο πλοίο της γραμμής. 

Ξαφνικά το επιχείρημα "Και ποιος να έρθει αν φύγει ο Αλαφούζος", έχει βουλιάξει στον πάτο μαζί με το ευρωπαϊκό dna του Συλλόγου και πλέον καλούν τον "μούτσο" να ακολουθήσει. Οι αθεόφοβοι, ζητούν μαζική προσέλευση του κόσμου με τον ΠΑΟΚ, για να ζητήσουν την παραίτηση του Αλαφούζου. Ποιοι? Αυτοί που αν τολμούσες έστω να πεις πως "Ο Γιάννης τα έχει κάνει σκατά" και χωρίς να ζητάς να φύγει, σε περνούσαν γενεές δεκατέσσερις!!! 

Ξαφνικά δεν υπάρχει ο φόβος της Γ' Εθνικής (που είχαν τρομοκρατήσει τον κόσμο οι γελοίοι, χωρίς να υπάρχει καμιά τέτοια περίπτωση), το Πρωτοδικείο δεν είναι πρόβλημα και ο Παναθηναϊκός ξανάγινε "μαγαζί" γωνία, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ενδιαφερθεί κάποιος..... Τώρα που η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη, πρέπει να σώσουν τα τομάρια τους και όχι αυτόν που τους τάιζε 5 χρόνια για να κάνουν το μαύρο, άσπρο. 

Έναν φόβο έχουν οι κηφήνες και δεν έρχονται σε μετωπική σύγκρουση με τον ευεργέτη τους, αλλά με άρθρα του τύπου "ναι μεν αλλά".............. μη τυχόν η διάδοχη κατάσταση ακούει στο όνομα Βαρδινογιάννης. Βλέπετε, όσο και αν διαστρέβλωσαν τα μηνύματα που πήραν από τα γκάλοπ που οι ίδιοι δημιούργησαν, είναι ξεκάθαρο.... πως ο κόσμος άλλαξε γνώμη. ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΣΕ και αυτούς και τα "αφεντικά" τους. 

Δείτε ένα παράδειγμα.....

 
Για αυτά τα αποτελέσματα έγραψαν: Όσο απογοητευμένοι κι αν αισθάνονται οι φίλοι του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο, τόσο φαίνονται να του αναγνωρίζουν την προσπάθεια που κατέβαλλε και καταβάλλει για να σώσει την αγαπημένη τους ομάδα.

Αυτός, προφανώς, είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν τον χαρακτηρίζουν βασικό υπαίτιο των δεινών του «τριφυλλιού», αλλά αντίθετα η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί ένοχους για το βατερλό των τελευταίων ετών, όλους τους μετόχους που συμμετείχαν στην Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση, αλλά και μεμονωμένα τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

___________________________

Καταλαβαίνετε τι λένε οι ρόμπες? Το 60% του κόσμου, το οποίο επί 5 χρόνια όπου γυρίσει και να διαβάσει, διαβάζει ΨΕΜΑΤΑ του τύπου, ο Αλαφούζος είναι ο σωτήρας που μας έσωσε από τη Γ' Εθνική, που έχει βάλει εκατομμύρια, που πολεμάει την παράγκα, που αγόρασε προπονητικό, που ανακαίνισε τη Λεωφόρο......ψήφισε πως ο Αλαφούζος ΜΑΣ ΜΙΚΡΥΝΕ και όμως αυτοί συμπέραναν πως του αναγνωρίζεται η προσπάθεια. 

Δε στην άλλη ερώτηση, όπου έχουν bold την επιλογή Γιάννης Βαρδινογιάννης (έτσι είναι, αυτός πρέπει να φαίνεται κυρίως ως υπεύθυνος, αυτός δεν τους είχε σε pay roll), το ξεκάθαρο συμπέρασμα που βγαίνει είναι, πως όλοι αυτοί που διαχρονικά έκαναν αντιπολίτευση στον Βαρδινογιάννη και συντάχθηκαν με τις όποιες άλλες επιλογές (Πατέρα, Βγενόπουλο, Αλαφούζο), θεωρούνται από τον κόσμο κατά 70% ως οι καταστροφείς του Συλλόγου!!!

Ακόμα και το 30% που έχει πάρει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, βάζω στοίχημα πως είναι κυρίως από τους λεγόμενους "βαρδινογιαννικούς" οι οποίοι τον χρεώνουν για 2 πράγματα: 1) Γιατί το 2008 δεν έδωσε και το 90%, κρατώντας τα χρήματα που θα του έδιναν και σήμερα που όλοι πέρασαν και έκαναν το "κομμάτι" τους διαλύοντας τον Σύλλογο, να ερχόταν να αγοράσει με τα λεφτά τους τα χρέη τους και 2) Γιατί είτε αδιαφόρησε, είτε δεν μπόρεσε, να "τελειώσει" την αλητεία που με τη στάση της ζημίωνε τον Παναθηναϊκό και του στέρησε κάποιους τίτλους. 

Και όμως αυτά τα δύο ξεκάθαρα μηνύματα του κόσμου, τα μαγείρεψαν ως: 1) Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια Αλαφούζου και 2) Ο κόσμος επιρρίπτει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη. μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση.

Εσείς θα μασήσετε όμως? Όχι βέβαια..... το αποδεικνύει η στάση σας όλα αυτά τα χρόνια..... ούτε μέλη στην απάτη της λαϊκής βάσης γίνατε, ούτε την offshore νομιμοποιήσατε, ούτε για την "απόκτηση" του Σαπήλιον πανηγυρίσατε, ούτε να φωταγωγηθεί η Λεωφόρος με το διπλό στο λιμάνι σκεφτήκατε...... Εσείς είστε σκεπτόμενοι Παναθηναϊκοί και ξέρετε πως με επικοινωνιακά τερτίπια δεν πας στους 4 της Ευρώπης.....με επικοινωνιακά τερτίπια ξεφτιλίζεσαι από Γκαμπάλες, Εστορίλ και αποκλείεσαι από τον ΟΦΗ της Β' Εθνικής!!!

ΥΓ. Γιάννη Αλαφούζο, Μην τυπώσεις εισιτήρια με τον ΠΑΟΚ...... θα καταστραφεί ολοσχερώς το οικοδόμημα που λέγεται Παναθηναϊκός. Βρες τη λύση εχθές..... και δεν εννοώ την απόλυση Στραματσόνι, αλλά την δική σου.......

ΥΓ1. Αλήθεια στο γκάλοπ του Sdna γιατί δεν υπήρχε ερώτηση αν έχουν ευθύνες οι οργανωμένοι οπαδοί? Θεωρούνται άμοιροι ευθυνών? 

Αλέξανδρος


 
Top