Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μέρες με τρώει το "πληκτρολόγιό" μου να γράψω, αλλά το απέφευγα όπως ο διάολος το λιβάνι. Και τι να έγραφα (?), αφού όλα ήταν στον αέρα, τα διαζύγια με Σίλβα και Σαμαρά, η ένταξη στο διοικητικό σχήμα του Παναγιώτη Μπαλτάκου, ο νέος ρόλος της Μπαλωμένου, τα μεταγραφικά θέλω του Ουζουνίδη, ο Ζήκος, ο Μπασινάς, ο Λυμπερόπουλος, ο Φύσσας και πολλά άλλα πιθανολογούμενα εξιλαστήρια θύματα...... οι δηλώσεις Μπαλτάκου-Γιαννακόπουλου και το φλερτ με τον Τζεντίλε. 

Σιγά-σιγά το κουβάρι ξετυλίγεται και η διαπίστωση που βγάζει ο καθένας που έχει μια χ γνώση για τα παναθηναϊκά δρώμενα, είναι η συνηθισμένη, ο Γιαννακόπουλος πληρώνει και ο Αλαφούζος με επικοινωνιακά τρικ μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Ειλικρινά πιστεύει κανείς πως η κατάντια του ποδοσφαίρου -κυρίως την τελευταία πενταετία- είναι γιατί νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ ήταν η Μπαλωμένου και Αντιπρόεδρος ο Κωνσταντίνου και με την έλευση Μπαλτάκου όλα θα διορθωθούν? Ή πως φεύγοντας ο Σίλβα και αναλαμβάνοντας ο Λυμπερόπουλος ή ο Μπασινάς, θα γεμίσει το ταμείο με χρήματα, ώστε να αγοράζουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά?

Ο Παναγιώτης Μπαλτάκος (τον οποίο εκτιμώ ως προσωπικότητα), ούτε γκολ βάζει, ούτε αποκρούει πέναλτι..... τον παιδαγωγό του Δημήτρη έκανε με μεγάλη επιτυχία και χειριζόταν νομικές υποθέσεις. Σε τι αποσκοπεί η πρόσληψή του? Χρειάζεται παιδαγωγό ο Αλαφούζος για να κόψει τα tweet ή θα πάμε πάλι στο CAS να διεκδικήσουμε όσες υποθέσεις χάσαμε τα τελευταία χρόνια? Θα βρεθεί ένας να μας πει "Ο Μπαλτάκος θα βοηθήσει σε αυτό τον τομέα, στον οποίο έχει καταπιαστεί και παλιότερα με επιτυχία"? 

Και στην τελική να συμφωνήσω πως η ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει κάποιες κινήσεις, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος. Είναι αυτή η σωστή χρονική στιγμή? Γιατί δεν το έκανε τον Μάη, αλλά άφησε να χαθεί άλλη μία χρονιά δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας στον μάνατζερ Στραματσόνι? Γιατί έφερε τον Σίλβα και τον άδειασε σε 5 μήνες? Γιατί κάνει το "σωστό" αφού πρώτα έχει εξασφαλίσει ο πρώην συνέταιρος ένα ακόμα πρωτάθλημα? 

Δεν υπάρχει απάντηση κύριοι (τουλάχιστον πειστική και λογική), στα ανωτέρω ερωτήματα. Είναι μερικές ακόμα σπασμωδικές κινήσεις του Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να "μαζέψει" τις αντιδράσεις και κυρίως να κερδίσει χρόνο. Τίποτα δεν θα αλλάξει....κανείς ποδοσφαιριστής δεν θα γίνει καλύτερος και κανένα ταμείο δεν θα γεμίσει, με την έλευση ανθρώπων που είναι συμπαθείς στον κόσμο του Παναθηναϊκού και για ένα διάστημα θα τους δώσει πίστωση χρόνου, με την ελπίδα να φανεί το "έργο" τους. 

Ο Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης που θέλει να αλλάξει το όποιο αρνητικό κλίμα και να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του....ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ....όπως έκανε το καλοκαίρι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως έκανε τον Σεπτέμβρη παίρνοντας τον καλύτερο προπονητή που υπήρχε, όπως έκανε σήμερα που δεν άφησε την ευκαιρία να πάρει τον Τζεντίλε να πάει χαμένη..... 

Όταν έχασε το πρωτάθλημα ή όταν είδε πως κινδυνεύει να το χάσει και φέτος, δεν πήρε 10 παλαίμαχους ως στελέχη, δεν "'έκλεψε" ένα προβεβλημένο στέλεχος του ποδοσφαίρου, δεν προσεταιρίστηκε με δόλο δημοσιογράφους και οπαδούς, για να τον έχουν στο απυρόβλητο.....ΠΛΗΡΩΣΕ και προσπαθεί για το καλύτερο. 

Ο Παναθηναϊκός για να αλλάξει Αλαφούζο θέλει ενίσχυση στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα γραφεία, που μαζευτήκατε πιο πολλοί έμμισθοι και από αυτούς που έρχονται στη Λεωφόρο να δουν τα παιχνίδια..... Κατάλαβες άνθρωπε μου?  

Για ρώτησε όλους αυτούς τους οπαδούς των μεγάλων ευρωπαϊκών club ή τους Παναθηναϊκούς της εικοσαετίας 1984-2004 ξέρουν ποιοι άνθρωποι τρέχουν ή έτρεχαν τις ομάδες τους? Έχουν γνώση ποιοι ήταν Γενικοί Αρχηγοί, Νομικοί Σύμβουλοι, Τεχνικοί Διευθυντές?  Μόνο τον ιδιοκτήτη γνώριζαν, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.... Γιατί ξαφνικά σήμερα να ενδιαφέρει τον κόσμο αν θα έχεις τον Μπαλτάκο στο team σου ή τον Φούφουτο, που το παρουσιάζεις μέσω των γνωστών κολαούζων σου, ως μέγιστη επιτυχία? 

Βλέπω να γράφει το κάθε γιουσουφάκι σου "μεγάλη δουλειά η πρόσληψη Μπαλτάκου"....αλλά σε τι ακριβώς θα βοηθήσει, δεν μας έχει γράψει κανείς. Να πει ρε παιδί μου, χωρίς τον Μπαλτάκο δεν κερδίζαμε τον ΟΦΗ, αλλά με τον Μπαλτάκο παρότι θα παίζουν οι ίδιοι παίκτες, θα τον κερδίζουμε, για αυτόν και για αυτόν τον λόγο!!! 

Και για να κλείσω.... προτιμώ έναν ποδοσφαιρικό Τζεντίλε, παρά δέκα Μπαλτάκους...... για αυτό ο Γιαννακόπουλος ακόμα και όταν θα αποτυγχάνει θα έχει τον σεβασμό μας, ενώ εσύ ακόμα και στις πρόσκαιρες επιτυχίες (δες κατάκτηση κυπέλλου) θα τρως μπινελίκια..... γιατί δεν έχεις κανένα όραμα για την ομάδα, παρά μόνο πως θα κρατήσεις την καρέκλα με τις λιγότερες αντιδράσεις, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

ΥΓ. Αποχώρησε οριστικά από την Σπάρτη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πλέον αναρωτιέμαι, πως τώρα θα την ανεβάσει στην SL, θα την συγχωνεύσει με τον Παναθηναϊκό, για να διαγραφούν τα χρέη με νέο ΑΦΜ? Λέτε να πάρει άλλη ομάδα τώρα, όλοι εσείς που διακινούσατε τέτοια ευφάνταστα σενάρια? Αν είναι, να έρθει να πάρει την Παναχαϊκή μαζί με τον Κατσουράνη :P 

Αλέξανδρος

 
Top