Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, τέλος λοιπόν ο Στραματσόνι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και ήδη όλοι μας εισπνέουμε έναν φρέσκο αέρα αισιοδοξίας..... Λες και φεύγοντας ο Ιταλός, ο Ιμπάρμπο θα γίνει μηχανή του γκολ, ο Λεντέσμα έφηβος, ο Αλαφούζος γαλαντόμος και οι δημοσιογράφοι φιλαλήθεις!!!

Στο ίδιο έργο θεατές.... εμείς να επιμένουμε πριν γίνει το κακό την απομάκρυνση κάποιου, ο Αλαφούζος να τον κρατάει και να τον στηρίζει, τον Οκτώβρη-Νοέμβρη να είμαστε εκτός στόχων, οι δημοσιογράφοι να βγάζουν την ουρά τους απέξω και ο Αλαφούζος να διώχνει αυτόν που στήριζε μανιωδώς προκειμένου να απορροφήσει τους κλυδωνισμούς, κυρίως με τον πυρήνα των οργανωμένων οπαδών.

Το ίδιο έργο το είδαμε με τον Φερέϊρα, με τον Φάμπρι, με τον Αναστασίου και τώρα με τον Στραματσόνι...... όπως το είδαμε και με τους Βονόρτα, Νταμπίζα, Φύσσα-Βόκολο..... όλοι αναλώσιμοι και θυσία στην προσπάθεια να μείνει ο κύριος υπεύθυνος της καταστροφής Αλαφούζος στο απυρόβλητο. 

Όλα δείχνουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ιταλό προπονητή στον πράσινο πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είναι θετικός στο να αναλάβει το τριφύλλι, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, με τις τελικές συζητήσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Συνεργάτης του πρόκειται να είναι ο Μπλένταρ Κόλα που τον είχε πλαισιώσει και την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εφ’ όσον επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα και στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Προσωπικά δεν αισιοδοξώ για οτιδήποτε, ο Μαρίνος αναλαμβάνει μια ομάδα που εκτός από τρεξίματα, δεν έχει και ψυχολογία. Θαυματοποιός δεν είναι και έτσι λογικά θα σκεφτούμε ότι σκεφτόμαστε 5 χρόνια τώρα. "Να τελειώσει αξιοπρεπώς τη χρονιά και του χρόνου βλέπουμε....." 

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι..... όσο θα διοικεί τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος, θα παραμένουμε κομπάρσοι....  
Top