Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Άρης Θεσσαλονίκης – Παναθηναϊκός στον 42ο τελικό του κυπέλλου Ελλάδα με την ομαδάρα μας όχι μόνο να είναι πολυνίκης του θεσμού αλλά να έχει υπερδιπλάσιο αριθμό από τον αιώνιο δεύτερο. 

Η ομάδα μας έχει κερδίσει στις 4 από τις 5 φορές που βρέθηκε σε τελικό με τον Άρη, με την μόνη μας ήττα να είναι πίσω στο μακρινό 1985 όταν σκόραραν οι Γκάλης και Γιαννάκης 70 πόντους (33+37) όσους δηλαδή και όλη μας η ομάδα στο τελικό 86-70. Από τότε έχουμε μόνο νίκες κάτι που θα κάνουμε (με προσοχή) και αύριο.

Σχετικά με την ομάδα μας τώρα, πρέπει να είμαστε λιγάκι προσεκτικοί από την αρχή για να δείξουμε ποιο είναι το αφεντικό αφού σίγουρα έχουμε καλύτερη ομάδα, εάν και εφόσον κλειδώσουμε τον κίνδυνο που ονομάζεται Κάμινγκς, καθώς επίσης και στο ανορθόδοξο παιχνίδι του Τζένγκινς.

Θεωρώ ότι θα προσπαθήσουν να «βομβαρδίσουν» από την περιφέρεια στην αρχή μπας και πάρουν μια οποιαδήποτε διαφορά στην έδρα τους και από εκεί και πέρα ότι ήθελε προκύψει.

Ο Πρίφτης δεν είναι κακός προπονητής γνωρίζει μπάσκετ και μπορεί και να παίξει με Τζακσον και Καββαδά στο 4-5 για να δημιουργήσει ρήγματα..γνωρίζοντας την αχίλλειο πτέρνα μας φέτος, αλλά…. Ποιος μπορεί να πει από τον Άρη πως θα παίξει ο ΠΑΟ, θα είναι ο Γκάμπριελ που θα πάρει επιθέσεις από περιφέρεια, θα είναι ο Φελντέην, θα είναι ο Ρίβερς ή μήπως ο …Παππάς?? Σε κάθε περίπτωση ο Πρίφτης έχει πολύ μεγάλο πονοκέφαλο για στο ματς.. 

Η ομάδα μας υπερέχει σε όλες τις θέσεις, είναι καλύτερη, έχει μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο, πιο μεγάλη εμπειρία, και σίγουρα μεγαλύτερο ταλέντο, τι έχει να φοβηθεί? Μόνο τον πολύ κακό της εαυτό αλλά και πάλι αυτός πρέπει να είναι ΠΟΛΥ κακός.. 

Ο Τζάκσον θα παίξει ψιλοτραυματισμένος ενώ εμείς είμαστε πλήρεις σε όλες τις θέσεις. Ένας παίκτης που έφαγε με το κουταλάκι τα Ευρωπαϊκά γήπεδα είναι ο Γκόρντον αν και οι 6 μήνες χωρίς μπάσκετ τον έχουν επηρεάσει πολύ, σε κάθε περίπτωση ο καλός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα είναι απλά τυπικό θέμα η αύξηση του αριθμού των κυπέλων μας…

Τέλος, περιμένω εκπλήξεις και από Πασχάλη σε σχέση με το στήσιμο της ομάδας μας αύριο, είμαι σίγουρος ότι θα κάνει κάτι το οποίο δεν αναμένει ο Πρίφτης…. Σε λίγες ώρες θα το γνωρίσουμε…

Απλά και για να γνωρίζεται, οι Σχινάς, Αναστόπουλος και Παναγιώτου είναι η διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης στο Nick Galis Hall.

Πηγή: Στηρίζουμε Δ. Γιαννακόπουλο (ομάδα facebook)


 
Top