Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, για άλλη μία φορά οι "πράσινοι" δημοσιογράφοι ανακάλυψαν πως η γη γυρίζει και μας το παρουσίασαν ως αποκλειστική είδηση..... 

Αναφέρομαι βέβαια στην ολική μετακόμιση της ομάδας μας στην Παιανία, κάτι που είχε γίνει γνωστό πως θα συμβεί από την πρώτη συνάντηση των Παναγόπουλου-Ζιλμπέρτο με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη....αφού ήταν η βασική προϋπόθεση που έθεσε ο Καπετάνιος (ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ) προκειμένου να πει το οκ. 

Τώρα για το "ρεπορτάζ" των δημοσιογράφων, πως η φιλοξενία του Παναθηναϊκού στην Παιανία θα κοστίζει 120.000 ευρώ το χρόνο τι να πω..... απλά να τους συμβουλέψω πριν αναδημοσιεύσουν αυτά που τους δίνει ο Σταμάτης, ας κάνουν και ένα τηλεφώνημα στην άλλη πλευρά, έτσι ώστε να μάθουν πως αυτά τα 120.000 ευρώ είναι 40 διαρκείας των 3.000 ευρώ..... που έτσι και αλλιώς μάλλον θα έμεναν απούλητα στα συρτάρια του Αλαφούζου. (αυτά σας τα έχω γράψει εδώ και 2 μήνες).

ΜΗΔΕΝ λοιπόν το κόστος της Παιανίας για τον Παναθηναϊκό (συντήρηση πλήρωνε και στο υπερσύγχρονο Απήλιον που διέθετε ψύξη και θέρμανση επιδαπέδια), όταν μεσίτης που είχε βάλει ο ίδιος ο Αλαφούζος είχε εκτιμήσει το κόστος στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ.....ΔΩΡΑΚΙ λοιπόν στην διοίκηση μπας και πάρει κάναν παίκτη και δούμε χαΐρι και προκοπή.  

Και μιας και αναφερθήκαμε στην Παιανία και στην γενναιοδωρία του Καπετάνιου -στους μέχρι πρότινος υβριστές του, που τελευταίως στριμώχνονται να βγουν μαζί του φωτογραφία στην σουίτα που έχει ΠΛΗΡΩΣΕΙ 300.000 ευρώ για 2 χρόνια η οικογένεια Βαρδινογιάννη- να δώσω και μία συμβουλή σε ορισμένους που αισθάνονται Βαρδινογιαννικότεροι του ίδιου του Βαρδινογιάννη. 

Αν όντως κάποιοι από εσάς αισθάνεστε κοντά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και θεωρείτε πως αδικήθηκε το 2008 και πως στη φάση που βρίσκεται σήμερα ο Σύλλογος θα ήταν λύση μια πιθανή επιστροφή τους.... καλώς τα αισθάνεστε και τα εύχεστε, ΑΛΛΑ κακώς τα εξωτερικεύετε και τα δημοσιοποιείτε, ως εκπρόσωποι της οικογένειας Βαρδινογιάννη. 

Όταν αποφασίζεις να είσαι στο "πλευρό" κάποιου, τότε αποδέχεσαι αυτομάτως τις απόψεις του..... και καλώς ή κακώς η άποψη της οικογένειας που βγαίνει προς τα έξω, αν δεν είναι στήριξη στον Αλαφούζου, είναι τουλάχιστον ανοχή. 

Κανένα δικό τους ΜΜΕ δεν έχει επιτεθεί στον Αλαφούζο, κανένα ψευτοΜΜΕ δεν δημιούργησαν για να επιτεθεί στον Αλαφούζο, την Παιανία παραχωρούν, σουίτα αγόρασαν, πηγαίνουν στο γήπεδο. Τώρα πως όλα αυτά, κάποιοι τα έχουν μεταφράσει σε πόλεμο στον Αλαφούζο και στο όνομα της ενεργοποίησης της οικογένειας βάλλουν καθημερινά κατά της διοίκησης της ΠΑΕ, δεν μπορώ να το καταλάβω. 

Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για την διοίκηση Αλαφούζου εδώ και 4,5 χρόνια (την χείριστη), που σαφέστατα δεν απορρέει από κάποια επιθυμία μου για την επόμενη μέρα στην ΠΑΕ όπως συνέβηκε με κάποιους άλλους (π.χ. δεν θέλω Βαρδινογιάννη, αλλά θέλω Βγενόπουλο επειδή από την επόμενη ημέρα κιόλας θα έχω λύσει τα οικονομικά μου ζητήματα), αλλά από τα έργα και ημέρες της συγκεκριμένης διοίκησης, τα οποία είναι τραγικά. 

Και όσο θα είναι τραγικά, θα συνεχίζω να είμαι απέναντι ακόμα και αν κατέβει ο Ιησούς Χριστός που τόσο πιστεύω και μου πει στήριξε τον Γιάννη, είναι καλό παιδί. Όπως τα έχω βάλει με τον Γιαννακόπουλο που μέσω της φυλλάδας του στηρίζει και ανέχεται την αγωνιστική παρακμή του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, έτσι θα τα βάλω και με τους Βαρδινογιάννηδες. 

Η ομάδα χρειάζεται ΧΡΗΜΑ και ποδοσφαιρική λογική (αυτή τη διαθέτει πλέον με Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλο) για να επιστρέψει στις επιτυχίες.....ΓΙΝΕΤΑΙ λοιπόν να στηρίξω έναν άνθρωπο, που χάρισε ΚΑΙ φέτος το πρωτάθλημα στον Βαγγέλα, που λέει πως θα μειώσει περαιτέρω το budjet? 

Αυτοί όμως που δηλώνουν "Βαρδινογιαννικοί", ας σταματήσουν να είναι σε κόντρα με τα "θέλω" των Βαρδινογιάννηδων..... παριστάνοντας τους Βαρδινογιαννικότερους του Βαρδινογιάννη και κυρίως από τη στιγμή που δεν έχουν ούτε καν ένδειξη (δεν είναι ένδειξη η αγάπη του Καπετάνιου για τον Παναθηναϊκό που τον αναγκάζει να δίνει με αυτό τον τρόπο την Παιανία ή να πηγαίνει γήπεδο), ας μην γεμίζουν ελπίδες κάποιο κόσμο περί επιστροφής τους.

Αν ποτέ αποφασίσουν να επιστρέψουν, δεν θα χρειαστούν να έχει γίνει κάποια προετοιμασία μέσω ανυπόστατων φημών.... απλά θα το ανακοινώσουν, μαζί με το πλάνο τους για έναν παντοδύναμο Παναθηναϊκό, από την ώρα που το παιχνίδι θα παίζεται έντιμα. 

Μη ξεχνάτε πως όλοι αυτοί σήμερα, που επικροτούν τον Αλαφούζο επειδή πούλησε τον Καρέλη και πήραμε λεφτά ή έδιωξε τον Ιμπάρμπο και γλιτώσαμε λεφτά.... θα είναι στα κάγκελα ζητώντας τον Μέσι και τον Ρονάλντο αν έρθει η οικογένεια ή ο Γιαννακόπουλος ή κάποιος ξένος.... μόνο με τον Αλαφούζο έχουν πρεμούρα μην πάρει παραπάνω λεφτά από αυτά που αξίζει ο Λέτο. 

ΥΓ1. Για άλλη μία φορά ήμασταν άτυχοι σε κλήρωση, δεν μας "έκατσε" στους ημιτελικούς ο υποδεέστερος αντίπαλος (γαύρος), αλλά ο πιο φορμαρισμένος με βάση την βαθμολογία.

ΥΓ2. Οι υπάλληλοι του Αλαφούζου έχουν ταυτιστεί τόσο πολύ μαζί του που απέκτησαν τα χουγια του...... σαμποτάρουν την ίδια την ομάδα τους (Βαλαβάνη). 

Αλέξανδρος 
Top