Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, τελικά σε αυτή την ομάδα δεν πλήττουμε ποτέ..... Αν εξαιρέσουμε την απόλυση υπαλλήλων των 800 ευρώ και ανθρώπων-σημαιών, προκειμένου να εξοικονομήσει πόρους ο Αλαφούζος να το παίζει σωτήρας και εξυγιαντής, δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να γράψω αυτή την εβδομάδα. 

Δεν είχα υπολογίσει όμως, τον κίνδυνο που διέτρεχε ο Παναθηναϊκός μας, λόγω της υποτιθέμενης πρωτοβουλίας του Τάκη Μπαλτάκου (όπως κατήγγειλαν τα ΜΜΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου) να αναζητήσει επενδυτή στα "Ξένα" και συγκεκριμένα στη Ρωσία. 

Μάλιστα κύριοι, στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου, που τον χαρακτηρίζει η οικονομική αναξιοπρέπεια, οι τηλεμαραθώνιοι, το εθελοντικό βάψιμο, το φτωχό ρόστερ, οι ακατάλληλες εγκαταστάσεις, η αποχή του κόσμου από το γήπεδο, η 127η θέση στην ειδική βαθμολογία της UEFA, οι 13 βαθμοί διαφορά από τον χειρότερο Ολυμπιακό της 6ετίας, εγγυμονεί θανάσιμος κίνδυνος αν καταλήξει σε "ξένα" χέρια ΚΑΙ όχι σε ελληνικά, αξιόπιστα, παναθηναϊκά, σαν του Αλαφούζου!!!

Και που γράφτηκε αυτή η ανοησία? Στα ΜΜΕ που είχαν καθημερινά πρώτο θέμα τον Αλ Σαούντ (πρώτο Πρίγκιπα Τσάκα)....... σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν στο Champions League, είχε στο ρόστερ του τη μισή Εθνική Ελλάδος, διεκδικούσε στα ίσα το πρωτάθλημα (το οποίο έχασε όταν τραυματίστηκαν Μπουμ και Λέτο) και μάζευε στο ΟΑΚΑ τριπλάσιο κόσμο από αυτό που μαζεύει σήμερα. 
Γράφτηκε τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος όταν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει η οικογένειά του, ήταν έτοιμος να παραδώσει τον Εξάστερο σε ρώσικα χέρια, τα οποία τότε πιθανότατα δεν ήταν αναξιόπιστα...... Γράφτηκε στα ΜΜΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ήταν πρόθυμος να συνεργαστεί με ξένο επενδυτή, προκειμένου να πάρει στη κατοχή του και τις μετοχές της ΠΑΕ!!!
Σε καμιά από αυτές τις περιπτώσεις, δεν είχαν επιφυλάξεις τα ΜΜΕ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ίσα-ίσα φρόντιζαν με τα πρωτοσέλιδά τους και τα άρθρα τους, να ξεκαθαρίσουν πως η συμμετοχή των ξένων θα απογειώσει το Σύλλογο. Σήμερα όμως? Που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε μια διαρκή κατάσταση αναξιοπρέπειας? Εκφράζουν την αντίθεσή τους......

Δήθεν κόπτονται για τον "φουκαρά" τον Αλαφούζο, που δεν έχει γνώση για τις κινήσεις Μπαλτάκου, ο οποίος θέλοντας να κατοχυρώσει την θέση του στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ (γιατί σήμερα είναι σε δυσμένεια όπως λέει το ρεπορτάζ), αναζητεί αυθαίρετα το καινούργιο "αφεντικό". 

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως δεν πίστεψα το δημοσίευμα, το οποίο θεώρησα πως εξυπηρετούσε αποκλειστικά να διαταράξει τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις Αλαφούζου-Μπαλτάκου, αλλά ειλικρινά δεν κατάλαβα την αποστροφή του συντάκτη στους ξένους επενδυτές, σε μια περίοδο που ΜΟΝΟ από εκεί μπορεί να προκύψει καλύτερη λύση για τον Παναθηναϊκό και από την ώρα που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει εκφράσει σε όλους τους τόνους, την απόφασή του ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!

Δυστυχώς για πολλούς από εμάς, που αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναθηναϊκό, ο Τάκης Μπαλτάκος έσπευσε να διαψεύσει την είδηση πως αναζητάει και συζητάει με κανονικούς επενδυτές, λέγοντας μάλιστα πως όχι μόνο δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα, αλλά δεν υπάρχει καν πρόθεση..... με λίγα λόγια είπε στον κόσμο του Παναθηναϊκού,  ΦΑΤΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στη μάπα και μη μιλάτε. 

Τέλος, να απαντήσω σε ορισμένους φίλους που έγραφαν προχτές: "Είναι δυνατόν να μιλάει ο Μπαλτάκος και να μην γνωρίζει ο Αλαφούζος που έχει τις μετοχές"? 

Και βέβαια είναι δυνατό, εξάλλου το να συζητάς δεν σημαίνει πως παραχώρησες ή πώλησες τις μετοχές..... και στην περίπτωση Καλτσίδη κάποιος τρίτος τον ενημέρωσε και βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του, πριν φτάσει στο σημείο να καταθέσει πρόταση στον Αλαφούζο και να αρνηθεί.... 

Ακόμα και εγώ και εσείς και ο καθένας, μπορεί να πλησιάσει (αν έχει τον τρόπο) έναν ξένο επενδυτή και να του "προξενέψει" την ΠΑΕ, αν έχει γνώσεις των οικονομικών στοιχείων, των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη των μετοχών και την ιστορία της ομάδας ώστε να την παρουσιάσει και να την κάνει ελκυστική..... πόσω μάλλον ο Τάκης Μπαλτάκος με το κύρος και τον κύκλο γνωριμιών που διαθέτει. Τώρα αν θα δεχτεί ο Αλαφούζος είναι άλλο θέμα συζήτησης.... 

Αντί λοιπόν τα ΜΜΕ (και ειδικά ενός ανθρώπου που είναι αδιαμφισβήτητα Παναθηναϊκός) να προσπαθούν να παρουσιάσουν ως δόλια και καταστροφική μια τέτοια πρωτοβουλία, θα έπρεπε νυχθημερόν να παρακαλούν κάθε επώνυμο Παναθηναϊκό να πράξει ότι διέψευσε πως έπραξε ο Τάκης Μπαλτάκος.......ΔΗΛΑΔΗ να ψάχνει για έναν επενδυτή, προκειμένου να σωθεί ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας!!!

ΥΓ. Άσχετο με το σημερινό θέμα που καταπιάστηκα, αλλά απολύτως σχετικό με την αναξιοπρέπεια που διέπει την διοίκηση Αλαφούζου.... εκτός ότι έχει φτάσει στο σημείο να χρωστάει ακόμα και εξευτελιστικά ποσά (π.χ. 1.435 ευρώ ξέρουν αυτοί), δεν κατάφερε να επηρεάσει ούτε μία ΕΠΣ σε ολόκληρη την Ελλάδα, όταν ο νέος όπως φαίνεται χαλίφης, μαθαίνω πως έδινε μέχρι και 2.500 ευρώ σε σωματεία σφραγίδες Γ' τοπικής κατηγορίας, προκειμένου να ψηφίσουν τον εκλεκτό του σε Ένωση, με στόχο της εκλογές της ΕΠΟ.  

Αλέξανδρος

 
Top