Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, μπήκα στη διαδικασία να γράψω κάποια πράγματα σήμερα (αν και δεν είχα καμιά όρεξη), μόνο και μόνο για να αποθαρρύνω όσους έχουν μια άκρως επιζήμια για τον Παναθηναϊκό, άποψη. Αυτή που λέει, πως με μπάχαλα και πιθανότατα τη ματαίωση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, επισπευσθεί η αποχώρηση στου Γιάννη Αλαφούζου από την ΠΑΕ.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, πως εδώ και χρόνια κυριαρχεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, η άποψη πως στρεφόμενοι ενάντια στην ίδια την ομάδα τους, θα της κάνουν καλό. Και άντε οι πρώτοι που το "πίστευαν" δεν είχαν δει τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των πράξεών τους..... αυτοί όμως που το σκέφτονται ακόμα και σήμερα, τυφλοί είναι?  Δεν είδαν που έφτασε ο Παναθηναϊκός μας, με αυτές τις πρακτικές? 

Και δεν αναφέρομαι στις βραχυπρόθεσμες συνέπειες, εύκολοι βαθμοί στους αντιπάλους, κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια, αφαίρεση βαθμών, εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα, απομάκρυνση των υγιών φιλάθλων μας από το γήπεδο, χλευασμός από τα διεθνή ΜΜΕ....... 

.............αλλά σε αυτή που ταλανίζει τον Σύλλογο εδώ και χρόνια.... την αποστροφή κάθε σοβαρού επενδυτή να αναλάβει την ομάδα μας και να την επαναφέρει στην αγωνιστική κορυφή και στην διοικητική αξιοπρέπεια, που αξίζει!!!

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όσα απωθημένα και αν έχουμε, θα πρέπει να είναι μια επίδειξη ανωτερότητας των πράσινων φιλάθλων και ένα ισχυρό κάλεσμα σε κάθε σοβαρό άνθρωπο που θέλει να επενδύσει στο ταλαιπωρημένο ποδόσφαιρο, μέσω ενός Συλλόγου που θα του εξασφαλίσει κύρος και όχι δυσφήμιση. 

Αυτά λοιπόν πρέπει να έχει στο μυαλό του κάθε φίλαθλος-οπαδός που θα βρεθεί στο γήπεδο και όχι να πάρει δήθεν την εκδίκηση του για όσα έγιναν στην Ριζούπολη (2003) ή στο Καραϊσκάκης (2011), κάνοντας ταυτοχρόνως την χάρη στον Αλαφούζο να αποχωρήσει μιμούμενος τους προκατόχους του, αφήνοντας πίσω του συντρίμμια, αρρωστημένους και αγρίμια.

Όπως ήρθε ήσυχα και κυριλέ χωρίς να βάλει σεντς και ανέλαβε την ομάδα, έτσι και πρέπει να αποχωρήσει, παραδίδοντας την χωρίς να ζητήσει σεντς στον επόμενο που θα ενδιαφερθεί. Για να συμβεί αυτό δεν χρειάζονται ούτε μπάχαλα, ούτε εμετικά πανό και συνθήματα, ούτε καν συλλογή υπογραφών...... μόνο η δική μας καλή παρουσία, σαν αυτές των παλιών καλών περιόδων που μας κατέστησαν πρότυπο φιλάθλων-οπαδών. 

Έχοντας αυτό στο μυαλό σας, στην περίπτωση που δείτε τον διπλανό σας να ετοιμάζεται να "εκτοξεύσει" τη μαλακία που έχει στο μυαλό του, δώστε του μια φάπα να συνέλθει και βγάλτε τον σηκωτό από το γήπεδο. 

Τότε ναι.....κάποιος θα "ψηθεί" πως αξίζει να ασχοληθεί μαζί μας, να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό του ενός τελικού, των δύο ημιτελικών, των αμέτρητων ένδοξων ευρωπαϊκών βραδιών, των χιλιάδων αξιοπρεπών φιλάθλων που κατέχουν το ρεκόρ εισιτηρίων διαρκείας στην Ελλάδα και της πολυπληθέστερης εκδρομής στην Ευρώπη και όχι με το Παναθηναϊκάκι της 5ης θέσης και των ανεξέλεγκτων οπαδών που ζημιώνουν την ομάδα τους, προς όφελος των απέναντι. 

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποτύχει σε ΟΛΑ, ούτε καν το οικονομικό μάζεμα που ήταν η ναυαρχίδα των εξαγγελιών του δεν κατάφερε, ας προετοιμάσει ομαλά την επόμενη ημέρα, έτσι ώστε να γλυκάνει έστω και στο τέλος, το πέρασμά του από την διοίκηση του μεγαλύτερου Ελληνικού Συλλόγου. 

Μετά από αυτή την επικοινωνία, δεν νομίζω πως αξίζει να ασχοληθώ σήμερα με την καταστροφική μείωση του budget των Ακαδημιών ή την συνέντευξη του Ζιλμπέρτο..... θα αναφερθούμε σε αυτά, μετά το derby, που όπως παρουσιάζονται οι δύο ομάδες έχουμε 80% πιθανότητες να πανηγυρίσουμε μια νίκη γοήτρου και να δώσουμε ένα μήνυμα ενόψει της κλήρωσης για τα ημιτελικά του κυπέλλου. 

Στόχος λοιπόν μια περήφανη νίκη σε ένα καυτό αλλά σε νόμιμα πλαίσια γήπεδο, χωρίς να υπάρχει στο μυαλό μας η διοίκηση..... παρά μονάχα αυτοί που θα παλέψουν με το τριφύλλι στο στήθος. 

Αλέξανδρος
 
Top