Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ο πρώην άσος τον «πρασίνων» στάθηκε στο σύνολο του «τριφυλλιού», κάτι που πίστωσε στην παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είχε αρχή, μέση και τέλος σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους». 

Μιλώντας πάντως, στον Βασίλη Βέργη και τον Βάιο Τσούτσικα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του «καπετάνιου», Γιώργου Βαρδινογιάννη στη Λεωφόρο, τον οποίο χαρακτήρισε παράγοντα υπόδειγμα, παρά την προσωπική κόντρα που είχαν στο παρελθόν. Επί της ουσίας, ο «καπετάνιος», ήταν ο άνθρωπος που κρεμάσει το δελτίο του Γεωργακόπουλου. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρις Γεωργακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 

Για την εικόνα των δύο ομάδων: «Φάνηκε ότι ο Παναθηναϊκός μπορούσε να δημιουργεί, ενώ ο Ολυμπιακός είδε παθητικά το παιχνίδι και υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό. Ο Ολυμπιακός ήρθε από μια ήττα στην Τουρκία και απογοητεύτηκε με την εξέλιξη του σκορ εκεί. Δεν είχε την καλύτερη ψυχολογία για ένα ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός με εξέπληξε στο χθεσινό παιχνίδι. Επικράτησε ολοκληρωτικά, δημιουργούσε και κοιτάζοντας τα στατιστικά βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε μόλις μια τελική προσπάθεια. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Βέβαια δεν έχει αλλάξει το γεγονός ότι δεν χρειάζεται βελτίωση και έχει και ένα μικρό ρόστερ, κάτι που είναι δύσκολο για μια ομάδα που έχει πολλούς στόχους» 

Για το αν φταίει η αποδυνάμωση του Ολυμπιακού τον Ιανουάριο: «Θα πρέπει να γίνουν διορθωτικές κινήσεις στον Ολυμπιακό. Δεν θα πρέπει να μιλάμε υπό την επήρεια της ήττας. Θα βρει και ο Ολυμπιακός το δρόμο του. Λάθη έγιναν, έφυγαν κάποιοι παίκτες και έπρεπε να αντικατασταθούν. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν μόνο χθες κακός, σε αρκετά παιχνίδια δυσκολεύεται. Είναι καλό σε μια ομάδα να υπάρχει και η πίεση του κόσμου, αλλά αν μην δημιουργεί προβλήματα. Ήταν ένα ντέρμπι και η διαφορά ήταν πράγματι μεγάλη». 
Για την παρουσία του κόσμου στη Λεωφόρο: «Είναι σημαντικό ότι το γήπεδο ήταν γεμάτο και δεν έγιναν επεισόδια. Αυτό ήταν θετικό και ενθαρρυντικό. Η ουσία είναι να μπορούμε να μιλάμε για μπάλα» 

Για την παρουσία του Κουρμπέλη: «Δεν θέλω να μπω σε κριτική για ποδοσφαιριστές μεμονωμένα. Πρέπει την παρουσία και τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας να το βλέπουμε σε βάθος χρόνου. Πρέπει να δίνουμε χρόνο στα παιδιά αυτά να παίζουν και έχει σημασία να πηγαίνει καλά μια ομάδα συνολικά. Ένας παίκτης δεν μπορεί να σηκώσει μια ομάδα. Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έδειξε χθες ότι είναι ένα σύνολο». 

Για το μέλλον του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα καλό ρόστερ, χρειάζεται πλουραλισμό και σωστές επιλογές. Χρειάζεται επίσης μια σωστή διαχείριση των χρημάτων που θα ξοδευτούν. Είναι μονόδρομος η συμμετοχή των Ελλήνων παικτών. Δεν γίνεται να έχουμε μια 11άδα γεμάτη μόνο με ξένους, οι οποίοι είναι και αμφιβόλου ποιότητας. Ταλέντο υπάρχει στην Ελλάδα και θα πρέπει να το δούμε. Όλα είναι θέμα φιλοσοφίας. Θα πρέπει να λειτουργήσουν οι ακαδημίες, να δοθούν κονδύλια και εκεί και να έχουμε υπομονή, κάτι για το οποίο φημιζόμαστε». 

Για τον «καπετάνιο» Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Θα μπορούσε αυτό που είχε γίνει ανάμεσα σε μένα και εκείνον να έχει γίνει διαφορετικά. Και από τους δύο μας. Εμένα οι δυνάμεις μου ήταν μόνο τα πόδια μου. Ο πρόεδρος είχε πολλές δυνατότητες. Αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό. Έτσι ήρθαν τα πράγματα. Χάρηκα που τον είδα, έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να υπάρξουν και άλλοι οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τόσα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι η αλήθεια. Δεν την διαστρεβλώνουμε από τις προσωπικές αντιπαραθέσεις»


 
Top