Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αφού θέλουν να χορέψουμε στους ρυθμούς τους και όχι στους ρυθμούς των derby σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, θα τους κάνουμε το χατίρι και θα συνεχίσουμε την συζήτηση σχετικά με το εμβόλιμο θέμα του γηπέδου. 

Καταρχάς θα διευκρινίσω τον τίτλο του κειμένου, αν και πιστεύω πως όλοι λίγο-πολύ καταλάβατε.....πως όλη αυτή η ιστορία περί μεγάλης Λεωφόρου ήταν μια μεγάλη επικοινωνιακή ΜΠΑΡΟΥΦΑ, με κύριους εμπνευστές αυτούς που δεν ήθελαν να πάμε στον Βοτανικό, για τους δικούς τους λόγους.  

Την αρχή την έκανε το ΠΑΝ-ΚΙ (αλήθεια που χάθηκαν αυτά τα παιδιά?) που αποτελούταν 100% από τα άτομα που διοικούν και τον ΑΟ, προκειμένου να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ώστε να βολευτούν ορισμένοι σε αιρετές θέσεις και γιατί όχι να εισπράξουν την χρηματοδότηση σε περίπτωση που έφταναν το ποσοστό που απαιτείται. 

Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να επιβάλλουν σύνθημα στους οργανωμένους, που είτε η ομάδα έχανε, είτε κέρδιζε, είτε έπρεπε να πιέσει για να κερδίσει ή να γυρίσει ένα ματς, ήταν το μόνο που ακουγόταν επί μήνες..... μέχρι και στο μπάσκετ σε αγώνες Euroleague, ώστε να εμπεδωθεί από όλους. 

Έβγαλαν μπλούζες, κασκόλ, σημαίες και ότι άλλο μπορούσαν να εκμεταλλευτούν εμπορικά, χρησιμοποιώντας μάλιστα σε αυτή την προπαγάνδα το σύνολο των αθλητών του Συλλόγου, που ανήξεροι με το τι σήμαινε οικονομικά για τον Σύλλογο (άρα και τους μισθούς τους) η παραμονή του σε ένα απαρχαιωμένο γήπεδο που στερείται εξτρά εσόδων, συνηγόρησαν. 

Αφού τέλειωσε το παραμύθι της ολικής ανάπλασης της Λεωφόρου, που αφού πρώτα θα γκρεμιζόταν η μισή Αθήνα, θα γινόταν ένα νέο και υπερσύγχρονο γήπεδο 45.000 θέσεων, η σκυτάλη δόθηκε στον Αλαφούζο που ως "μετριοπαθής" άνθρωπος, περιορίστηκε να την επεκτείνει κατά μόλις 4-5.000 θέσεις, δημιουργία σουίτων (τις έκανε και τελικά κάθεται όποιος γουστάρει ή κληρώνει τις θέσεις το sdna), εστιατόριο και φωσφορίζουν πλέγμα περιμετρικά του γηπέδου. 

Μετά από 2 χρόνια, όπως έγραψα και παραπάνω το μόνο που υλοποιήθηκε ήταν οι σουίτες και αυτές μόνο και μόνο, επειδή του απέφεραν κάποιες χιλιάδες ευρώ να καλύψει καμιά τρύπα. Δε στο εσωτερικό του γηπέδου όπου στεγάζονται τα τμήματα του Ερασιτέχνη, σοβαρές βελτιωτικές αλλαγές, έγιναν μόνο στην αίθουσα της πυγμαχίας με προσωπικές ενέργειες του Γιάννη Αιδινιώτη. 

Και φτάνουμε στο σήμερα ή κατά το ρεπορτάζ 10 μήνες πίσω, όπου η Πολιτεία "αποφάσισε" να δώσει λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημα του Παναθηναϊκού που τόσο "αγαπάει" και έχει "ευνοήσει" όλα αυτά τα χρόνια, προτείνοντας στις διοικήσεις μας να παραχωρήσει έκταση στο Γουδί για την ανέγερση γηπέδου 35.000 θέσεων, με αντάλλαγμα την κατεδάφιση της Λεωφόρου. 

Και αυτομάτως, όλοι αυτοί που φώναζαν ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ γιατί αυτό επίτασσε η Παναθηναϊκή ιδεολογία τους και ο ρομαντισμός τους, σέρνονται σε συζητήσεις με Υπουργούς, Τράπεζες και φιλόδοξους επενδυτές-κατασκευαστές του project. 

Που πήγε βρε παιδιά το ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ? Γιατί 5 χρόνια τώρα δεν ακούγαμε ή δεν διαβάζαμε στη Λεωφόρο μόνο, εκτός αν προκύψει το Γουδί? 

Αφού μπορούμε να κάνουμε το "σπίτι" μας 45.000 θέσεων (έτσι λέτε 5 χρόνια τώρα), γιατί να τρέχουμε να μπλέκουμε με Προεδρικά Διατάγματα, Νομοθεσίες, Τροπολογίες, Περιβαντολογικές μελέτες, Προσφυγές πικραμένων για κάνα άλλο πτηνό σαν αυτό που είχε επινοήσει ο σημερινός Πρωθυπουργός (?) .............και δεν τους προτείνουμε να μας δώσουν τα 40 εκατομμύρια ευρώ που έχουν εξασφαλίσει ήδη από την ALPHA Τράπεζα, να προσθέσουμε και τα 17 της ονοματοδοσίας που έχει υποχρέωση ο Δήμος, να βάλουμε και εμείς οι φίλαθλοι το κατιτίς μας και να κάνουμε το Όραμα, πραγματικότητα? 

Άντε πέστε το...... ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ και ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ΑΛΛΆ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..... πέστε το και δεν πρόκειται να σας το χρεώσω ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ. 

Ειλικρινώς εύχομαι πως η μοναδική φορά που αποφάσισε να πει αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας να είναι αυτή..... αλλά αν τυχόν όλο αυτό project είναι μια επικοινωνιακή μπαρούφα αποπροσανατολισμού του κόσμου από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ και έχουν συνηγορήσει σε αυτή την εξαπάτηση οι διοικήσεις του Συλλόγου, θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. 

Επαναλαμβάνω, μακάρι να γίνει γήπεδο στο Γουδί και ας μην είναι 45.000 θέσεων, ας είναι 35.000, ας μην έχει πολλούς εμπορικούς χώρους προς εκμετάλλευση, ας μην έχει άμεση σύνδεση με ΜΜΜ, ας χρειάζεται 3-4 χρόνια να είμαστε εκτός αγωνιστικών στόχων προκειμένου να βγούμε οικονομικά (λες και τώρα είμαστε!!!)......... και ας κάνει 7 χρόνια. 

Το νου σας όμως..... γιατί η υπομονή του κόσμου έχει στερέψει τόσο για την συγκεκριμένη κυβέρνηση, όσο και για τις διοικήσεις του Συλλόγου.   

Τέλος, από σήμερα παύει να υφίσταται κάθε ελπίδα για την υλοποίηση του project του Βοτανικού, η παρούσα κυβέρνηση έχει αποφασίσει ήδη πως θα εκμεταλλευτεί την εκεί περιοχή και μη σας κάνει καμιά εντύπωση αν όλη αυτή η ιστορία εξυπηρετεί αυτό και μόνο....

Δηλαδή να μας τελειώσει οριστικώς και αμετακλήτως ο Βοτανικός ως εναλλακτική της Λεωφόρου σε περίπτωση που βρισκόταν επενδυτής (μιας και το μόνο που χρειάζεται ο Βοτανικός είναι λεφτά), πιστεύοντας πως θα προχωρήσει το Γουδί και στο τέλος είτε να μείνουμε στην απαρχαιωμένη Λεωφόρο (αν δεν καταφέρουν να την γκρεμίσουν, αφού αυτό προέχει για την αναμόρφωση της Αθήνας) ή να καταλήξουμε μόνιμοι ενοικιαστές στο ΟΑΚΑ να κάνουμε παρέα στην ΚΑΕ.

Αλέξανδρος  
Top