Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, είναι γνωστή η λαϊκή παροιμία "η φτώχεια γεννάει γκρίνια" και όσο και αν υπάρχει καλή διάθεση -μιας και επί 5 χρόνια οι διοικήσεις των ΑΟ και ΠΑΕ έχουν συνεργαστεί άψογα στην σμίκρυνση του Συλλόγου- στην προσπάθεια να αποποιηθούν κάποιοι τις ευθύνες τους, δεν το έχουν σε τίποτα να στραφούν ενάντια σε "φίλους" τους. 

Αυτό προσπάθησε να κάνει ο κύριος Μιχαλαριάς (αλήθεια, δεν μας έφταναν 3 χρόνια που τον φάγαμε στην μάπα έχοντας δώσει 1234 συνεντεύξεις, θα τον τρώμε και τώρα που έχει αναλάβει ο Δημήτρης Μπαλτάκος?) λέγοντας πως τα χρήματα που λαμβάνει ο ΑΟ από την ΠΑΕ είναι μόλις 500.000 ευρώ, ενώ αντιστοίχως τα ερασιτεχνικά τμήματα του Ολυμπιακού λαμβάνουν από την ΠΑΕ τους 1,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Μάλλον αυτό το -1 εκατομμύριο ευρώ ευθύνεται που επί διοικήσεως του κυρίου Μιχαλαριά, έφοροι ξεχνούσαν να πάρουν τα δελτία αθλητών μας σε εκτός έδρας παιχνίδια ή δεν δήλωναν στην ώρα τους τμήματα στις ομοσπονδίες ή δεν ανακοινώθηκε ποτέ ο διαχειριστικός έλεγχος ή δεν έχουμε κάνει νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου μας σε όλα τα τμήματα του ΑΟ, εδώ και 30 αγώνες περίπου.... 

Ο "γαλαντόμος" όμως Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να προσπεράσει τα ψέμματα του κυρίου Μιχαλαριά όσο και αν εκτιμά την συνεισφορά του στην σμίκρυνση του Παναθηναϊκού, αμέσως έσπευσε με ανακοίνωση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. 

995.000 ευρώ υποστηρίζει πως έχει δώσει από το "υστέρημά" του στον ΑΟ, έτσι ώστε τα τμήματα με τις νίκες τους και τους τίτλους του, να συνεχίζουν να κάνουν περήφανο τον κόσμο της ομάδας....διευκρινίζοντας ταυτόχρονα πως παρότι έχει πενιχρά έσοδα από τα εισιτήρια, μιας και ο "αχάριστος" κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα που παλεύει να προσπεράσει τον Πανιώνιο στην βαθμολογία και έχει εισιτήριο μέχρι 120 ευρώ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!!!

Μετά την "οργισμένη" αποκατάσταση της αλήθειας, ο κύριος Μιχαλαριάς είπε να ξανατοποθετηθεί επί του θέματος -ακυρώνοντας εκ νέου τον Πρόεδρο του ΑΟ- γράφοντας πως αναλυτικά τα ποσά που έχει λάβει ο ΑΟ είναι τα εξής:

1) 500 χιλ. που είναι η ετήσια συμφωνημένη αποζημίωση για το δικαίωμα χρήσης του σήματος και του γηπέδου Α. Νικολαΐδης στους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων

2) 50 χιλ. που είναι συμφωνημένη ρήτρα σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League (δεν εισπράχθηκε πέρυσι λόγω Καμπάλα) 

3) 65 χιλ. τα οποία αντιστοιχούν στα δικαιώματα χρήσης σήματος και ονόματος για τους ευρωπαικούς αγώνες (εισπράχθηκε πολύ μειωμένο πέρυσι λόγω Καμπάλα). 

Παράλληλα διευκρίνισε πως οι 300.000 ευρώ χορηγία του ΣΚΑΙ, που αυθαιρέτως η ΠΑΕ παρουσιάζει ως καταβολή από τα ταμεία της, έσωσαν τον ΑΟ από την καταστροφή. Φαντάζομαι πως αυτή η αναφορά και με τον τρόπο που έγινε, απεκατέστησαν στο έπακρο τη σχέση των δύο "φίλων" και τα όποια σύννεφα πήγαν να εμφανιστούν εξαφανίστηκαν, για το "καλό" του Συλλόγου και την υλοποίηση μέχρι τέλους του έργου που έχουν αναλάβει από κοινού.... Την Εξαφάνιση του Παναθηναϊκού από το χάρτη των Πρωταθλητών!!!

Και ζήσανε αυτοί καλά..... και εμείς χειρότερα.....

ΥΓ. Αυτές τις ημέρες έλαβε χώρα άλλη μία γελοιότητα που αφορά την διοίκηση της ΠΑΕ....μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ανακοινώνει στο profile του στο facebook, πως απέστειλε επιστολή στην ΠΑΕ και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο διοργάνωσης αγώνων (Πρόεδρο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και παρουσιαστή σε Τηλεμαραθώνιους), συμβουλές για την αποφυγή επεισοδίων με τον Ολυμπιακό. Ποια νομίζετε πως ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ και του συγκεκριμένου "υπευθύνου"? 

Δημοσιοποίησε το σχέδιο δράσης αποφυγής των επεισοδίων στο profile του μέλους της Συμμαχίας που απέστειλε τις συμβουλές..... Έλα μουνί στον τόπο σου..... 

Αλέξανδρος


 
Top