Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Μιχάλης

Εδώ και λίγες μέρες από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον κείμενα για την σχέση αυτών των δυο, αλλά πιο πολύ τα σχόλια και τις συζητήσεις μεταξύ των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ένα και μοναδικό. ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ!!!. 

Αντί να ασχολούνται με την ομάδα και πως θα την βοηθήσουν για την πρόκριση  μαλώνουν  για το αν ο Ομπράντοβιτς  πρέπει να αποθεωθεί και το αν έχει ευθύνη για την μαζική αποχώρηση πολλών μελών του τότε Παναθηναϊκού το 2012.  Κοινός παρανομαστής, ότι κανείς δεν μπορεί να σεβαστεί την γνώμη του άλλου. Φυσικά αυτό συμβαίνει για πολύ σοβαρότερα θέματα της ζωής μας στην Ελλάδα.

Ο Παναθηναϊκός απογειώθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχτισε τον μύθο του με τον Παναθηναϊκό. Η σχέση είναι αμφίδρομη. Μα ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ είναι η ΟΜΑΔΑ. Ο σύλλογος δεν σταματάει μπροστά σε κανένα πρόσωπο είτε είναι πρόεδρος, είτε προπονητής, είτε αθλητής.

Λένε ότι άνθρωποι ή και ομάδες που ξεχνούν το παρελθόν τους δεν έχουν μέλλον. Αυτό λοιπόν πρέπει να γίνει και στο ΟΑΚΑ. Ένα χειροκρότημα θερμό για τα όσα προσέφερε ο Ζοτς στην ομάδα  ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ. 

Από εκεί και πέρα όμως για ένα, δυο, τρία, όσα χρειαστούν τέλος πάντων παιχνίδια είναι ΕΧΘΡΟΣ όπως και η ομάδα που προπονεί. Παίζει Παναθηναϊκός εναντίον Φενέρμπαχτσε. Εκεί θα πρέπει να είναι η προσήλωση του κόσμου. Όχι για το πώς θα πικράνουμε τον Ομπράντοβιτς ούτε το πώς θα εκδικηθούμε. Δεν υπάρχει άλλωστε κανένας λόγος να θες να εκδικηθείς έναν άνθρωπο που του έδωσες όλα τα εφόδια για να πετύχει και αυτός σε..... δικαίωσε για 13 συναπτά έτη.

Θεωρώ ότι αυτό που θα πρέπει να κάνει ο κόσμος είναι ένα και απλό. Ένα χειροκρότημα στην είσοδο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο παρκέ, αλλά μέχρις εκεί. Από εκεί και πέρα η κόλαση του ΟΑΚΑ θα πρέπει να καταπιεί τους Τούρκους. Αυτό που για χρόνια ήταν το μεγάλο πλεονέκτημα του Ομπράντοβιτς να γίνει η Νέμεσις του.

Σεβασμός σε έναν άνθρωπο που λάτρεψε και λατρεύτηκε στο τριφύλλι, ΑΛΛΑ τώρα είναι στο αντίθετο άκρο. Η δικιά μας μεριά είναι ΜΟΝΟ ο Παναθηναϊκός.

Υ.Γ. Ίσως το μόνο λάθος του Ομπράντοβιτς ήταν η δήλωση του στο Caravel μετά το τελικό του 2012 με τον Ολυμπιακό όταν είχε γυρίσει στον κόσμο και ανέφερε: ‘Το μέλλον μου είναι μαζί σας’. Μέχρι εκεί όμως. Ήδη η ΚΑΕ τον έχει τιμήσει στις προηγούμενες επισκέψεις του στο ΟΑΚΑ όπως και ο κόσμος. Ήρθε η ώρα να τον πικράνουν ο Τσάβι Πασκουάλ και ο παίκτες του.


 
Top