Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, αφού πέρασαν τα δύσκολα παιχνίδια με ΤΣΣΚΑ και ΑΕΚ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα, όπως σας είχα υποσχεθεί θα συζητήσουμε σήμερα την διάθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στα διοικητικά του Ερασιτέχνη.

Είναι αλήθεια πως πριν την ανάληψη της διοίκησης του Α.Ο. από τον Δημήτρη Μπαλτάκο (υιός του επί χρόνια συνεργάτη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, Τάκη Μπαλτάκου) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι μόνο διατηρούσε άριστες σχέσεις με την διοίκηση του Ερασιτέχνη ( Ηλία Μιχαλαριά), αλλά την στήριζε με πολλούς και διάφορους τρόπους. 

Έκτακτη οικονομική βοήθεια στα τμήματα, συνεργασία στις μπουτίκ, προκαταβολή των χρημάτων που αφορούσαν τα ποσοστά του Α.Ο. από τα εισιτήρια του μπάσκετ και κυρίως πλήρη συγκάλυψη από τα ΜΜΕ του, στις εγκληματικές παραλείψεις και ενέργειες ή στις αθετημένες εξαγγελίες της διοίκησης Μιχαλαριά.

Χαρακτηριστικά αναφέρω μερικές περιπτώσει όπως: 1) η μη δημοσιοποίηση του διαχειριστικού ελέγχου, 2) η φαρσοκωμωδία με τα δελτία των αθλητών στο Ρύσσιο, 3) η μη έγκαιρη εγγραφή της ομάδας πινγκ-πονγκ, 4) η απαράδεκτη σύνδεση του Παναθηναϊκού με κόμμα, 5) το ουτοπικό έως γελοίο project της Λεωφόρου των 45.000 θέσεων, 6) η αδυναμία εγγραφής νέων μελών, 7) οι εκλογές και γενικές συνελεύσεις με 80 άτομα και 8) το γεγονός πως ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήταν έμμισθος (!!!)...... 

Αυτά είναι μερικά από τα πολλά τραγελαφικά που συνέβησαν στον Ερασιτέχνη τα χρόνια διοίκησης Μιχαλαριά, που ο κύριος Γιαννακόπουλος και οι δημοσιογράφοι που εργάζονται στα ΜΜΕ του γνώριζαν, αλλά ποτέ δεν δημοσιοποίησαν..... μέχρι πριν λίγες ημέρες που το project Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ (κάτι το οποίο είχε συμφωνήσει με Αλαφούζο και Μιχαλαριά), δεν έτυχε της αποδοχής της νέας διοίκησης του Α.Ο..

ΜΗΔΕΝ νίκες επί του αιωνίου σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. έχει η διοίκηση Μιχαλαριά-Μπαλτάκου και η εφημερίδα "Πράσινη" μας έγραφε για "Μαχητικές Ψυχές" και κουραφέξαλα...... και κάποιοι έγραψαν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για αυτό το λόγο βγαίνει "μπροστά". Παπαριές.... δηλαδή άντεχε το 0-30 και απηύδησε στο 0-31....

Όλα αυτά το Greenmood τα έχει δημοσιοποιήσει-καταγγείλει στο χρόνο που γίνονταν και όχι ετεροχρονισμένα, επειδή τα "έσπασε" με την διοίκηση του Ερασιτέχνη (λέμε τώρα, αφού ουδέποτε είχαμε σχέση με οποιαδήποτε διοίκηση, είτε της ΠΑΕ, είτε της ΚΑΕ, είτε του Α.Ο.). 

Όταν τα γράφαμε αυτά, από αγωνία και αγάπη για τον Σύλλογο, προσπαθώντας να περάσουμε στην διοίκηση του Α.Ο. το μήνυμα "σας βλέπουμε και δεν θα κάνουμε τους κινέζους, κοιτάξτε να είστε καλύτεροι" κανείς δεν ανέβασε πανό "Γαμιέται το Greenmood", όχι γιατί δεν μας γνωρίζουν ή δεν μας διαβάζουν, αλλά επειδή ήξεραν πως αυτή είναι η αλήθεια και αυτή γράφετε χωρίς δόλο.

Δεν αποκρύψαμε την γνώση μας ως όπλο στην φαρέτρα μας, για τις ημέρες που η διοίκηση του Α.Ο. δεν θα μας κάνει τα χατίρια, ώστε να την "εκβιάσουμε".... κάτι που φαίνεται να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Έτσι είναι κύριοι, αν δούμε αντικειμενικά την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί. 

Δεν είναι όμως μόνο το γήπεδο αυτό που ωθεί τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην εμπλοκή της διοίκησης της "Μάνας του Λόχου". Πριν προκύψει το αστείο project Γουδί (αστείο επειδή είναι ανέφικτο, όχι πως δεν θα ήθελα γήπεδο εκεί...... εγώ το θέλω 23 χρόνια, δεν μου το θύμισε ο Τσίπρας με τον Μπαλτάκο, που θέλουν να εμπαίξουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού ο καθένας για τους λόγους του), έχουν συμβεί διάφορα άλλα γεγονότα που αργά ή γρήγορα θα οδηγούσαν Γιαννακόπουλο και διοίκηση Ερασιτέχνη στη ρήξη. Ας τα δούμε:

1) Κόντρα με τον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων που έχουν άμεση σχέση με την διοίκηση του Α.Ο. Η κόντρα ξεκίνησε από το καλοκαίρι και καμιά σχέση δεν έχει η μεταγραφή Μπουρούση ή η πρόσληψη Κωστόπουλου...... έχει να κάνει με κάποια νομική κάλυψη που απέσυρε ο Γιαννακόπουλος (όσοι ξέρουν θα καταλάβουν). 

2) Η ενεργοποίηση γνωστής διαδικτυακής κοινότητας που συμμετείχαν μέλη του Ερασιτέχνη και που θύμιζε εποχές Τζίγγερ, μόνο που αυτή τη φορά αποδέκτης των αρνητικών σχολίων ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήταν η αφορμή για 2 ακόμα γεγονότα. α) την επίσκεψη ανθρώπων του τμήματος αθλητικής βίας σε γνωστό συνδεσμίτη και β) την ανακοίνωση των συνδέσμων της επαρχίας.

3) Οι προσκλήσεις που δίνονταν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στους οργανωμένους σε παιχνίδια του Εξάστερου, εκτός της εξοικονόμησης χρημάτων για να πληρώνεται το ενοίκιο στο τριώροφο, ήταν μια οικονομική ανάσα και για τον Ερασιτέχνη (αφού διοικείται από τους ίδιους ανθρώπους), κάτι που κατά την γνώμη του δεν εκτιμήθηκε, αφού στα παιχνίδια μειωμένου αγωνιστικού ενδιαφέροντος οι οργανωμένοι απείχαν. 

4) Η αναφορά του Δημήτρη Μπαλτάκου σε οικονομικές ατασθαλίες στον Α.Ο. σε προηγούμενα χρόνια από άτομα που θα μας εκπλήξουν στην πρώτη συνέντευξή του, ήταν πισώπλατη μαχαιριά στην οικογένεια Γιαννακόπουλου -που με όλα τα στραβά της- έχει συνεισφέρει εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια. Ενώ στη συνέχεια έγινε και αναφορά στον τρόπο που καταβάλει η ΚΑΕ τα ποσοστά από τα έσοδα των εισιτηρίων στον Ερασιτέχνη.

5) Αν δεχτούμε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μόλις φέτος έμαθε πως ο Μιχαλαριάς (και άλλος ένας, δεν τον κατονομάζω γιατί δεν είμαι 100% σίγουρος) ήταν έμμισθος Πρόεδρος, είναι και αυτός ένας λόγος της ρήξης. 

6) Ακόμα και η απόλυση μακροχρόνιας υπαλλήλου του Α.Ο. που είχε στενή σχέση με δημοσιογράφο της Πράσινης εκείνη την χρονική περίοδο, είναι λόγος "τσαντίλας" για τον Δημήτρη. 

7) Δεν διανοείται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πως μπορεί να είναι συνομιλητής της κυβέρνησης για ένα φλέγον θέμα του Παναθηναϊκού όπως το γηπεδικό, ο "χτεσινός" Μπαλτάκος. 

Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να οδηγήσει την σημερινή διοίκηση του Α.Ο. σε παραίτηση ή έστω να τους απειλήσει πως θα τους οδηγήσει. Μη ξεχνάτε πως αναλαμβάνοντας την διοίκηση της "Μάνας του Λόχου" θα έχει πρόσβαση με εκπρόσωπό του στα διοικητικά συμβούλια της ΠΑΕ.... και ο νοών νοήτω. 

Ανεξαρτήτως αν όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από λάθος λόγους (π.χ. θα προτιμούσα να ενεργοποιηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλοντας να σταματήσει την αγωνιστική, οικονομική και ηθική κατρακύλα του Ερασιτέχνη και όχι γιατί του ματαιώνουν τα σχέδια για το ΟΑΚΑ), είμαι ΜΑΖΙ ΤΟΥ.....συμφωνώ για χίλιους λόγους πως ο Ερασιτέχνης θα έχει καλύτερο μέλλον με τον ίδιο, παρά με αυτούς που τον διοικούν σήμερα.... οι οποίοι όχι απλά δεν βάζουν χρήματα και διαχειρίζονται τα πενιχρά έσοδά του, αλλά παίρνουν και μισθό!!! 

Μισθό, για να μας σύρουν σε άλλη μια ταλαιπωρία 10 χρόνων με δεδομένο το αρνητικό αποτέλεσμα (Γουδί), για να στηρίζουν την ΠΑΕ των προσφυγών και της 127ης θέσης στην βαθμολογία της UEFA και να πολεμούν την ΚΑΕ με εμετικά σχόλια σε forum και ανάρτηση πανό, που παλεύει να μας χαρίσει τον έβδομο ευρωπαϊκό τίτλο και συνεχίζει να "γεννάει" Παναθηναϊκούς.... Σωστά λοιπόν θεωρούνται από τον Γιαννακόπουλο και πολλούς άλλους ομοϊδεάτες ως η "Πέμπτη Φάλαγγα" του Παναθηναϊκού. 

ΥΓ. Η νοοτροπία αυτών που ηγούνται της σημερινής θύρας 13, είναι αρρωστημένη...... έχουν φτάσει στο σημείο να μην επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να νιώθει μέλος της "Θύρας 13" απλώνοντας ένα πανό με το δικό του μήνυμα. Στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ αν ήθελες να απλώσεις ένα πανό π.χ. "Σ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕ" αν είχε στο τέλος υπογραφή  Θύρα 13, στο απαγόρευαν, γιατί ήθελαν να εκδηλώσουν την απέχθεια τους στην διοίκηση της ΚΑΕ, με το να μην υπάρχει ούτε ένα πανό που να έχει υπογραφή Θ13.

Για καθίστε ρε αλάνια, ποιος σας κληρονόμησε την Θύρα 13? Ο πατέρας σας? Κάποιοι ήμασταν στην Θύρα 13 πριν καν γεννηθείτε..... και θα μας απαγορεύσετε να γράψουμε στο πανό μας Θ13? Να μου πεις έτσι όπως την καταντήσατε..... καλύτερα να γράφουμε Θύρα 9. 

****Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσα προπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική), ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά, μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων, π.χ. ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν). Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά για πολιτικούς λόγους.

Αλέξανδρος 
Top